Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ 09/10 Sezonu Maç Konusu | Bursaspor - Beşiktaş (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.073
Cevap
0
Favori
140.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kışkırtıcı mesajın tanımını yaparmısın arkadaşım?
    geçen gün burası kaynıyordu ne oldu hala mesaj atabiliyor 1 kişi hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bu konu veya bölüm içerisinde aynı şekilde kışkırtıcı her mesajın yaptırımı aynı olacaktır. Uygulanan yaptırımları takım tutmak gibi basit bir nedene bağlamayınız. Sizin konunuza veya bölümdeki herhangi bir konuya aynı şekilde mesaj yazıldığında lütfen şikayet ediniz.

Güzel diyorsunuz da konuyu biraz incelerseniz dün rahatsız edici mesaj atanlar'dan sadece 1 kişi bölüm uzaklaştırması almış. Biraz daha dikkatli olursanız iyi olur.
  • İnceler gerekeni yaparım arkadaşlar. Cevap vermek yerine şikayet etmeniz yeterli olacaktır.
  • quote:

İnceler gerekeni yaparım arkadaşlar. Cevap vermek yerine şikayet etmeniz yeterli olacaktır.

Dünkü mesajlar silindi. Ama siz silinen mesajları mutlaka görebiliyorsunuzdur. Sadece biraz inceleyin, ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır.
  • quote:

İnceler gerekeni yaparım arkadaşlar. Cevap vermek yerine şikayet etmeniz yeterli olacaktır.

arkadaşım şikayet ettim ama hiçbirşey yapmadınız.
    zuhacılar muhacılar nerede diyen bütün bjklilerin attığı mesajlar silindi ama iadei ziyarete gelenler nerde diye sadece kışkırtma amaçlı atıldığı alenen ortada mesaj hala duruyor.bizim derdimiz ültimas geçmeyin kardeşim ona yanlışsa bana da yanlış ona değilse bana da değil bu kadar basit bizim olayımız.
  • Dün nerdeydiniz ayıptır sorması olay olmuş bitmiş temizlik yapılıyor , benim mesajı niye sildiniz şimdi...
  • Valla bana o mesajımdan dolayı ceza verdiyseniz tebrik ediyorum sizi. Göstermelik olduğunu düşünüyorum, GS'lılara ceza verdik BJK'lılarada vermezsek ayıp olur hatırları kalmasın diye ceza verildi resmen. 5 seneyi aşkındır forumdayım ilk defa böyle bir saçmalıkla karşılaştım. Kimseye laf atmadım kimseyi kışkırtmadım, tek yaptığım yazdıklarını hatırlatmaktı. Vay anasını ne provokatif adammışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Örneğin bu adam hala Beşiktaş bölümüne yazabiliyor.

• Sorgusuz sualsiz beni yasakladığınız gibi Gs'lileri de yasaklasanıza. 20'ye yakın adam provake yaptı sadece greyhound yasaklandı.
  • valal herkes hoşuna gitmeyen sizi kışkırttığını düşündüğünüz(nasıl oluyor hala çözemedim bir insan yazan bişeyden bir mesajdan nasıl tahrik olur kışkırır?)her mesajı şikayet etsin bence.
    yöneticiler forumun daha güzel bir yer olacağını düşünüyorlar böyle ama bence iyice sıkıntı verecek bakın görün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Örneğin bu adam hala Beşiktaş bölümüne yazabiliyor.

Kapasitesi kadar mesaj yazmış adam fazlasını beklemek abest olur....

• Cuma günkü beraberlik bize çok kötü oldu bu skordan sonra ah be Beşiktaş'ım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Cuma günkü beraberlik bize çok kötü oldu bu skordan sonra ah be Beşiktaş'ım.

kendimi bildim bileli hep fırsat tepiyoruz zaten

bi de denizli ile sözleşme uzatıyorlar

kanser futbola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

quote:

kanser futbola devam

geçen senede böyle olmuştu, yanılmıyorsam ancak dördüncü fırsatta liderliği alabilmiştik...
  • ya arkadaş
    quote:

bu aralar iyice saçmaladılar neyse berabere kalarak puan farkı kapatan takım beşiktaş

mejaının neresi kışkıtrıcı yanlı şbiri bunu anlatsın bana?hecelesin olmazsa anlamakta baya zorluk çekeceğim çünkü.yeter ayıtır ya artık iyice forumdan soğuttunuz insanı.bu mesaja kışkıranı da kimse yazsın tanımak istiyorum onu buyursun... böyle rezillik görmedim ben hayatımda ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ya arkadaş
    quote:

bu aralar iyice saçmaladılar neyse berabere kalarak puan farkı kapatan takım beşiktaş

mejaının neresi kışkıtrıcı yanlı şbiri bunu anlatsın bana?hecelesin olmazsa anlamakta baya zorluk çekeceğim çünkü.yeter ayıtır ya artık iyice forumdan soğuttunuz insanı.bu mesaja kışkıranı da kimse yazsın tanımak istiyorum onu buyursun... böyle rezillik görmedim ben hayatımda ben...

''Ay kışkırdım banlayın, of provoke oldum atın bunu, ıy tahrik oluyorum çıkarın şunu'' Her mesaja tahrik olan bu insanlar 3 yaşında falan mı acaba? Madem öyle herkes kendi bölümüne yazabilsin herkes her mesaja tahrik olabiliyor nasıl olsa. Seviyesini ölçüsünü kim belirleyecek bu işin?

• dmc var bi tane adam gaza gelip gelip Beşiktaş bölümüne proveke edici mesajlar atıyor; onuda uçurun bi zahmet.
  • Şikayet butonuna basalım basmasına da bazı kişiler gereken cezayı almadıktan sonra ne önemi var ki?Cezalarda çifte standart almış başını gitmiş
  • Affetmeyeceksin arkadaş kimseyi.. Hatayı kim yapıyorsa 4 gün değil,o bölüme yazma cezası vereceksin. Olacak bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

quote:

kanser futbola devam

geçen senede böyle olmuştu, yanılmıyorsam ancak dördüncü fırsatta liderliği alabilmiştik...

evet mesela bursa maçında inönüdeki çok iyiydik ekrem müsit pozisyonda kaçırmıştı ve berabere kalmıştık
    kasımpaşa maçıda böyle olsun ama sonuda aynı olur inşallah

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.