Pazar günü arkadaşlarımla birlikte bu filme gidecektim vazgeçtim.
şuan bende vazgeçtim sahile çekeriz
Fena değil, çok iyi espriler yok. Ben de kız arkadaşımla gittim. O güldü ama ben
Zevk meselesi abi şimdi gitmesen içinde merak kalmıcakmı
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
kızla filme gidip film mi izleyeceksin
ahh ahh anılarım aklıma geldi, filmin ismine cismine bakmadan girerdik.. neler neler yapmadık o en arka koltuklarda.
kızla alacakaranlığa bile girmiştik biz. Biz alacakaranlık olmuştuk salonda
Heyhat ...
quote:
malm al kıçının üstünde bütün film gülmek isteyenler filme gidip gülmeyince berbat dediler film düştü tabi.bence gayet güzeldi gidilebilir sonunda kız öpülebilir
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
quote:
ahh ahh anılarım aklıma geldi, filmin ismine cismine bakmadan girerdik.. neler neler yapmadık o en arka koltuklarda.
Neler yaptınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Kremşantik
Zevk meselesi abi şimdi gitmesen içinde merak kalmıcakmı
hocam ne merağı bana kalsa sinemaya verceğimiz parayla pansiyona gideriz daha iyi
Çok gülmek için gideceksen gitme,filmin ilk yarısında hiç gülmedim.2.yarı da bir kaç sahne güzeldi.
Ama öyle çok büyük bir beklentim yoktu,film boyunca hiç sıkılmadım.Filmin sonunu da merak ettim açıkçası.
Filmin başında Berlin'de geçen sahneler gayet güzeldi benim için,filmin tamamı Berlin'de geçse güzel olabilirdi.Tabi bunda Almanya'ya olan sempatimin etkisi büyük...
Tek cümleyle ''Bence git'' diyorum.
Anırarak gülmedim hatta çok az güldüm ama eğlendim
Hikaye güzel ama komik değil
quote:
Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan
Anırarak gülmedim hatta çok az güldüm ama eğlendim
Nick - mesaj uyumu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme