Bildirim
Benzinli Aracıma Mazot Koydular
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Marşa basmadıysanız sıkıntı yok, eğer arabada dolaşım sağladıysa, hemen çekiciyle yetkili servise gidin ve o istasyonun sigortasından gerekli işlemleri yaptırabilirsiniz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: caspento
Marşa basmadıysanız sıkıntı yok, eğer arabada dolaşım sağladıysa, hemen çekiciyle yetkili servise gidin ve o istasyonun sigortasından gerekli işlemleri yaptırabilirsiniz.
Marşa basmadım çekiciyle servise götürdüm aracı davacı olmalımıyım sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Davacı olacak bir şey yok aslında, eğer masrafın hepsini karşılayacaklarsa, işi yokuşa sürmeyeceklerse gerek yok bence. Ama zaten marşa basmadığınız için çok bir sıkıntıda olmayacak, boşaltıp, temizlenecek en fazla. _____________________________ -
marşa basmadın ise aracı çektirmene gerek yoktu adamlar istasyonda depoyu boşaltıp benzinle doldururlardı _____________________________ -
riske atmamanız iyi olmuş, hakkınızı arayın, karşınızda hatasını kabul eden ve gerekeni yapacak bir yapı görüyorsanız süistimal etmeden oalyı en karlı şekilde atlatmaya bakın zira işlevselliğinize darbe vuran vaktinizi çalan bir olay yaşatılmış, bunun bir karşılığı olmalı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
masrafları karşılıyorlarsa davaya gerek yok hocam geçmiş olsun _____________________________ -
Sağolun arkadaşlar akşama kadar sorun kalmayacak inşallah
dizelin pompası kalın, benzinlinin ince deposuna nasıl girdi.
dizel araca benzin konsa anlarım da bu nasıl oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 30 Kasım 2017; 13:32:14 >_____________________________ 2025 Opel Grandland MHEV GS Ultimate
2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15
Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910 -
Rahat olun depo temizlensin sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008
Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012) -
Bu arada aracın markası nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008
Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012) -
Bidona doldurur gibi dolduruyor bazı pompacilar. Gecen benimde başıma geldi 4lt iken farkettim. Uzerine full doldursak birsey olmaz dediler ben yine de riske atmadim depoyu bosalttirdim. Bir depo fulleyip gonderdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: degobar
Ne olduysa ben markete kredi kartı çektirmeye gittiğimde olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Auqmen
quote:
Ne olduysa ben markete kredi kartı çektirmeye gittiğimde olmuş
bu ders olsun. asla yakıt dolumu bitmeden arabanın başından ayrılma. ayrılırken kapılarını kilitli tut. bir hırsızlık olursa "abi kapını kilitleseydin, işimizin arasında bir de senin arabanın güvenliğini sağlayamayız" derler._____________________________ -
Geçmiş olsun hocam, marşa basmadığınız için bir şey olmaz. Ama boşaltım işleminide serviste yaptırman daha isabetli olmuş. Ben depoyu doldurmadan aracın başından ayrılmam, elimden geldiğince dikkat ederim. Araba ne koydu, ne kadar lt. koydu bakarım.
Tekrar geçmiş olsun._____________________________ -
Tamam nereye gidersen git, dizelin pompası kalın benzinlinin deposuna girmez benim sorduğum bu, aracın marka ve modeli ne? eski aracımda dizel, benzin hiç fark etmez pompa depoya giriyordu, şimdi ki aracımda istesem de kasıtlı olarak dizel pompayı benzin deposuna sokup da yakıt verme işlemi yapamam.
bozak07 de sormuş aracın ne diye, muhtemelen eski 25-30 yıllık aracın var._____________________________ 2025 Opel Grandland MHEV GS Ultimate
2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15
Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910 -
quote:
Tamam nereye gidersen git, dizelin pompası kalın benzinlinin deposuna girmez benim sorduğum bu, aracın marka ve modeli ne? eski aracımda dizel, benzin hiç fark etmez pompa depoya giriyordu, şimdi ki aracımda istesem de kasıtlı olarak dizel pompayı benzin deposuna sokup da yakıt verme işlemi yapamam.
bozak07 de sormuş aracın ne diye, muhtemelen eski 25-30 yıllık aracın var.
10 yıllık araç daha ne 25i
quote:
ne saçmalıyorsun ya ne 25 i ? 2008 megane 2 benzinlilerin bile deposuna rahatlıkla dizel pompası giriyor bizzat denedik daha kim bilir kaç model vardır._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Auqmen
quote:
10 yıllık araç daha ne 25i
Demek ki senin aracında bir farklılık var
Evimin karşısında shell var 40 yıldır oradan benzin alırım hiç böyle bir şey duymadım bizim pompacı arkadaşlardan_____________________________ 2025 Opel Grandland MHEV GS Ultimate
quote:
Orijinalden alıntı: sharkemre
quote:
ne saçmalıyorsun ya ne 25 i ? 2008 megane 2 benzinlilerin bile deposuna rahatlıkla dizel pompası giriyor bizzat denedik daha kim bilir kaç model vardır.
Ben tecrübelerimi aktarıyorum, 87 taunusuma dizel pompa giriyordu, 91 bmw 730i , 97 mazda xedos 9 ve imzadaki kıytırık 2011 chevroleme bile girmiyor işte bu kadar
demek ki arabalarınız dandik_____________________________ 2025 Opel Grandland MHEV GS Ultimate
Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
bu ders olsun. asla yakıt dolumu bitmeden arabanın başından ayrılma. ayrılırken kapılarını kilitli tut. bir hırsızlık olursa "abi kapını kilitleseydin, işimizin arasında bir de senin arabanın güvenliğini sağlayamayız" derler.
![]() |
Davacı olacak bir şey yok aslında, eğer masrafın hepsini karşılayacaklarsa, işi yokuşa sürmeyeceklerse gerek yok bence. Ama zaten marşa basmadığınız için çok bir sıkıntıda olmayacak, boşaltıp, temizlenecek en fazla.
|
dandik araba anlayışınıza hayran kaldım
![]() |
riske atmamanız iyi olmuş, hakkınızı arayın, karşınızda hatasını kabul eden ve gerekeni yapacak bir yapı görüyorsanız süistimal etmeden oalyı en karlı şekilde atlatmaya bakın zira işlevselliğinize darbe vuran vaktinizi çalan bir olay yaşatılmış, bunun bir karşılığı olmalı.
|
arabanız dandik derken ? benim megane 2 im yok ayrıca sadece megane 2 değil 10 yaş ve altı birçok modele dizel pompası giriyor tüküreyim senin tecrübene önce üslubunu düzelt
|
Ben tecrübelerimi aktarıyorum, 87 taunusuma dizel pompa giriyordu, 91 bmw 730i , 97 mazda xedos 9 ve imzadaki kıytırık 2011 chevroleme bile girmiyor işte bu kadar
demek ki arabalarınız dandik |
Benzer içerikler
- cumartesi araç satışı olur mu
- kaskodan cam değişimi
- bmw 520i yakıt tüketimi
- taksitle araba alınır mı
- yüksek hızda klima açılır mı
- en iyi motor yağı
- jeep cherokee
- tonale fiyat listesi
- byd gemisi
- togg t10f
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X