Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34463447344834493450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arda gelse ne olacak quaresma takımda olduğu sürece bjk deplasmanda maç kazanamaz.Adam bu sene 250 orta açmış bunun bilimsel bir açıklaması yok ağır rezilliklik takımı sirke çevirdi laz uşağıyla çingene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma da suç değil asıl suç onu oynatanda. Adamın böyle olduğunu herkes biliyor bir Şenol Güneş anlamadı hala. Kenarda güçlü bir alternatif olsaydı bu kadar şımarıklık yapamazdı. Bildiğini okuyor o da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rider30

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    İlk yarıyı Kayseri ve Göztepe ile aynı puanda bitirdik, kepazelik. Bu sezon şampiyonluğu geçtim artık 2.lik bile çok zor görünüyor. Yönetimin transfer politikası tam bir fiyasko.

    Zirveden 6 puan gerideyiz yani 2.yarıyı 0 gibi düşün 6 puan avansı var liderin ikincinin 5 senin kaybetme lüksün yok her kayıp biraz daha uzaklaşma ayrıca deplasmanlar daha zor bizim çok ucuz kayıplar yaptık ilk yarı ikincilik bile zor.Puan kaybettikçe inancında gidecek hele ki o Bayern dönemi olacak trafik baya bir felaket yani ancak Beşiktaş kanserine bu kadar uygun olur.Beterin beterini görmek herhalde bu olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Aralık 2017; 1:52:11 >




  • adam geçemez tekme atar, geçemez top kaybeder hücumu mahveder, geçtiği adamı tekrar geçmeye çalışırken top kaybeder, korner kullanırken topu dışardan çevirmeyi çok sever, amatör futbolcu seviyesinde şut kalitesine sahiptir, açık oyunda gol atamaz, gider köşeye top ister kafasına göre orta açar, olur olmadık yerlerden becerememesine rağmen şut çeker, duran topları alır ve hiç eder, takım arkadaşlarına bağırır çağırır, çıkarken trip atar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Şenol la kovarejmayı verecekler elime sabaha kadar dövmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4 Sezondan daha kötü kapatmışız bu sezonun ilk yarısını. Söylenecek söz yok bu kadro ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİR DAHA GEL GEL

    GEL ALMANYA'DAN

    GOL KRALIM UZUN BOYLUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net şekilde bu sene Şenol güneş başarılı değil , gs ve FB den kadro olarak çok ondeyiz bizim yedekler adamlarda banko oynar beyfendi Quaresma , atiba , cenk sevdası yüzünden 21 puan kaybı oldu.



    Kimse elestirilemez değil , Şenol hoca sampiyon yaptıysa bu sene de bu geniş kadroyu hiç bir şekilde kullanamadı.



    Medel ilk yarı bitti yeni oynuyor kimse forma adaletinden bahsetmesin , sonunda beyfendi basarisizlik bana ait dedi.Forma adaleti yok , iyi ki rakipler de kötü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi biz sl listesine oyuncu ekleyebiliyor muyuz ? illa birilerni cikarip mi eklememiz lazim ? bubun sarti ne en fazla kac oyuncu degistirilebilir ?



    oyuncunun herhangi bi takimin sl listesinde bulunmamis olmasi gerekliligini biliyorum bi tek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takıma ne zaman ikinci bir Portekizli gelse Quaresma sapıtıyor. Adam son maçtaki rezil oyunun o kadar farkında değil ki, kulübede bant falan fırlatıyor, Şenol Güneş'e doğru bağırarak bir şeyler söylüyor.



    Dönüşte bıraksaydınız kendisi gelseydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Normalde 3'müş ama FFP olunca bu sayı düşüyor mu bilmiyorum. Bu seneki listemiz 21 kişilik.


    quote:

    SON 16 TURUNDA 3 YENİ OYUNCU

    Devler Ligi'nde mücadele eden takım, grup aşamaları için UEFA'ya verdiği listeyi, son 16 turuna yükselebilmesi halinde küçük çapta değiştirme hakkına sahip. Bu değişiklik hakkı, UEFA'ya daha önce verilmiş 25 kişilik listede en fazla 3 oyuncu değiştirme imkanıyla sınırlı.

