Şimdi Ara

Berlin 2019 Starladder Turnuvası Başlıyor! Bilet Alımı Pick'em Tahminleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
4
Favori
21.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba yeni bir turnuva ile burası biraz şenlenir sanıyorum

Yine bilet almamız gerekiyor coin yükseltmek ve hatıra paketi kazanmak için fakat 1 fark var

gördüğünüz gibi 2 farklı bilet var 94.95 TL olanda sadece 3 hatıra paketi banko yapılmış, + olarak coins yükseltildiğindede kazanacaksınız yani pahalı olan ile 6 tane hatıra paketi kazanabileceksiniz.

54 lira fiyatı olanda ise sadece coin's yani tahminleriniz doğru çıktığında coin yükseldiğinde hatıra paketi kazanacaksınız buda yine 3 tane.

İLK bakış

Bilet Açılımı Sonrası Görevlerin Tamamı

Normal 54.95 TL olan bileti aldıktan sonra GET MORE TOKENS kısmına tıklayınca ek olarak alabileceğiniz Token ki 98 tl olanı almanıza pekte bi gerek kalmıyor çünkü bununla zaten alabiliyorsunuz. EN ÖNEMLİSİ DE BU

2019 KATOWICE Tahminlerim ve Diamond Coins

ilk pickem

ikinci pickem

VE DEVAMI

Bir önceki turnuvada elimizden geldiğince aklımızın yattığınca yardımcı olmaya fikir alıp vermeye çalışmıştık umarım güzel bir turnuva olur arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 14 Ağustos 2019; 22:22:35 >

• 5 bilmemiz gerekiyor onlara yoğunlaşarak yapılan tahminlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 15 Ağustos 2019; 0:40:46 >
  • karatebilenkedi kullanıcısına yanıt
    en son 2018 Face it ile kutu izleyince düşüyordu, hatta herkes illallah etti !drop !Sounvenirs gibi yazıları chatten hatta bir ara banlayamaya gittiler yazanları

2019 Katowice ile bu olay bitti, izleyince artık düşmeyecek, Bilet alarak doğru tahminler yaparak kutu düşecek Eğer tahminlerini toplamda 5 doğruyu bulursa challange sayfasındaki görevleri göreceksin bu turu geçmiş ve görevi yapmış olacaksın. şuan için ben 54.50 TL olanı almayı mantıklı görüyorum çünkü malesef CubbleStone paketi yok ve harici paketlerde pek değerli değiller Katowicedem test edildi onaylandı

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

en son 2018 Face it ile kutu izleyince düşüyordu, hatta herkes illallah etti !drop !Sounvenirs gibi yazıları chatten hatta bir ara banlayamaya gittiler yazanları

2019 Katowice ile bu olay bitti, izleyince artık düşmeyecek, Bilet alarak doğru tahminler yaparak kutu düşecek Eğer tahminlerini toplamda 5 doğruyu bulursa challange sayfasındaki görevleri göreceksin bu turu geçmiş ve görevi yapmış olacaksın. şuan için ben 54.50 TL olanı almayı mantıklı görüyorum çünkü malesef CubbleStone paketi yok ve harici paketlerde pek değerli değiller Katowicedem test edildi onaylandı
    Peki bilet aldıktan sonra tahmin yapmak için sticker almamıza gerek var mı? ve tahminlerimiz yanlış çıkarsa hiç kutu düşmeden biletin yanma ihtimali var mı? geçenki turnuvaya katılmamıştım o yüzden pek bilgim yok bu bilet olayından önceden maç izliyordum 2-3 kutu düşüyodu en kötü ihtimalde

• karatebilenkedi kullanıcısına yanıt
    Hayır yok, ihtiyacınız olan herşeyi biletin içinde bulabileceksiniz.Tahminleriniz yanlış çıkarsa diğer görevler ile cannlı izleme görevi izleme görevi, en kötü 1 kutu zaten alırsınız buda biletin parasının çıkması demek Tabiki birde Coins alacaksınız bu coinste belirtilen görevleri yapmanız halinde bronzdan başlayıp diamond a kdr gidecek.

