Şimdi Ara

BERBATOV hayırlı olsun diyebilir miyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander'den Berbatov'a çağrı... İsveçli golcü Manchester United'ın sezon sonu yollarını ayıracağını açıkladığı Dimitar Berbatov'a Türkiye'ye gelmesi için telkinde bulundu.

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier League takımlarından Bolton'dan transfer ettiği Johan Elmander, İsveç basınına açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un güzelliklerini anlatmak üzere iki ay önce Berbatov ile görüştüğünü belirten Elmander, 'Buraya gel prens gibi yaşa. Burada futbolla ilgili her şeyi bulabilirsiniz. Taraftarların hepsi takımlarına büyük bir tutku ile bağlı" dediğini ifade etti.

BERBATOV hayırlı olsun diyebilir miyiz

• kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki teklif etmişiz ki İstanbul ve Galatasaray'ı sormuş Elmandar'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

kaynak

kaynak çok da fener medyasından seçtim

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/61077/buraya-gel-prens-gibi-yasa----video
  • toteme şimdiden başlarsak transferin kapanmasına 1 gün kala belki gelir :D
  • Şu başlıkları görünce şunlar geliyor direk aklıma

http://inciswf.com/eto.swf

Eto'o bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Şu başlıkları görünce şunlar geliyor direk aklıma

http://inciswf.com/eto.swf

Eto'o bitmiş

/>

büyük faili göze aldım. sonra demeyin

@metekarahan bitmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eto bitmiş ne lan etoyu aldik deseler ya adam gibi.
  • Dimitar Berbatov, (D. 30 Ocak 1981), mevkiinde görev yapan Bulgar futbolcu.Ülkemizin Denizlispor külübüne 16 yaşında gelen daha sonra hazırlık kampına gelen CSKA sofia takımıyla birlikte kaçıp giden bir insan evladıdır.
  • Berbatovun cimboma gelmesini çok isterim. bizde çok iş yapar
  • Ben artıkhttp://www.galatasaray.org/ da görmeden inanmam.
  • İnşallah gelir fakat zor.
  • Senelik 4.8m euro alıyor. Türkiye'de hiçbir takım böyle 4'ten fazla vermez bir oyuncuya senelik takım içi dengelerden dolayı. Berbatov'da kariyerinin son demlerine geldi sanmıyorum indirim yapsın. Ben epl'den ya da rusya'dan bir takıma gideceğini düşünüyorum.
  • Çocukları aldık beklemedeyiz. Kes de keselim Berbatov reyiz.
  • la biride çıkıpta genç bir oyuncuya gel burda prensler gibi yaşa demiyor. adam 32 yaşında. daha genç birini bulup uzun süre bırakmazsak daha mantıklı olur.
  • PSG'ye gidebilir, veya Malaga. Tam onların futbolcusu.
  • Açın totem konusu desteğimizi verelim Ama bu sefer Drogbaya ayıp olur.
  • gelsin,tercümanı ben olabilirim
  • Berbatov iyi adam ama Baros benim için bambaşka.Onun hırsı top aldığında ileri düşünmesi ve defansa yardıma dribling atarak gelmesi çok güzel.Bu senede ben ondan memnunum.Bence gelecek maçlarda Elmander ile yan yana oynamalı.Kırmızı gördü diye çok üstüne gidildi ayrıca.Baros bunu bilerek yapmadı.Zaten isteyerek yapsa rakibe tekme atar dirtsekle vurur yaparda yapar.Sene başındada Terim oynudan aldığında takım kötü olduğu için Terime kızarak soyunma odasına gitmişti.Herkes ertesi gün kadro dışı beklerken arkadaşlarını ve teknik ekibi sahanın ortasına toplayıp özür dilemesi çok büyük bir incelik.Yedek oldu yine tafra yapmadı.Son üç senede başarısızken bizi o ayakta tuttu.Ne zaman Baros gol atıp sevinmse ve hemen ardından gelen tezahüratı duyunca biraz duygulanır ve gururlanırım çünkü ona olan inancım sonsuz.
  • yaş 31 rahat 35 e kadar oynar fakat sömürüp gitmesinden korkarım.

daha genç enerjik birini isterim şahsen. berbatov enerjik mi la biri söylesin bari?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.