    Bu üç oyuncu değiştirme hakkında ise bir sınırlama var. Kadroya eklenmek istenen yeni oyuncu, o sezon başka bir takımın Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almışsa, yeni takımında aynı sezon Şampiyonlar Ligi'nde kadroya dahil olamıyor.

    http://www.goal.com/tr/news/234/şampiyonlar-ligi/2016/09/01/27103132/şampiyonlar-ligi-kadrosu-nasıl-belirleniyor


    quote:



    Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi listesini iki kaleciyle birlikte toplam 21 kişi açıkladı. Bunun nedeni ise UEFA'nın hedefler tutmadığı için 2016-17 sezonundaki 23 kişilik kadro sınırlamasını sürdürmesi ve kulüpte yetişmiş sadece Necip yazılabildiği için kontenjanın 23'ten 21'e düşmesi

    Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kullanacağı kadronun listesini 1 Eylül'de UEFA'ya bildirdi ve kulübün resmi yayın kanallarından da kadroyu kamuoyuyla paylaştı. Listenin sadece 21 kişiden oluşması ve sadece iki kalecinin (Fabri ve Tolga) yazılmış olması şaşkınlık yarattı.

    Beşiktaş'ın neden 25 kişilik hakkını kullanamadığını anlatalım...

    Beşiktaş, finansal fair play kuralları çerçevesinde Mayıs 2015'te UEFA ile bir anlaşma yaptı. Kulüp, bu anlaşmayla bazı kısıtlamaları kabul etti. Bunlar arasında "Sportif Önlemler" başlıklı 5. Madde kadroyu kısıtlıyordu. Buna göre siyah-beyazlı ekip, Avrupa Kupaları'nda 2015-16 sezonunda 22, 2016-17 sezonunda da 23 kişilik kadro bildirebilecekti. Bu iki yıl boyunca Beşiktaş operasyonel ve finansal hedeflerini tutturursa 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında Avrupa Kupaları için kadro kısıtlaması uygulanmayacak, liste hakkı 25 futbolcuya çıkacaktı.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Beşiktaş, 22 Nisan 2017'de internet sitesinden "Kulübümüz, UEFA ile yapılan anlaşmada ilk 2 yıllık süreçte fesih ve ceza getirebilecek tüm hedefleri tutturmuş ve verdiği sözleri tutmuştur. UEFA'nın yazılı metninde geçen 'kısmi uygunluk' ifadesi sadece kalan süre ile alakalı olup, kulübümüzün zaten bilindiği gibi 1 yılı daha kaldığının ifadesidir. UEFA'nın kulübümüze herhangi bir yeni kısıtlaması bulunmamaktadır" açıklamasını yapmıştı.

    Yeni bir kısıtlama yoktu belki ama anlaşmaya göre "Operasyonel ve mali tüm hedefler tutturulursa" kaldırılacak olan 2016-17'deki kadro kısıtlaması 2017-18'de de sürüyordu. Buna göre Beşiktaş, 23 kişilik liste verebilecek, bunun 16'sı serbest, 4'ü federasyonda yetişmiş ve 3'ü kulüpte yetişmiş olacaktı. Federasyonda/Kulüpte yetişmiş futbolcu sayıları doldurulamazsa listede toplam kontenjan düşecekti. Beşiktaş, federasyonda yetişmiş olarak Tolga Zengin, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mustafa Pektemek'i yazdı. Ama kulüpte yetişmiş olarak sadece Necip Uysal bulunduğundan buradaki iki kontenjan kullanılamadı ve liste hakkı 21 kişiye indi.

    UTKU YUVAKURAN B LİSTESİNDEN EKLENEMEZ

    Beşiktaş'ın kaleci konusunda sıkıntı yaşaması durumunda (kart cezası veya kısa süreli sakatlık gibi) B listesinden isim eklenecek. Ancak Beşiktaş'ta sadece bir sezonu tamamladığı için Utku Yuvakuran, yaşı tutsa da B listesine yazılamıyor. Dolayısıyla buradaki adaylar Hüseyin Yılmaz ve Nevzat Doğukan Yamanarslan... Şampiyonlar Ligi reglamanı 44.05 maddesine göre bir kalecinin 30 günü geçen sakatlığı/hastalığı durumunda yerine yeni bir kaleci bildirilebiliyor. Böyle bir durumda Utku'dan faydalanabilecek olan Beşiktaş, kart cezası gibi bir sorun yaşanırsa B listesine başvurmak durumunda...

    http://www.ntvspor.net/yazar/emrah-kayalioglu/besiktas-uefa-ya-neden-21-kisi-ve-2-kaleci-yazdi-59ad685005ae42153415ffa7

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arda, Fellaini, Ba vs. vs. hepsi boş.

