Şimdi Ara

BeRaMuS_70_lwl_Mage_Tanitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba.Uzun bir süre sonra oyuna döndüm ve charimi tanitmak, fikirlerinizi, önerilerinizi almak istedim...

İtemler:
    Dual Bronz Earing
    Dual Rom
    Ep
    +7 Eliksir
    Görev belti ve +4 Görev Staf ı mevcut.

Yorumlarinizi ve önerilerinizi bekliyorum....

http://img409.imageshack.us/my.php?image=charimizje9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 12 Nisan 2008; 20:17:52 >

• oncelıkle S.a kardes carı ne kadar satıyorsun bırde hangı ılden oldugunu ogrenebılırmıyım benı bılgılendırsen sevınırım msn adresım welcomet0hell@hotmail.com buradan bana ulasabılırsın
  • tanıtım diyor satmıyor:S
  • up!!
  • hp dehşet, ama def çok düşük valkyre def set çek derim. Hatta paran varsa 1 def set 1 hp set çek expte hpyi kullanırsın w.o.e ile daha bi güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

hp dehşet, ama def çok düşük valkyre def set çek derim. Hatta paran varsa 1 def set 1 hp set çek expte hpyi kullanırsın w.o.e ile daha bi güzel olur

Evet yakında almayı düşünüyordum walkry ama ne bassam diye düşünüyordum saol...
  • Bence hiç başlamsaydın .İtemlerin fazla iyi degilmiş sıkılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beramusta bende hiç daha dizme charı herkesde +9 itemler +3 uniqler var czde 80 lerden geçilmiyor:(
    TheExtacy
    YAKARCAKARYIKARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEXONİA_ -- 13 Nisan 2008; 16:53:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEXONİA_

Beramusta bende hiç daha dizme charı herkesde +9 itemler +3 uniqler var czde 80 lerden geçilmiyor:(
    TheExtacy
    YAKARCAKARYIKARIM

Haklısınız ama chari sadece ben kullanmıyorum arkadaşların istegiyle tekrar başladık...Chari yakın zamanda 75+ yapıp çapımıza göre birileriyle vs yapıp video çekmek istiyorum açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.