Şimdi Ara

Berber kuaför bozuntularına inat saçımı uzatacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Berber ve kuaför mağduru arkadaşlar, saçınızı uzatarak eylemime destek verebilirsiniz.

Uzun sac cok dokulur diye bir seyler duymustum.Asli yoksa destek verebilirim?

Şöyle söyleyeyim.
    Kellik genetik ise dazlak gezsen bile o saçın dökülecek.Saç uzatman dökülme süresini kısaltır yani 35 yaşında döküleceğine 30 yaşında dökülür.
    Ailede kel falan yoksa ayaklarına kadar uzatsanda saçın kendini toparlar.

Genetik degil bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Berber kuaför bozuntularına inat saçımı uzatacağım
  • Ben de eyleme okullar acildigindan beri kestirmeme eylemindeyim hem uzun sac daha iyi.

• ya diren ya öl
  • Bende uzattım baya ama enseyle kulak kenarları birbirine girdi çok kötü gözüküyor + saçım kabarmaya başladı. Berbere gitmem lazım. Sırf şimdi ucundan az birşey al, kırıkları al birde saçı topla deyince kasap gibi keseceklerini bildiğimden gidesim gelmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bende uzattım baya ama enseyle kulak kenarları birbirine girdi çok kötü gözüküyor + saçım kabarmaya başladı. Berbere gitmem lazım. Sırf şimdi ucundan az birşey al, kırıkları al birde saçı topla deyince kasap gibi keseceklerini bildiğimden gidesim gelmiyorum.

Ben de öyle diyordum kuzen dedi yav dedi gel dedi inanmıyon mu olm bana dedi gittim.Abi bir an kadın kuaförüne mi geldim acaba diye sordum kendime Adamın yarım saatte yaptığı bakımı 17 yıldır yapmamıştım ben

• 5 liraya saç kesimi yapan sokak berberine gidip kuaförlere lanet ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Bende uzattım baya ama enseyle kulak kenarları birbirine girdi çok kötü gözüküyor + saçım kabarmaya başladı. Berbere gitmem lazım. Sırf şimdi ucundan az birşey al, kırıkları al birde saçı topla deyince kasap gibi keseceklerini bildiğimden gidesim gelmiyorum.

Ben de öyle diyordum kuzen dedi yav dedi gel dedi inanmıyon mu olm bana dedi gittim.Abi bir an kadın kuaförüne mi geldim acaba diye sordum kendime Adamın yarım saatte yaptığı bakımı 17 yıldır yapmamıştım ben

Evdeyken ne güzel kuaförü bulmuştum. Saçı baya uzatmıştım sonra gittim kuaföre direk uzun saç kesebiliyor musunuz kesemiyorsanız sizde uğraşmayın bende uğraşmayayım dedim kuaför direk ayıpsın uzun saç kesmek sanattır demişti aha dedim buldum berberi Eleman harbiden güzel kesmişti. Ara makasıda iyi atmıştı. Ondan sonra İzmir'e geldim şimdi hiçbir kuaförü tanımıyorum. O yüzden tırsıyorum baya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Evdeyken ne güzel kuaförü bulmuştum. Saçı baya uzatmıştım sonra gittim kuaföre direk uzun saç kesebiliyor musunuz kesemiyorsanız sizde uğraşmayın bende uğraşmayayım dedim kuaför direk ayıpsın uzun saç kesmek sanattır demişti aha dedim buldum berberi Eleman harbiden güzel kesmişti. Ara makasıda iyi atmıştı. Ondan sonra İzmir'e geldim şimdi hiçbir kuaförü tanımıyorum. O yüzden tırsıyorum baya.

Valla ilk yazın gitmiştim.Çıkınca saçın uzunluğu değişmemişti ama çok fena rahatlama gelmişti kısacık kestirmiş gibi.Şehir değiştirirsem sakat olur berber işi kendim kesmeyi öğrene mi koysam yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

5 liraya saç kesimi yapan sokak berberine gidip kuaförlere lanet ediyor

kuaför bozuntusu arkadaşta geldi
  • Tanıdık mahalle berberime giderim her 2 ayda bir. Adam hep aynı şekilde kesiyor vallaha :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.