Şimdi Ara

Berber & Ben (Yorumlarınız Çok Önemli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Çarşamba akşamı işten çıktım çocukluktan beri tıraş olduğum berber var ona gittim saç tıraşı olacağım işten çıkmadan telefonla arayıp haber verecektim sonra vaz geçtim akşam namazı vakti olduğu için camiye uğrar namazımı eda eder öyle giderim dedim bu geçen zamanda da müşteri bekletmesin diye düşündüm aramadım servisten 18:45 de indim abdest namaz saat 19:00 da dükkana girdim (8. aydada bunun bana gönül koyması olmuş anlıyorum o zaman aramıştım memleketteyim demişti bende gelmesini bekleyecek değildim gittim başka yerde tıraş oldum Çarşamba akşamı girince hemen laf çarptırmaya başladı dedim başka yerde tıraş oldum neyse) dükkana girdim de kaldım devam ediyorum girdim dükkana oda namaz kılıyor çırak var bekliyorum kıldı namazını ve parantezdeki kısa muhabbet geçti hoş buldum vesselam 1 kişi aramış bunu üst katta oturuyormuş sıra onun tamam eyvallah başladı onu tıraşa ssat oldu 20:20 tıraş bitti sıra bende eci kalktı dışarı çıktı kaldırımda ayrobik yapıyo derin derin nefes almalar kol sallamalar (evlenip ayrıldı) dedim heralde karşı binada manita yaptı ona şov yapıyor bu arada yaşı 35 felan neyse 1-2dk bekledim çıktım dışarı baktım hala aynı ben gidiyorum dedim nereye dedi (senin yapacağın tıraşada sanada) peşimden koştu yetişti ya Yusuf ne oldu hatunun babası kalp krizi geçirmişte ona bakıyodum bilmem ne dedim lütfen uzatma ben başka zaman uğrarım karnım aç bi yemek yiyim kendime geleyim felan neyse kolumu bıraktı gittim eve yemeğimi yedim kafa biraz yerine geldi

Şimdi diyorum kalbini kırmış olabilirmiyim hak etti hak etmedi orası nefse ayar vermeye giriyor kibire gitmenin alemi yok ama kişiliği yazdıklarımdan anlaşılmıştır

Csb midir ne zıkımdır ondan değil ayrıca one bilmiyorum + sallayacak yaşları çoktan geçtim ben şimdi gidip tekrar onda tıraş olayım mı o gündür papaz gibi geziyorum hala tıraş olmadım

• berberle ilişkinizin bu kadar yalan rüzgarı kıvamında olmasına gerek yok, avrupa yakası dizisindeki başka kuaföre gitme sahnesine dönmüş olay
  • paranla rezil olacağına al bi makina evde traş ol daha iyi
  • kardeşim o sahneyi bilmiyorum ayrıca yalan dolan rüzgarını andıracak bir ilişkide yok selam aleykümselam kişiliğini anlamışsınızdır dedim ama demekki sen anlayamadın

adam şuna getiriyor bunlar benden başka berbere gitmez/gidemezler ben istediğim gibi bekletirim kuzu gibi beklerler aklı sıra kibirleniyor transa bağlamış yani şimdi gitsem dötü iyice kalkarmı? yoksa dersini alıp kendine çeki düzen vermişmidir.
  • Ha?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berberin başka yere gittin diye sana trip atıyor, sen o sana trip atıyor diye kalkıp gidiyorsun yolda seni yakalıyor sen lütfen uzatma ben gidicem modlarına giriyorsun, daha sonra bunu kendine dert edip tekrar gitsem mi gitmesem mi diyorsun, bu mu değil şimdi yalan rüzgarı kıvamında?

ben gittiğim berbere de 15 senedir gidiyorum, halı saha maçları olur şu olur bu olur sadece muhabbetimiz traş da değildir, ona rağmen memleketine gitmeyi geçtim o gün işi olsa kendi yönlendirir zamanın yoksa şu berbere git diye, sonuç olarak saç traşı bu kadar manalar yüklenecek onun bir tarafının kalkmasını veya kendine çeki düzen vermesini sağlayacak bir durum değil, adamla ilişkin selamlaşma modundaysa ne dert ediyorsun bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

berberin başka yere gittin diye sana trip atıyor, sen o sana trip atıyor diye kalkıp gidiyorsun yolda seni yakalıyor sen lütfen uzatma ben gidicem modlarına giriyorsun, daha sonra bunu kendine dert edip tekrar gitsem mi gitmesem mi diyorsun, bu mu değil şimdi yalan rüzgarı kıvamında?

ben gittiğim berbere de 15 senedir gidiyorum, halı saha maçları olur şu olur bu olur sadece muhabbetimiz traş da değildir, ona rağmen memleketine gitmeyi geçtim o gün işi olsa kendi yönlendirir zamanın yoksa şu berbere git diye, sonuç olarak saç traşı bu kadar manalar yüklenecek onun bir tarafının kalkmasını veya kendine çeki düzen vermesini sağlayacak bir durum değil, adamla ilişkin selamlaşma modundaysa ne dert ediyorsun bu kadar...

benim amacım intikam almak veya başka manalar yüklemek değil bu yaptığı yanlış yani kimse sana mecbur değil böyle yaparsa kaybeden o olur bugün beni yarın başkasını benim yaşadığım olaydan kendine ders çıkarması gerekli diye düşünüyorum siz beni yanlış anlıyorsunuz ben nerde olsa tıraş olurum sorun o değil

selam aleykümselam dediysem sonuçta muhabbetimiz olan bir kişi hiç bir menfaatim yok olamazda ama neden kötü olayım işe/olaya hep iyilik için uğraşan biri olarak bakmanızı rica ediyorum

neyse cevap yazan herkese teşekkür ederim hatasını anlayıp konuşana kadar benden tık yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.