Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2989. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29872988298929902991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Devre arası gelirse Demba Ba gelir.

    Başkan, Sosa'ya kapıları tamamen kapatmış durumda.


    quote:

    Fikret Orman: “Demba Ba her zaman olur. Bu ailenin bir parçası çünkü. O da öyle, biz de öyle hissediyoruz. Futbol hayatı bitse de aynı. Marcelo Guedes ve Andreas Beck için de aynı geçerli”

    “Sosa’nın Türkiye’ye dönmek istemiyorum deyip Trabzon’a gitmesi benim için niye hayal kırıklığı olsun. Onun için olur. Dünyada en çok sinirlendiğim olay zekama hakaret yapılmasından çok sinirlenirim. Ayrılmak istiyorum de anlarız. Bir sene sonra Türkiye’de. Bak şimdi 5 milyon Euro alınca Türkiye’desin. Bizde iyi hizmetleri oldu. Allah işini gücünü rast getirsin”


    Dembaba gelse ne olur ölü geçen sezon bile kıytırık 2 maçta oynadı




  • 12 yabancı var Vida ve Lima gelirse süper olur .

    Sağ bekte Adriano-Medel-Vida oynar . Sağ beke yabancıyı sezon sonu bakalım . Yerli olarak Kaan Ayhanı alsak daha iyi joker oyuncu

    Vida-Kaan Ayhan-Lima

    Lima olmazsa ki almak çok zor 10 numara kiralanmalı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 28 Kasım 2017; 2:22:58 >
  • Bu takımın sorununu halen forvet sananlar var.



    Cenkten negredoda lig için yeter , takimi kanat ve orta saha pozisyona sokamiyor.Kaleye gidemiyoruz ligin en yavaş hücum eden takimiyiz neredeyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adebayor'u almayıp bedava diye Demba Ba'yı aldılar. Yeter ki bedava olsun.

    Yoksa para falan harcamazlar. Başkanı biliyorsunuz "Elimizde Cenk var, milli takımın golcüsü, ŞL'nin yıldızı. Negredo var. Pektemek var..." sayar da sayar.

    Cenk satılırsa bir ihtimal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Adebayor'u almayıp bedava diye Demba Ba'yı aldılar. Yeter ki bedava olsun.

    Yoksa para falan harcamazlar. Başkanı biliyorsunuz "Elimizde Cenk var, milli takımın golcüsü, ŞL'nin yıldızı. Negredo var. Pektemek var..." sayar da sayar.

    Cenk satılırsa bir ihtimal.

    Kafamda bir fiyat var aşağısına satmam dedi.Kendisi ve sanıyorum dünya kupası öncesi oyuncuda satılmaz.Her ne kadar dünya kupasında yer almasakta.Fakat şu var piyasa şişecek bu yüzden Cenk'e makul bir teklif gelebilir ve satarız ama bu sezon sonu yazın olur.
  • Cenk ŞL sayesinde popüler durumda. 2. turda eleniriz büyük ihtimal. Sonrası? Kaldı lig. Geçen sezon şubat ayından mayıs ayına kadar gol atamayan bir Cenk Tosun var. Sezon sonu ligdeki performansına bakacaklar, berbat. Şu an 10-11 ediyorsa sezon sonu 8-9 ancak eder.

    C.Palace kapıyı tekrar çalacaktır büyük ihtimal. Başka talip çıkar mı bilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboubakar 50milyon euro hacilar :D nereye alıyoruz sene başı alacaktık. Geçti o iş artık.

    Bizim yönetimde Şenol Hocada pismandır alamadıkları için. O olsa en az 5 puan fazlamız olurdu.
  • Bizim yöneticiler bizim oyuncuları aşırı abartiyor kimse cenke 10 üzeri vermez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naganzo

    Aboubakar 50milyon euro hacilar :D nereye alıyoruz sene başı alacaktık. Geçti o iş artık.

    Bizim yönetimde Şenol Hocada pismandır alamadıkları için. O olsa en az 5 puan fazlamız olurdu.

    Evet Abubakar kazması ilerde en azından boşluk yaratıyor meşgul ediyordu.Talisca'nın skorerliğindki pay buydu yani birnevi kandırmaca oldu Cenk ilerde kaybolduğundan Talisca'da varlık gösteremiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Bu takımın sorununu halen forvet sananlar var.



