Şimdi Ara

Berlin 2019 Starladder Turnuvası Başlıyor! Bilet Alımı Pick'em Tahminleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
4
Favori
21.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Berlin 2019 Starladder Turnuvası Başlıyor! Bilet Alımı Pick'em Tahminleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mouz 3-0 a yazdım. eşleştiği takıma bak

Berlin 2019 Starladder Turnuvası Başlıyor! Bilet Alımı Pick'em Tahminleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 farklı takımdan 1er galibiyet bekliyorum.
    Sıkıntı yok gibi

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Woxic'le güzel dalga geçti dün Avangar bugünde G2 devam ediyor kaldığı yerden Avangar'ın

Resmen Mouse takımını 4 kişi oynatıyor, her roundta dikkat edin ya ilk woxic ölüyor yada hpsi 50 nin altında berbat ötesi takımın resmen eksi yönü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 24 Ağustos 2019; 17:37:49 >

• sevgili kardeşim, gördüğümüzü söylüyoruz unutmayalım ki, burası forum yani paylaşım alanı herhangi birinin düşüncesini paylaşabileceği bir yer, kullandığın kelimelerde üslubunu takınırsan sevinirim. Sen başka maçı izliyorsan tabiki birşey diyemeyiz ama görünen köyde kılavuz istemez.

Fan boy olmanın şuan sana bir faydası olmaz. Giveaway alanı değil burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 24 Ağustos 2019; 18:19:41 >

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

sevgili kardeşim, gördüğümüzü söylüyoruz unutmayalım ki, burası forum yani paylaşım alanı herhangi birinin düşüncesini paylaşabileceği bir yer, kullandığın kelimelerde üslubunu takınırsan sevinirim. Sen başka maçı izliyorsan tabiki birşey diyemeyiz ama görünen köyde kılavuz istemez.

Fan boy olmanın şuan sana bir faydası olmaz. Giveaway alanı değil burası.
    Aşırı hayranlık var bazı insanlarda Türk oyunculara o yüzden böyle oluyor.
  • Çok haklısınız. Benim Pick'em de yer alan bir takım ama doğruyu gördüğümüzü söylememiz gerekir,BnTeT gibi bir oyuncu mesela Tyloo da resmen çürüyor, Tyloo ya yazık oldu bu adam asyalı şimdi hakedene hakettiğini söylemeliyiz diye düşünüyorum.

Türk biri bileğinin gücüyle kendini göstermeli, Hiçbirşey yapmayıp takımın sırtından bir yere gelerek değil ben böyle düşünüyorum

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

Çok haklısınız. Benim Pick'em de yer alan bir takım ama doğruyu gördüğümüzü söylememiz gerekir,BnTeT gibi bir oyuncu mesela Tyloo da resmen çürüyor, Tyloo ya yazık oldu bu adam asyalı şimdi hakedene hakettiğini söylemeliyiz diye düşünüyorum.

Türk biri bileğinin gücüyle kendini göstermeli, Hiçbirşey yapmayıp takımın sırtından bir yere gelerek değil ben böyle düşünüyorum
    Aynen öyle. Hatta 2-3 dakika önce scout ile 3 kill aldı 2'si reflex tamamen mouse falan hikaye oynayabileceği haritada oynuyor (d2).
    Tyloo'dan nefret ediyorum ben niyeyse bir şey demeyeceğim o yüzden.

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Sizin verdiğiniz tahminleri yaptım en mantıklı öyle gözüküyordu.

• Metz kullanıcısına yanıt
    5 bileceğimiz aşikar zaten harici takımların çıkması zor görünüyor, izlendiği kadarıyla, tek şaşırtan beni Vitality oldu. kazanmama lüksümüz yok zaten şuan
    Garanti olanı oynadım mouz 3-0 dan yukardan 1 geldi. Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

5 farklı takımdan 1er galibiyet bekliyorum.
    Sıkıntı yok gibi
    2 geldi, 3 kaldı

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Sizce Turu G2 - NRG - AVANGAR gecermi

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Sword

Sizce Turu G2 - NRG - AVANGAR gecermi
    g2 avenger geçer gibi ama nrgyi bilmiyorum zaten benim için 3 takımın tamamı geçmezse yatıyom

NRG
    G2
    CR4ZY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 25 Ağustos 2019; 15:50:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.