Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Ocak 2024; 22:11:16 >

• yeşil kutu al abysten bi b...... çıkmaz
  • Sakın abyss gem alma !!!
  • 3 abyss kırdırdım ilki pot 2.sinde ib+1 3. rogue çitn çıktı kim demiş abyssten bişey çıkmaz diye ama şans işte bence imkanın varsa mavi kutu al
  • Beramusun piyasasını bilmiyorum oly'e göre konuşucam :)

Okçu olmak istiyorsan git 2md+7'yi ver ib+7 ve 1 yada belki 2 parça yüzük +8-+9 dex al. Sonra elinde 94m kalcak. Görev belt'ini tak. geçici olarakda görev kolyesini tak bence. Yada farklı varyasynlar uygulayabilirsin. Hangi görev takısı daha iyiyse ona göre davran. 94m cebinde hala. Bu 94M'e ne istersen keyfine göre al. ama 50m'den fazla harcama pişman olursun!!!
  • Tüm mallarını sat ticaret yap , 1 Ay moradonda takılıpta adam gibi item yapmayan yok , ucuzdan buluyo pahaalı koyuo
  • abbysten bi b.k çıkmaz ktuyla upla falan para kazanama devri bitti bence herşey tks ticaret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Yazım:

Hergün FT giriyorsan 3gün sabret gir ve 3tane kutu al. Sonra 3'ünüde beramusdaki fiyatının 5m ucuzuna koy sat. Sakın kırma! Ardından yaklaşık 220m paran kalır diye düşünüyorum daha fazlada olabilir. Bu para cepte kalsın bir süre. EB-Raptor duruyorsa yakmadıysan EB'yi +5bas Raptor'ü +5 bas istersen ve deneyimliyse +7 dene sonra bunlarda cepte dursun. 15m kadar SC parası gitti ama olsun. İB+7 satan birine git. EB+4 veya 5e bastıysan +5 ve MD+7 versem takas olurmu de üstünede 20m iste. Elbet birisi kabul edecektir. Ardından tak IB'yi dolaş. Teklif gelirse adamla pmden konuşurken verdiği fiyata bak bu sırada satılan IB'lere bak. Adam daha fazla veriyosa sat-al. Pot paramı ben bu şekilde çıkardım :D Görev pendant'ını ve görev küpesini tak. Elinde şu an 240m falan MD+7 ve +9dex küpe kaldı. Bu küpe'yle +9 yüzük takas etmeye bak. Sonra raptor'u al +5 yada +6'ysa git diğer yüzüğü al +9 yada görev yüzüğünü tak. +7Md'yi sat. Herşeyi sat. Ucuz ama gerekli olabilecek şeyleri al. Biraz paran artıncada SS alırsın

• Ardream e parayla ha. O zaman tebrik ediyoruz seni forumca
  • Olabilir sanane? Dalgınlığına geldi belki?

O zaman MD+7'den feragat etmek zorundasın :D EB yerine MD verip IB al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

quote:

Orjinalden alıntı: Oripxnot

Olabilir sanane? Dalgınlığına geldi belki?

O zaman MD+7'den feragat etmek zorundasın :D EB yerine MD verip IB al...

dual md 7 ye ib vermiolar kardeş verseler balıklama atlarım ib ye

hatta üstüne en az 2 tane +7 chitin isterler
  • abssy eskide kaldı adamlar 100 tane kırdırıyodu anca bişi çıkıyodu boşver abssy
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

baska yorum yok mu

şöle düşünüyorum
    ctn dd 15 ve md nin bi tanesini vericem ib alıcam 50 m de veririm belki ft kutularını satıcam plate set +8 alıcam üstüm düzülmüş olcak 300-400 m yapmaya calısıcam sonra da plate dd alıcam dex 9 ları falan da satabilirim sonra boss kovalıcam

olabilir mi??

300-400 m e plate dd mi alıcan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.