    Cenkten negredoda lig için yeter , takimi kanat ve orta saha pozisyona sokamiyor.Kaleye gidemiyoruz ligin en yavaş hücum eden takimiyiz neredeyse.

    ona katılıyorum forvetlere iyi pas gelmiyor, cenk ve negredo da sorun yok. aboubakarı tercih etmemin nedeni adam yoktan gol var edebilcek yetide.
  • Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    O maçlardaki puan kaybettik diye sonraki bütün maçlarıda puan kaybedeceğiz diye bişey mi var,sizin hesaba göre ligden düşmemiz lazım yeni Malatya’yı yenemeyen Galatasaray’ın fark yaptığı bir takıma göre kıyaslarsak Galatasaray on tane atması lazım bize.Aç Real Madrid lig maçlarını izle Barcelona’yı izle levantey Malaga’ya karşı öyle kolay bir maç olmadığını görürsünüz ,bu tarz maçlarda bireysel yetenek ön plana çıkıp bir gol atmadığı sürece o kiliti açmak zor bizde de sıkıntı o, öyle bir topçumuz yok,bize lazım olan topçu Lyon’dan Arsenal’e giden lacazette tarzı bir topçu onada Beşiktaş’ın parası yetmez.Allah aşkına bizim forvetlerde böyle bir yetenek varmı cenk kazmasımı defans geçip gol atacak maç sonuna dolanıyor oralarda.Ya bizde benzer taktikle defans yapacağız bu takımlara maç boyu kontrayla gol arayacağız ya da bize ön plana çıkacak bir adam lazımdı şimdiye kadar,onunda negrodo olması lazımdı ama ya adam harbi kazma ya teknik direktörle bir problemleri var.Bahsettiğiniz maçların tamamını kayıpsız geçebileceğimizi bende düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş’ın gol sorunu var,gol atamadığın bir maçı kazanamıyorsun e diğer takımın elide armut toplamıyor en az iki gol atmayı beceremiyoruz.Gol atamayan bir Cenk varsa ne sorunu oluyor bu defans sorunu mu? Şampiyonalar liginde adam geçmeye filan çalışıyor tam komedi,adamda yetenek yok bi kere,arkadan destek gelecekte bilmem neyde oldu o zaman fabriyi koyalım forvete destek gelince kafayla gol atsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında fazla uzağa gitmeye gerek yok. Devre arasında keşke şu Nasri yi alabilsek. Fb maçında çok beğendim. Tam bizim takıma Talisca nın yerine cuk diye oturacak oyuncu. Hem takımı oynatır. Hemde kendi oynar. İzlerken resmen orgazm oluruz. Ama antalya hayatta vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crystal palace devre arası toparlayamazsa büyük ihtimal küme düşecek teklif yapmaları lazım, keşke benteke bir miktar paraya bu iş bitse. gerçi bende inanmadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 28 Kasım 2017; 5:2:17 >
  • şun sene şampiyon olmamamız için hiçbir sebep yoktu ligde hala şampiyon olabilecek takım yok işin komiği hak etmediğimiz halde şampiyonluk şansımız galatasaray ile aynı öyle bir derbi maçı olacak.İhtiyacımız olan pepe gibi karakter gösterecek oyuncular akhisar maçı, malatya maçı ikisinde de abi bu maç gol atamıcaz diyorsun izlerken trabzon maçıda bu acizliği hissettim beşiktaş gol acizliği çekmemeli orta açmaya başladık mı adriano quaresmalı bana bir daral geliyor babel rakip kapalıyken kayboluyor talisca zaten hep kayıp kanat oyununu boş verip babeli cenki negredoyu içeri yığsak adriano g.g toparlar kanadı zaten şenol güneşe laf ediyorsunuz ama adam napsın quaresmanın orta oyunundan vazgeçti ilk defa herkesin istediğiyde buydu ama yine sonuç yok.Kendimizden zayıf rakiplere karşı atiba ile çıkmak hata bence ne kadar sevsemde hiçbir yararı dokunmuyor cidden takım zevk vermiyor rakiplerimiz bu kadar kapalı oynayınca...
    Kayserinin oyuna bayıldım abi adamlar deli dana gibi koşuyor bizimle oynayacakları maç çok zevkli olucak kesin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

