Şimdi Ara

Beş Kardeş & Kanal D (Onur Ünlü , Serkan Keskin , Osman Sonant) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
9
Favori
10.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha bu arada Onur Ünlü'ye sesleniyorum ; 3 saat az olmuş 5 saat yap diziyi , daha uzun olur.Ha dizi bi moka benzemez ama olsun , cebine daha çok para girer.Türk insanı koyun zaten önüne koysan izler salla gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaralı Dilberim -- 18 Şubat 2015; 9:38:05 >
  • anlamıyorum bu adamlar neyi zorluyorlar neden fiyaskolara doymuyorlar
    tekrar yap işte L&Myi, hazır seyircisi var namı var,nedir bu başarısız diziler-sinemalar falan.
    altın yumurtlayan tavuğu kestiler resmen.
  • Dizi efsane olmuş tutar bence....
  • diziyi çok alkolik kumarbaz buldum, sarmadı beni.
    yada Ulan istanbulun yerine kondu ya ondan da kızkınım kanal d yatacak yerin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea

diziyi çok alkolik kumarbaz buldum, sarmadı beni.
    yada Ulan istanbulun yerine kondu ya ondan da kızkınım kanal d yatacak yerin yok.

Alkolik kumarbaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    lm bitmiştir artık kabul edelim devamı tekrarı olma< olsada eski tad olmaz. Devamı diye 3.sezonu koysalar küfredip kapatırsınız ayrıca. Bitti akıllarda hoş bir seda olarak kaldı artık.
  • _Risen_ kullanıcısına yanıt
    100 dakikadan aşağı olacağını düşünöüyorum Kanal izin vermez
  • Dizi güzeldi bence. L&M ile kıyaslamayı bırakın arkadaşlar artık. O bitti ve onun hitap ettiği seyirci kitlesi absürt sevenlerdi, şimdiki ise daha günümüz dizilerindeki olaylara benziyor ama daha izlenebilir olmuş bana göre. Hikayeyi sağlam bir şekilde devam ettirirlerse gayet de tutar.
  • Dün izledim.Duygusal başladı komik bitti.
  • Hocam 100 dk.ya sinema filmleri var. Bence Ay Yapım Kanal D ile anlaşır o konuda bence en fazla 90 dk olacak.

2.bölümde belli olur herhalde kaç dakika olacağı..
  • leyla ile mecnun geri dönüyor falan dediler ama l&m ile hiç ama hiç ilgisi yok ve sarmadı beni.ismail abi o rolü kaldıramaz çok ciddi.biz l&m gibi ince espri ve göndermelerin olduğu dizi istiyoruz
  • Leyla ile Mecnunun konsepti farkli arkadaslar niye diretiyorsunuz ki.. KVP gibi uzatilmamasindan iyidir hic degilse arada eski bolumleri izleyip yine keyfimiz yerine gelebiliyor..sakiz etkisi yapmamasindan dolayi lm nin bitmesi iyi oldu.
    Bes kardes e gelirsek 2. bolumun fragmana gore sait iki kisi arasinda kalacak sanirim karmasalar bekliyor sait'i..
  • ilk bölüm biraz karışıktı süreside felaketti 2.20 , karakterler iyi Lm gibi değil tabiki... farklı bir yapıda
  • Valla kusura bakmayın ama her onur unlu yapımında leyla ile mecnunu aramak hastalıklı bir düşünce. Adam roportajlarında o iş artık bitti başka işler yapıyoruz dedi ısrarla her yapımda lm aranıyor. Yapmayın etmeyin yahu. Güzel bir iş olmuş işte tadını çıkartın. Beni en çok etkileyen o kuçuk kız oldu.

• Yeni fragman çıkmış. Bu bölümü yine hareketli olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: blacksea

diziyi çok alkolik kumarbaz buldum, sarmadı beni.

Alkolik kumarbaz?

sahnelerde cok fazla rakı masaları ,
    altılı ganyan atlar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Yeni fragman çıkmış. Bu bölümü yine hareketli olacak gibi.

fragmana bak ,iki bölümde sezonluk olay çıktı

• dizi reyting de tutmazsa kanal d ulan istanbul gibi internetden yayınlar öyle izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Güzel dizi. Haftayı yavaş yavaş tamamlıyoruz.

Pazartesi: Beş Kardeş
    Salı: ?
    Çarşamba: Poyraz Karayel
    Perşembe: Kardeş Payı
    Cuma: medcezir

Salı gününe önerisi olan ?

Pazartesi= Pramparçadır şimdiden söyleyyeyim.
    salı ise kaderimin yazıldıgı gün
  • Diziyi 3 kere izledim ya ortasında ya sonlarda ya da bilmedgim bir yerlerde denk geldim. Dizinin içine bi türlü giremedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.