    Gökhan Töre'yi bir kenara not alın sezon sonu bu mesajı hatırlatacağım.
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    Quaresma gerçekten baymaya başladı artık. Pas vereceği iki tane müsait adam varken çalım atmaya kalktı. Geçemeyince de kendini yere attı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    Quaresma gerçekten baymaya başladı artık. Pas vereceği iki tane müsait adam varken çalım atmaya kalktı. Geçemeyince de kendini yere attı.

    tabana basıyorlar orada eyyamcı Cüneyt dakika geçti diye frikiği vermedi orda bide kart vermesi lazımdı. Ama dediğinde haklısın Quaresma orada arka direkte ki Gökhan Gönüle de kesebilir miş bomboş kaleye atardı golü.

    Quaresma gerçekten baydı artık 34 yaşında adam 20 yaşında ki çocuk gibi hareketlerini triplerini çekiyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shuwetza

    Arda, Fellaini, Ba vs. vs. hepsi boş.

    Gökhan Töre'yi bir kenara not alın sezon sonu bu mesajı hatırlatacağım.

    Arda oynamadı diyoruz Gökhan Töre 1.5 senedir topa dokunmadı bile antreman bile yapmadı. Arda bu takıma çok şey katar Gökhan Töre Demba Ba ve Caner gibi olur en fazla 1 2 maç oynarsa iyi deriz.
  • Beyler solda Arda sağda Quaresma ortada talisca hayal edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmeehhmet

    Beyler solda Arda sağda Quaresma ortada talisca hayal edin.

    sorun babel mi oldu yani simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam. Biraz orta yapması lazım, içeri katedip pas falan atıyor takım oyununu bozuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Arda merkezde oynayabilen oyuncu değil çizgide oynar sağ veya sol ama en çok solda oynatıldı gerekmedikçe sağda oynamadı.Gelir gelmez ben bilmem elimde olan elimizde olan bir şeyde değil gelirse oynar oynamaz onuda bilmem ama ben iyi hatırlamadım gayreti de yok gezmelerde şuan zaten ha ben Arda'yı hep iyi hatırlarım kötü değil ama şuan futboldan o kadar uzaklaştı ki o kadar başka konulara gitti ki burada da hatta kendi tuttuğu takımdakiler bile nefret ediyor kendisinden zaten Gs'den de olaylı gitmişti.Gelsede kiralık gelir ayrıca bu arada bellide olmaz büyük maçta bizi yakabilir eğer olurda Gs maçında felan bakmayın siz.10 kişi bırakır valla.Son döneminde Barcelona'da hep mıçmıştır.Son harikası Kün Fe yekün müydü neydi şu Psg maçında geriye giden topta sanırım kaptırıp yere düşmesiydi orada Stegen sakatlık pahasına durdurmasa o maç öyle bitmeyecekti kimbilir.

    Düşünün bak düşünün Barcelonason dönemin en çöp kadrosu var bu Arda denilen zatta bu takıma mensup sözleşmesi var ama gayert edip girme zahmetinde bulunmuyor bakın Barcelona hani bizi ligde benzettikleri mini barça bak o asıl takımda bu zat sözleşmesi var sakatlığı cartı curtu yok adam giremiyor sanarsın şuan Barcelona'da muazzam oyuncular varda şans bulamıyor.Yarını belli olmayan bir kadro ama şans bulamıyor.Yazık bizde medet bekleyenler var bunu düşünün.Geldi gelmedi bilmem ama yamamaya çalışıyorlar bu belli ben gelmesini istemem zaten bünyemizde sorunlu oyuncu çok artmasın kanserimizi iyice büyütmeyek zaten sorunlu oyuncu çok çözüm bulacağımıza yaraya tuz basmayalım.

    Atm'deki oyun sistemi içindeki görevine de bakılacak olursa en uygun takım kendisi için bizim ligde Başakşehir'dir.Umarım oraya gider.Barça'da hiç bir türlü ayak uyduramadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Aralık 2017; 3:41:10 >




  • Demba Ba gelmiş, şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34463447344834493450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.