    Aslında fazla uzağa gitmeye gerek yok. Devre arasında keşke şu Nasri yi alabilsek. Fb maçında çok beğendim. Tam bizim takıma Talisca nın yerine cuk diye oturacak oyuncu. Hem takımı oynatır. Hemde kendi oynar. İzlerken resmen orgazm oluruz. Ama antalya hayatta vermez.

    aynen nasri çok iyi oynuyor o takıma fazla bence.
  • Şenol Güneş GS maçına Atiba yerine Tolgay ile çıkmazsa ve yenemezsek artık kredisi bitmiştir. Geçen sene son 5 hafta Tolgay-Oğuzhan ile mükemmel oynadık. Pozisyon bile vermiyorduk. FB maçında fark atıcakken 40 yılda bir olacak şey ile berabere bitti maç. Ya da Atiba-Oğuzhan-Tolgay olacak. Bu sene en iyi oyunumuzu içerdeki Monacoya karşı oynadık. İlk defa kanatlara esir olmadan oynamıştık. GS maçında bir değişiklikler yapılmalı. Kesinlikle Tosic yerine Medel oynamalı. Geçen Porto maçında Tosici Pepe çıkarmış. Tosic hatalarıyla adamı çileden çıkarmış. Medel girdi pozisyon vermedik nerdeyse. Ve pas oyununu daha iyi oynadık..Eğer derbi diye yine aynı kadroyla çıkar ve kazanamazsak artık sesler yükselmeye başlar. Bu maç bu sene ligin en önemli maç ya tamam ya devam bakalım. Ben takımdaki tecrübelere güveniyorum bakalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medel oynasin tosic in yerine diyenleri cidden anlamiyorum :) medel yuzunden porto nun girdigi ve auta giden %100 pozisyonu unuttunuz sanirim,tosic sakatlandigi icin cikti hata yaptigi icin degil,yaptigi tek hata sacma sapan bi pas atti oda tehlike yaratmadi,suan tosic i degil medel vida gelsede kesemez,bu adam cenk ten 2 kat daha fazla performans sicramasi yapti kusursuz oynuyor haftalardir,ayrica gomis medel i cig cig yer teke tek yakalarsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 28 Kasım 2017; 8:37:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Atiba saldiran rakibe karsi nimettir ama kapanan takimlara karsi Atiba'yi yormak manasiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicomedia66

    Medel oynasin tosic in yerine diyenleri cidden anlamiyorum :) medel yuzunden porto nun girdigi ve auta giden %100 pozisyonu unuttunuz sanirim,tosic sakatlandigi icin cikti hata yaptigi icin degil,yaptigi tek hata sacma sapan bi pas atti oda tehlike yaratmadi,suan tosic i degil medel vida gelsede kesemez,bu adam cenk ten 2 kat daha fazla performans sicramasi yapti kusursuz oynuyor haftalardir,ayrica gomis medel i cig cig yer teke tek yakalarsa

    Yediğimiz tüm gollerin çoğunda Tosicin hatası var. Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum. Son porto maçında ilk yarı berbat oynadı Pepe hatta saha içinde isyan falan etti buna TVden görmemişsindir. Sonra da çıktı zaten. Twitterda da bazı hesaplar yazdı zaten. Medel girdi adamlara pozisyon vermedik. Dediğin pozisyonda Gomisin en az 2 katı güçlü ve hızlısı Aboubakarın önüne geçip iki mücadeleyle topu aldı uzaklaştırdı rakip oyuncunun önün düştü. Adam gerekeni yapmış orada rakibin önüne düşmesi tamamen şans. Medel stoper oynadığın maçlarda tek hata yapmadı. Hatta çok iyi ilk müdaheleler yaptı araya girdi. Ayrıca Ekşi sözlükte Tosicin bu sene hemen hemen her maçta yenilen gollerde hatalarınu gösteren bir entry vardı 2 ay önce falan paylaşmıştım. Bulsam atardım tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 29872988298929902991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.