Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.551
Cevap
57
Favori
287.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BcevikB


    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    quote:

    Orijinalden alıntı: BcevikB

    Şenol Güneş ve süleyman hurma geliyor deniyor

    Rezalet ya şaka gibi iyice Anadolu kulübü yaparlar

    Bilmiyorum ama hurma kayserispor dan Ayrıldı bugun

    Önder özen gibi adamdan hurmaya dönmek ne olur bilemiyorum

    yok abi yok uzak olsunlar.

    Tek çözüm Fatih Terim veya Mustafa Denızlı olur.
  • süleyman hurma kim yav
  • Bir nevi senin işini yapıyor lawagolem Profosyonel yöneticide deniliyor ama beşiktaş camia'sı kendisini topuz transferinden hatırlar, pek de sevmem şahsen.
  • Arkadaşlar her şey açık şampiyon olamıyoruz bu bir gerçek ne kadar oyuncu alsanda almasanda olmuyor.

    Bari yönetim çıksa dese borçlar bitmiyor 5 sene transfer yapmayacağız alt yapıdan oyuncular oynayacak bu süre zarfında borçları sıfırlayacağız. Beşiktaş 15-20 sene şampiyonluk görmemiştir zamanında.

    En kötü ne olablir ki küme düşmeyiz heralde dimi.

    ama kesin olarak yani bu.
  • Beşiktaş son 2 (Samet A.-Bilic) sezon yaptığı şeyleri bu sezonda da tekrarladı. Görüldüğü gibi arkadaşlarında dediği gibi tecrübeli ve tabiri caizse kaşar oyuncu lazım.

    Yeri geldiğinde çaktırmadan faul yapacak (Zago gibi), yeri geldiğinde ufacık alehte hareketleri değerlendirebilecek (Sergen karakterinde) ve yeri geldiğinde sert agresif olabilecek (İlhan-Nouma) oyuncular takıma lazım.

    Bu oyuncular, defans-bek-sol açık-forvet veya ofansif orta saha olmalıdır. Kaleci transferi de şarttır. Çünkü tek sezon Günay ile gitmez ve Cenk-Tolga gibi sürekli sakatlanan kalecilerle işimiz zor. Bu oyuncular yeri geldiğinde iyi oynamadan maçı kazanabilecek tipte olmalılar. Aksi taktirde bu oyuncular çok toy kalacaklardır.

    T.D. adaylarına gelecek olursak, evet Bilic artık misyonunu tamamlamış bunu her halinden anlıyoruz. Asıl mesele bizi bulunduğumuz noktadan daha yukarlara taşıyacak birinin bulunması.

    Şenol Güneş diyorlar mesela. Şenol hoca çok düzgün bir adam ve iyi bir td. Fakat bize Şenol hoca gibi değilde, Fatih Terim-Mustafa Denizli-Sinan Engin karakterinde birisi lazım. Yani işi sırf doğru taktik antreman ve hamleler dışında saha dışında saha içinde bir hava oluşturacak birisi lazım. Bu yüzden Şenol hoca iyi bir hoca olsa da bize uymaz. Çok fazla efendi oluruz. Zaten takım da böyle bir takım. Buna ek olarak Şenol hoca da alması gereken final maçlarını kazanamayan biri. Gelirse takım şuan ki attığı golden fazlasını ve yediği golden fazlasını yer. Gözlemlediğim kadarıyla Şenol hocanın oyun karakteri bu.

    Bence ne olursa olsun takımın başına Lucescu gelmeli. Yardımcıları Zago-İlhan-İbo olur. Zago agresif ve iyi yardımcılık yapar. İlhan saha içinde ve dışında oyuncularla içli dışlı olur ve agresif tavırları takıma hava katar. İbo da aynı şekilde İlhan gibi oyuncularla arkadaş olur. Hem taktik hemde motivasyon anlamında bazı şeyleri takım öğrenmiş olur.

    Malesef burası İngiltre-Almanya-İspanya değil. Burada teknik-taktik bir yere kadar gider. Saha dışı faktörler, didişmeler, laf sokmalar ve agresifler çoğu şeyden önce gelir. Genelde bunu yapan takımlar teknik ve taktik anlayışları iyilerse bu ligde başarılı oluyorlar. Ama iş Avrupa'ya gelince orada bu tür saha dışı gazlamalar falan çokta işe yaramıyor. Biz ise sadece disiplin-teknik-taktikle bu işi yürütmeyi düşündük. Belki de profosyonel düşünce bu ama bu ligde dediğim gibi yemiyor. Bunu bu sene Avrupa da gördük. Herhalde Arsen Wenger'e deseler Gs şampiyon Beşiktaş üçüncü şaşkınlıktan ne diyeceğini unutur.

