Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BigSyke
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özledik be baba ! Gel artık. Ne ararsan var bu animede.
  • Merakla bekliyorum.
  • Filmlerle aynı animasyonda olacak gibi gözüküyor , hiç beğenmemiştim filmleri sırf tutulma için izlemiştim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilqi_Gin -- 27 Mart 2016; 15:42:05 >
  • isidro ve farnese jrpg oyunlardaki karakterlere benziyolar
    yarısı düzgün yarısı cgi olacak heralde.
    puck gayet iyi mesela.
  • Animasyonlar artık böyle arkadaşlar. Beğenmiyorsanız izlemeyin. Berserk çok önemli bir seri. Anime olarak geleceği için şanslıyız. Guts reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Mart 2016; 12:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldık yerimizi. merakla beklemedeyim.
  • beyler var mı bir gelişme
  • Beyler manga'da 21. ciltte kaldım. tortuga çeviri'nin sitesindeki linkler çalışmıyor.
    Elinde olan varsa, paylaşır mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Beyler manga'da 21. ciltte kaldım. tortuga çeviri'nin sitesindeki linkler çalışmıyor.
    Elinde olan varsa, paylaşır mısınız.

Geç olmuş ama paylaşayım.

http://www.manga-tr.com/manga-berserk.html
  • KanYeE kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. Biraz sıkıntılı oldu ama netten okudum.
    Başkaları faydalanır artık.
  • Beyler böyle güzel bir seri yaklaşırken konumuz neden aktif olamıyor? Berserk anime dünyasında game of throne tarzı yapıya sahip önemli bir seridir. Konunun sahibi başlığı değiştirsin. Anime ertelenmezse temmuzda başlıyor. GoT sezon finali yapınca bende konuya girmeye çalışacam. Animenin çizimleri benide çok tatmin etmedi ama sonuçta berserk bu. Ayrıca mangayı okumayanlar okusun. Kaliteli manga kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Mayıs 2016; 20:01:49 >
  • Casca'da Sansa sayılır zaten

• Hadi hayırlı olsun beyler. Berserk premiere tarihi 1 temmuz olarak açıklanmış Netflix gibi internet üzerinden yayın yapan yerlerde 8 temmuzda başlayacakmış. Linkten bakabilirsiniz. Umarım güzel olurda zevkle izleriz

https://www.animenewsnetwork.com/news/2016-05-26/new-berserk-tv-anime-july-1-premiere-character-visuals-revealed/.102504
  • Berserk mangası 24 haziranda dönüyor beyler. Animenin başlamasından 1 hafta önce yeni sayıyı okumuş oluruz

http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-06-09/berserk-manga-returns-on-june-24-as-monthly-series/.103024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 10 Haziran 2016; 1:53:43 >
  • Yeni videoda geldi. Fena değil ama eskisi gibi olmayacak maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 10 Haziran 2016; 20:29:38 >
  • CGI sadece beni mi rahatsız ediyor,arkadaşlar?Tartışalım.

• yeni video rezalet.
    bundan önceki video fena değildi.
    o videodaki eh dediklerimizi bile batırmışlar yeni videoda.
    zerre umudum kalmadı artık.
    hatta böyle bi seriyi b.k edecekleri için üzülüyorum

BERSERK ベルセルク
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

yeni video rezalet.
    bundan önceki video fena değildi.
    o videodaki eh dediklerimizi bile batırmışlar yeni videoda.
    zerre umudum kalmadı artık.
    hatta böyle bi seriyi b.k edecekleri için üzülüyorum

BERSERK ベルセルク

Haklısın ama zaten günümüz animelerinin çoğu böyle. Ben zaten 98 yılındaki gibi çizimler beklemiyordum. Golden age filmlerindeki gibi olacaktı ve öyle oldu. Ayrıca cgı efekleri daha çok dövüş sahnelerinde çok kullanmışlar. Diğer sahneler normal. Ama yinede kasvetli hava gitmiş. Sonuçta beklentileri yüksek tutmadan izlersek sorun olmaz bence

• Harbiden rezalet, adam akıllı mangasını okuyamıyoruz. Animesiyle teselli oluruz derken onun da afedersiniz içine etmişler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.