Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131.172
Cevap
177
Favori
3.042.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım başkan Quaresma'yı satmak gibi bir hata yapmaz. Portekiz'in tüm maçlarında dikkat ettim Quaresma adam fark etmeksizin çalım atıyor. Geçen yıl Porto ile ilk maçta Bayerni yıkmıştı. Töre satılmadan transfer olmayacak gibi.
  • Umarım öyle bir saçmalık yapmazlar bizim için fener neyse ts de o inşallah öyle bir şey olmaz Beşiktaş üzerinden TS primi olmaz efendiler efendisi kalecilerini alabilirler hatta geri
  • Quaresma'yi satsak yeri dolmaz.Adamsa her ozellik var.Bu yasina ragmen ben Q7 kalsin diyorum satilacaksa Tore satilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Quaresma'yi satsak yeri dolmaz.Adamsa her ozellik var.Bu yasina ragmen ben Q7 kalsin diyorum satilacaksa Tore satilabilir

nasıl bir özellik var? boş kaleye gol atmak varken rabona vurup dışarı atıp alkış almak mı?

Quaresma 32 yaşında şu özellikleri ile 90 dakika oynayacak güçte değil bide bunu sezonun geneline yayamaz.
  • Eray İşcan Galatasaray'dan 1 milyon TL alıyor, Fabri gelip 3. kaleci olursa oturduğu yerden 1 milyon € alacak. Bilmeden yazıp durmayın şu konuya. Fabri çöp.
  • Ne kadar q7 romantigi varmis ya. Adam gomeze bile gidebilir ama q7 kalsin diyor yok artik. Q7 onemli bir oyuncudur ama yasi itibariyle vazgecilmez degil kesinlikle.

Bu arada hayat kisa, ospina ucmaya devam ediyor.

https://twitter.com/alankapatan/status/746990625682239488

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Quaresma'yi satsak yeri dolmaz.Adamsa her ozellik var.Bu yasina ragmen ben Q7 kalsin diyorum satilacaksa Tore satilabilir

nasıl bir özellik var? boş kaleye gol atmak varken rabona vurup dışarı atıp alkış almak mı?

Quaresma 32 yaşında şu özellikleri ile 90 dakika oynayacak güçte değil bide bunu sezonun geneline yayamaz.

O pozisyona ben de sinirlendim ama Quaresma vazgecilmez bir oyuncu bizim icin bana gore.Tore'ye ayni sekilde guvenemiyorum

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Hangi pozisyon hocam o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levanteinn

Eray İşcan Galatasaray'dan 1 milyon TL alıyor, Fabri gelip 3. kaleci olursa oturduğu yerden 1 milyon € alacak. Bilmeden yazıp durmayın şu konuya. Fabri çöp.

Oturacagini nerden biliyorsun.Belli ki her an herkes 1.kaleci olabilir oyle bir kaleci kadrosuyla

• Bize ilaç olur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

Hangi pozisyon hocam o

İçeride ki Osmanlı yada Kayserispor maçıydı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

O pozisyona ben de sinirlendim ama Quaresma vazgecilmez bir oyuncu bizim icin bana gore.Tore'ye ayni sekilde guvenemiyorum

Hocam öyle de Q17 nin eski fiziksel performansı yok. Yani 90 dk oynayabilecek durumda değil.

45-60 dk oynatabilirsin sonra yedekten biri girer. Veya son 30-45 dk girer.. Ama yine de çok faydalı olacağı kesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Ne kadar q7 romantigi varmis ya. Adam gomeze bile gidebilir ama q7 kalsin diyor yok artik. Q7 onemli bir oyuncudur ama yasi itibariyle vazgecilmez degil kesinlikle.

Bu arada hayat kisa, ospina ucmaya devam ediyor.

https://twitter.com/alankapatan/status/746990625682239488

Şu adamı 8-10 milyon euro verip alıcaksın. 10 sene kaleci aramassın..

Adam kaliteli aga. Kaliteyi de ucuza alamassın bu kadar basit.. BU kalitede kaleci istiyorlarsa min 7-10 milyon euro bonservis verecekler mecbur.

• Şu forma nerde satılıyor bilen var mı  [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Ekvadorlu bi defansın adı geçiyordu sizle hatırlamıyorum o olabilir

• vermezler
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Benden çok BJK forumunda mesajın var ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Şu forma nerde satılıyor bilen var mı  [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/nostalji-forma/

• gördüm. 50 li yıllar.

keşke arkasında 10 yazısı olmasaydı alırdım
  • 10 neyse de bari kırmızı olmasaymış rengi. 40lar da güzel.

• 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.