Şimdi Ara

BeQuiet Dark power sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güç kaynağını ilk çıktığı dönemlerde almıştım gayet sorunsuz ve stabil bir güç kaynağı fakat havalar soğuduğundan beri(bilemiyorum tesadüfmü yoksa bununlamı alakalı) pcnin power düğmesine basınca açılıp hemen kapanıyor bir saniye içinde ve post ekranında 8.2 hatası yani 12v 24pin connector hatası veriyor, farklı bir güç kaynağını 24 pin konnektöre bağlayınca sorun yok bilgisayar açılıyor fakat be quiet ı bağlayınca bu sorun oluşuyor, uzun zamandır durum böyle işin garibiyse şu power düğmesine basınca hemen kapandığını söylemiştim ya, işte kapanmadan sonra belirli aralıklarla otomatik olarak power on yapıyor ve tekrar down konuma geçiyor, yani bu hareketi kendi kendine tekrarlıyor ve ufo yu açıp bir süre içeriyi ısıttıktan sonra sorunsuz power on moda geçiyor ve bilgisayar açılıyor, bugün sobam bozuk ve bilgisayarı 2-3 saatlik uğraşıma rağmen açamadım, güç kaynağını değiştirip raidmaxın default powerıını taktım ve şuan pc açık, sorun ne olabilir acaba fikri olan veya başına gelen varmıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.