    Kısacası toparlamak gerekirse durumumuz ve yapımız belli. Bu şartlara göre uyumlu ve becerikli bir td. belli başlı futbolcu karakterleri ile takıma lazım.




  • Hurma ne yaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Bir nevi senin işini yapıyor lawagolem Profosyonel yöneticide deniliyor ama beşiktaş camia'sı kendisini topuz transferinden hatırlar, pek de sevmem şahsen.

    adamı biliyorum da yani beşiktaş için söyledim ben ne süleyman hurma'sı allah aşkına. önder özen gibi bi adamdan sonra hemde...
  • Beyler luce gelmez mi yaw..3 5 2 oynatiyordu ve buna ragmen cok az gol yemistik.geçmiş konulara bakmadan yazdim luce konusunu kaçırmış olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol şubesi işleri iki ucu b.klu değnek afedersiniz . Şimdi yabancı ve işi bilen bi adam getirsek başarısızlıkta sorumluluğu üzerime alıyorum der parasını da alır gider kimseye de eyvallahı olmaz babasının oğlu değiliz sonuçta , öte yandan Türk biri gelirse de vizyonsuzluk ve bilgisizlikten türk liginde bile yine aynı noktada sayar dururuz . Çok ince elenip sık dokunmalı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız defans kurgusu konusunda bütün basın sınıf da kaldı. Ali ece ve metin tekin Atınç ve Sıvok oluşumuna dengesiz/uyumsuz olarak nitelendirdi atınç bence çok iyi oynadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: remiles01

    şu ortamda oyuncuların paraları kesinlikle aksatılmamalı. hatta takımla özel olarak görüşüp elimizden kaçan şampiyonluğu gelecek sene stadımızda kaldıracağımız söylenmeli. pektemek'i falan motive etmesinler ama.

    Hocam oyuncular en kritik zaman (5 Ay) gibi bir sürede paralarını alamadılar, halen alamıyorlar. Bence düşüşe geçişin en önemli nedeni bu, kabak Biliç'in başına patladı.
  • Mustafa Denizli hoca falan değil 1 şampiyonluk kazandırdı diye herkes çok sever olmuş o gitsin yandaş fenerin yorumculuğunu yapsın. 2. yıl takım kötüydü.

    Sinan Engin hasta bıraktı bu işleri... iyi de değildi ....

    Hurma para konusunda iyi ama Büyük takımları iyi kekledi
    Avrupadan kimse Topuz gibi takozlara 10 milyon vermez .


    Şuan tek çare Kupa kazanmış Yabancı hoca ki onlarda transfer bütçesi isteyecektir . Lucescu - Jorge Jesus gibi...

    büyük ihtimal Şenol hoca gelir. yerli ülkeyi oyuncuları tanıyor . bütçe istemez . zaten para yok .
  • Oynadığı vakit o kadar laf söylendi ama Veli gittikten sonra takımın düşüşü ortada. Sizce tesadüf olabilir mi?
  • Bence problem Biliç gitsin şu gelsin değil,

    Son 5 hafta neden Liderken, 3.lüğe geriledik,

    Bunun sebebi para mı yok sa başka bir şey mi bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    şenol hoca gelirse kaleci transferini unutun yalnız. tolga varken kaleci isteyeceğini sanmıyorum hiç.

    Hocam cenk var tolga var guvenc var zaten bnce kaleci bos masraf tamam cok iyi degiller fakat o kdr aman aman ihtiyacta yok hatta keske birisi satilsada para gelse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen gelip ömür boyu kalmali. Şenol Güneş gelirse ateşli yönetim uslu bir yapıya bürünür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim gol atamama problemimiz bence kanatlar hücum yaparken adam gibi sahaya yayılmıyor. Dikkat edin hep 10 numara gibi topu alıyorlar içerde kanatlara yayılmıyor kimse yada kanattan içeri doğru koşu yapmıyor. Demba ba ya at topu oda gol atsın mantığı demba ba yıda bitirdi. Dün beğendim Demba Ba yı
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    İlk golü atınç yüzünden yedik gormuyormusunuz kardeşim. İki tane yavaş adam yanyanamı oynar stoperde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Muslera kaç maç kurtardı Galatasarayı. İyi bir kalecin 4-5 maçı kurtarsın ligte tm şampiyonsun zaten. Örneği var işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barackobamaa B kullanıcısına yanıt
    İlk gol Atınç yüzündendi belki ama maç boyunca Atınç'ın kafa topunu kaybettiği pozisyon hatırlamıyorum ben.Ayrıca yatarak müdahaleleri de çok başarılıydı.
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.