Sonuç olarak konuyu takip eder gerekli doğru tahminlere yönelirseniz, kutu kazanmama ihtimaliniz yok.

Ama illaki ben kutu isterim diyorsanız, 98 TL olan bileti almanızda yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 14 Ağustos 2019; 21:21:4 >
  • Olay şurda herkes onu düşünüyor diğer turnuvada garanti 3x kutu vermemişlerdi. burda garanti 3 kutu var bence fiyatı düşük olacak normalini benim fikrimce almak daha mantıklı çünkü çok fazla kutu olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

Hayır yok, ihtiyacınız olan herşeyi biletin içinde bulabileceksiniz.Tahminleriniz yanlış çıkarsa diğer görevler ile cannlı izleme görevi izleme görevi, en kötü 1 kutu zaten alırsınız buda biletin parasının çıkması demek Tabiki birde Coins alacaksınız bu coinste belirtilen görevleri yapmanız halinde bronzdan başlayıp diamond a kdr gidecek.

Sonuç olarak konuyu takip eder gerekli doğru tahminlere yönelirseniz, kutu kazanmama ihtimaliniz yok.

Ama illaki ben kutu isterim diyorsanız, 98 TL olan bileti almanızda yarar var.
    Sağolun teşekkürler daha 1 hafta var o zaman konuyu takip edip bilet alıp seçimleri yaparım

• açıkcası 3 tokenlı olan versiyonu acaba değermi ? bu sefer kutuların fiyatları epey düşücek çünkü yanılmıyorsam bileti aktif ettikten sonrada token satın alınabiliyor tabi burada sınır ne kadar bilmiyorum henüz aktif etmedim bileti
    Birşey ALMAYACAKSANIZ ALACAK gibi yapıp vakit ÇALMAYIN!
  • Bu 10 win roundlu görevler yaparsam rozet hangisi olacak silver mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3 Tokens yazan biletin her şekilde daha karlı oldu aşikar. Adet başına 20 tl den satılmış olsa 60 lira kafadan cebe giriyor. Jetonun seviyesini arttırdıkça sandık çıktığını da hesap edersek her yıl olduğu gibi bilet fiyatını çok rahat çıkarır. Cebe de 3-5 kalır.

Ben 54 liralık paketi aldım. Takımları seçince paylaşırım buradan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 15 Ağustos 2019; 6:8:54 >
    i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt
    Dostum hoşgeldin, İnan bende senin gibiyim bu senede almayayım diyorum, fakat Operasyon gelmeyeceği aşikar artık geçen katowicede herşeyi satmıştım, envanterimi bozmuştum,Katowiceden sonra bi şevk geldi, kendi ekibimle atarsam atarım MM umarım güzel bir turnuva olur eskileri görmek güzel.

55 liralık paketi alıncada resimlerde açıkladım zaten, o tokeni yine alabiliyorsun hiç bir farkı yok yani. İlk mesajda resim ile açıkladım, onu aldın diye 98 liralık pakette yer alan tokenleri alamayacaksın diye bir olay yok alabiliyosun. hemde sayısına göre ister 1 tane al ister 2 ister 3 tane.
  • rozetin görünümü katowiceninkinden hiç bir farkı yok hatta kato daha güzel, bu yüzden bu turnuvada almıcam bir şey. belki 2. turda falan alırım indirime girdiğinde 20 liraya falan düştüğünde ama büyük ihtimalle almam

Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903

origin id : ismailbbyigit
  • benim fazla vaktim yok ben 3 coinli satin aldim bilet.

10 win maclari tamamlamak icin botlara karsi oynasak sayiliyor mu ? kolay yolu var mi
    vakitlik bir durum yok zaten sadece pick'em yapmak yeterli, ama 10 winli maçlara zaten vakit ayırmanız gerekecek, botlara karşı sayılmaz, ayrıca direk göreve tıkladığında hangi maçı seçtiysen direk tek başına o maça atıyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.