Şimdi Ara

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı - 30 Kasım'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Beowulf: Ölümsüz Savaşçı  - 30 Kasım'da

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı  - 30 Kasım'da

Tür : Fantastik / Macera / Animasyon
    Gösterim Tarihi : 30 Kasım 2007
    Yönetmen : Robert Zemeckis
    Senaryo : Neil Gaiman , Roger Avary , Anonim Beowulf şiiri
    Görüntü Yönetmeni : Robert Presley
    Müzik : Alan Silvestri
    Yapım : 2007, ABD

Seslendirenler : Angelina Jolie (Grendel'in Annesi) , Brendan Gleeson (Wiglaf) , Anthony Hopkins (Hrothgar Kralı) , Crispin Glover (Grendel) , Ray Winstone (Beowulf) , Robin Wright Penn (Kraliçe Wealhtheow) , John Malkovich (Unferth) , Alison Lohman (Ursula)

Beowulf güçlü ve korkusuz bir savaşçıdır. Bütün şehirleri kana bulayan ve çıkardığı kaosla insanları terörize eden Grendel'le başa çıkabilecek tek kişi Beowulf'tur.

Fakat Grendel'i yenmek, kabusun bitmesine yetecek midir? İntikam duygusu ile yanıp tutuşan Grendel'in annesi, Grendel'den bile daha tehlikeli olacaktır.

Oscarlı pek çok unutulmaz filme(Geleceğe Dönüş serisi, Forrest Gump, Yeni Hayat) imza atmış olan yönetmen Robert Zemeckis, Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich gibi başarılı isimlerden oluşan etkili bir kadroyla yeniden fantastik bir maceranın sularında...

• 3 gün kaldı hemen gideceğim
  • Güzel bi filme benziyor Cuma günü gitti 10 kağıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Güzel bi filme benziyor Cuma günü gitti 10 kağıt

bunun sinema sonrası da var ama
    ben genelde sinemadan snra acıktığım için daha fazlasını gözden cıkartıyorum da

yemek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

quote:

yemek

Orası da doğru ya bari tek başıma gideyim maliyeti azaltalım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

quote:

yemek

Orası da doğru ya bari tek başıma gideyim maliyeti azaltalım

tek gidersen iyi edersin.benimt aktiğim bu

• Bu filmi çok gözüm tuttu da,niye animasyon?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek görüntüden animasyona çevirmişler duyduğum kadarı ile.
  • super ya
    benimde cuma son vizem var, sınawdan cıkıp filme giderim
  • Vizeler bittikten sonrada sinemada böyle bi film izlemesi ne kadar zevkli olur
  • Bizim Oğuz Kağan olmuş onların Beowolf'u...
    Hıncal Uluç bir sözünü zamanında alıntı yapmış:
    'Cesareti dayanmaya yeten savaşçıyı, talih çoğu zaman kurtarır.'
    Beowolf (Anglo Sakson Efsane Kahramanı)
    (bkz: SPORUN VE YAŞAMIN ALTIN SÖZLERİ)
  • Güzel filme benziyor Fantastik ve Macera favorimdir

Gidebileceğim en kısa sürede gideceğim çıkınca
  • OĞUZ KAĞAN moğuz kağan arkadaşım sende yatırım yap böyle devasa stüdyolar kur 10.binlerce kişi çalıştır 100milyon dolarlar harca sonra gel ordan alıntı bilmemne..

Daha Kurtuluş savaşı Atatürk gibi filmleri bile çekemiyor koskoca Türkiye ..Daha çok eserimizi,kahramanımızı ve bize ait olan eserlerimizi çalarlar en son lokumuda çalmaya çalıştılardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

OĞUZ KAĞAN moğuz kağan arkadaşım sende yatırım yap böyle devasa stüdyolar kur 10.binlerce kişi çalıştır 100milyon dolarlar harca sonra gel ordan alıntı bilmemne..

Daha Kurtuluş savaşı Atatürk gibi filmleri bile çekemiyor koskoca Türkiye ..Daha çok eserimizi,kahramanımızı ve bize ait olan eserlerimizi çalarlar en son lokumuda çalmaya çalıştılardı...

Onlar çalsın biz bakalım diyorsun yani. Onların bazı alanlarda üstün olmaları, onlara bazı şeyleri çalma hakkı verir mi sizce?
  • 3D olarak gidecek olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

3D olarak gidecek olan varmı

ben yarın 3D olarak gitmeyi düşünüyorum.Gidersem buraya yazarım nası olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

OĞUZ KAĞAN moğuz kağan arkadaşım sende yatırım yap böyle devasa stüdyolar kur 10.binlerce kişi çalıştır 100milyon dolarlar harca sonra gel ordan alıntı bilmemne..

çaldı zaten rumlar lokumuda baklavayıda avrupaya tescil ettirdiler
  • 3D izleminizi tavsiye ederim arkadaşlar HARİKULADE çünkü. 3d izledikten sonra normal izlemek istemezsiniz . Çok etkileyici...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aikimac -- 30 Kasım 2007; 14:58:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.