Şimdi Ara

bepanthol bebek pişik kremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde bu krem var, duraklarımin kuruması yüzünden kullanabilirsin diye bir arkadaşım verdi cilt kurulugu olan yüzeylerde kullanılır falan yazıyorda ne bileyim pisik kremi diye geçiyor sonuçta sizce kullanilirmi, bepanthol nappy care ointment diye geciyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kullandım kardeşim rahtlıkla kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

ben kullandım kardeşim rahtlıkla kullan

Eyvallah, benim ki geçici de değil ya kendimi bildim bileli duraklarim kuru. Vitamin falan da normal bakalım ise yarar insallah

• Başkasından tavsiye alarak ilaç kullanma. Doktora gir dudağım kuruyor de. Doğru ilacı doktor versin. Ayırca bepanthol yanık kremidir. Dudakların kuruyor diye nasıl kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Başkasından tavsiye alarak ilaç kullanma. Doktora gir dudağım kuruyor de. Doğru ilacı doktor versin. Ayırca bepanthol yanık kremidir. Dudakların kuruyor diye nasıl kullanacaksın.

İlacı veren arkadaşım eczacı, bunun yanında kremi daha önce bepanthen adıyla kullandım bepanthol olmuş ve cesitleri var. Yanık için kullanilani da var :)

• Bephantol yalnızca pişik kremi değildir. Ciltte pullanma, kızarıklık, kuruluk, hatta kabuklu yaraları yumuşatmak için de kullanılır. Bana nevus aldırma operasyonundan sonra da doktor 2-3 gün sürmem için önermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeHappy -- 5 Mart 2015; 1:17:32 >
  • Bir bilenden aldıysanız doğrudur. Ben bilgim kadar söyledim. Demek istediğim aslında doktor vermediyse ilaç kullanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cilt Beyazlatıcı Krem
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de dudağımdaki yara için kullanmıştım, çok iyi hemen iyileştiriyor.
  • JustBeHappy kullanıcısına yanıt
    Ne aldırdınız hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

Bephantol yalnızca pişik kremi değildir. Ciltte pullanma, kızarıklık, kuruluk, hatta kabuklu yaraları yumuşatmak için de kullanılır. Ben aldırma operasyonundan sonra da doktor 2-3 gün sürmem için önermişti

şimdi dediğim gibi ben kendimi bildim bileli dudaklarım kuru, ben bunu 2 3 gün değil bitene kadar kullanıcam. Sıkıntı olmaz herhalde
  • Ben roaccutane kullanıyorum , nemlendiricim bitti almaya üşendim bende bepanthol kullanıyorum , güzel beğendim ama benim nemlendiriciyi tutmaz.
    İnce bir tabaka halinde sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Ben roaccutane kullanıyorum , nemlendiricim bitti almaya üşendim bende bepanthol kullanıyorum , güzel beğendim ama benim nemlendiriciyi tutmaz.

o baya yüzleri sivilce kaplı hastalar için kullanılıyor galiba ya, duymuştum roaccatane i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Ben roaccutane kullanıyorum , nemlendiricim bitti almaya üşendim bende bepanthol kullanıyorum , güzel beğendim ama benim nemlendiriciyi tutmaz.

o baya yüzleri sivilce kaplı hastalar için kullanılıyor galiba ya, duymuştum roaccatane i

Aynen bayağı sivilcem vardı , 2 aydır kullanıyorum çok düzeldi , yarın konu açacam hatta before after diye :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Aynen bayağı sivilcem vardı , 2 aydır kullanıyorum çok düzeldi , yarın konu açacam hatta before after diye :))

rastlarsam yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: RepubLique

Ne aldırdınız hocam ?

"ben" aldırdım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.