(yks sıralama) Haksızlığın kralı resmen boşuna mı okuduk naptık awk besyocu bile maaş konusunda tokatlayacak beni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Berbat sıralama yapanlar iş bulurken benim orta sıralamaya staj bulamamam

-
-
Nurtopu gibi yeni karambamız hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 20k çöpmüş resmen. Keşke annemler ders çalıştırmasaydı ben ilkokuldayken sanayiye falan verseydi en azından sosyal olur asgari de olsa para kazanırdım şu an bu kadar çalışıp küçüklükten beri derse 0 tl her gün hakaret işitiyorum aileden
Bu daha beter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi de kendini eziklemeyi çok seviyor da bu elaman anti-sosyal gibi bir şey pandemi yeniden patlasa sevinecek tipten
Sıralama değil yetkinlik önemli. İyi sıralama sadece mülakata çağırılmanıza yeter. Sonrası sizde bitiyor
alınanların %90ı torpilli
stajda da mı yetkinlik gerekiyor? Üniden atılacağım staj zorunlu
yetkinlik için derslere çalışmamam lazım
ama hocalar o kadar zor soruyor ki diğer ünilerde sınavları basit ve kopyayla geçiyorlar iş sahibi oluyorlar ben hala budersboğaziçili(kendisi adamdır)dinliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christianatsu1905 -- 24 Ağustos 2023; 17:28:55 >
senden bi bok olmaz ki
2-3 kat kötüsü bu herif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bencede
yakında dünya yok olacak merak etme
-
Keşke olsa Allaha inancım baya fazla asosyal ola ola dindar oldum umudum cennetten
Maşallah abi
kanka ne mezunusun ne okuyosun veya
-
Torpille alınanlar konusunda haklısın ancak yetkinlikten kastım gördüğün dersler ile yapacağın iş arasında bağlantı kurmak. Mülakatlarda bu konudaki bilgini veya çabanı göstermen yeterli. Ya da sana staj bulman konusunda referans olabilecek bir hocana danışabilirsin
Doğru adam olduğun sürece işler bir şekilde yoluna giriyor
kardeşim asgari ücret istiyorsan git burgerking a101 falan işe başla kasma bu kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunca yıl boşuna mı okudum
e o zaman niye söyleniyon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Nurtopu gibi yeni karambamız hayırlı olsun
![]() |
İkisi de kendini eziklemeyi çok seviyor da bu elaman anti-sosyal gibi bir şey pandemi yeniden patlasa sevinecek tipten
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X