Şimdi Ara

Benzinli araca binenler el kaldirsin:) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
1
Favori
11.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzinli araca binenler el kaldirsin:)

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş
  • Konudaki değerli arkadaşların sloganı ; Tüpsüz ve Öfkeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Classico

Ben kaldırmıyorum çünkü geçen hafta araç lpg oldu

Bukadar dayanabildim diyosun yani gruptan attik seni ozaman arac neydi bu arada

• Opel vectra 2.5 benzinde ortalama 30-40 kuruş yakıyo

Edt: araçta LPG de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustForYouu -- 9 Eylül 2014; 14:10:44 >

• Benzinli kullananlar zengin Dirrr

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

Orijinalden alıntı: Classico

Ben kaldırmıyorum çünkü geçen hafta araç lpg oldu

Bukadar dayanabildim diyosun yani gruptan attik seni ozaman arac neydi bu arada

Chevrolet Aveo 1.6
    şehir içi 8.5-10 litre
    şehir dışı 6 litre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeusun Babası

motorlu kuryelik yapan bi arkadaşım var.şirket benzini karşılıyor.buda benzini biriktiriyor.sonra bana litresi 4 lira dan satıyor.Yani benzinli bir araca binmek için zengin olmanıza gerek yok.motorlu kuryelik yapan bi arkadaşınız olsun yeter.

Hırsızlıktan ne farkı var bu yaptığınızın? Yazık ! Birde utanmadan akıl veriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanique

1998 520i 6 silindir. tüp yok. ses muhteşem.

6 silindir candır! =)
  • Bazi arkadaslar demis benzin li araca siz degil arac size biniyor bunada cok guldum ya abi napalim senede tas catlasa 9 10 bin km yapiyoruz napim dizeli tüpü müpü :) anca piknige felan giderken piknik tüpü koydururum araca

8 yil lpg li arac kullandim.teknik anlamda sikintida cekmedim aslında.ama simdi benzinli kullaninca anliyorum aradaki farki.bu farkta 3 gunluk dünyada kendime hediyem olsun.

An itibariyle, şirket araçları dahil 1 adet dahi benzinli aracımız bulunmamakta :)

Şuana kadar çok şükür ciddi sıkıntı çıkaran olmadı, ustam dizel araç az az tasarruf ettirir, arıza açtımı bir anda geri alır diyor ama hayırlısı..

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen29

2006 passat FSI

Sizde benim gibi fsi kullanicisiniz sizin arac ne yakiyor asagi yukari acaba merak ettim

9-10 litre şehir içi ,7-7,5 litre şehirler arası .9-10 litre şehir içi ,7-7,5 litre şehirler arası .
  • Benzinli araç değil de dizel araç alanlar asıl zengin olanlar bence. Bir de 10 bin lira daha vereceğim iyice zora sokacağım kendimi. Dizel araçlar da yüklendiğin zaman çok fazla yakıyorlar, sakin sürüşte zaten benzinli de tasarruflu oluyor, Şu an son zamanlarda şehir içi kullanımımda çok seri sürüşler olmasına rağmen (6 bin devire kadar çıktığım oldu bu aralar) ve klima açık karma tüketim 5 litre. Uzun yolda sakin 4 litrenin altına düşürebiliyorsam rahat şekilde kendi açımdan dizel almak hem zarar hem de çıkardığı ses yaydığı gürültü çok sinir bozucu.

Bir de eğer atmosferik benzinliyse dizele göre çok daha sorunsuz olması da cabası. Bakım masrafları, tamir masrafları vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 11 Eylül 2014; 3:40:06 >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hughes

Benzinli araç değil de dizel araç alanlar asıl zengin olanlar bence. Bir de 10 bin lira daha vereceğim iyice zora sokacağım kendimi. Dizel araçlar da yüklendiğin zaman çok fazla yakıyorlar, sakin sürüşte zaten benzinli de tasarruflu oluyor, Şu an son zamanlarda şehir içi kullanımımda çok seri sürüşler olmasına rağmen (6 bin devire kadar çıktığım oldu bu aralar) ve klima açık karma tüketim 5 litre. Uzun yolda sakin 4 litrenin altına düşürebiliyorsam rahat şekilde kendi açımdan dizel almak hem zarar hem de çıkardığı ses yaydığı gürültü çok sinir bozucu.

Bir de eğer atmosferik benzinliyse dizele göre çok daha sorunsuz olması da cabası. Bakım masrafları, tamir masrafları vs...

Benzinli kullanan zengindir .

• Ben 1.6 benzinli arabaya biniyorum. Çok zevkli.

quote:

quote:

2006 passat FSI

Sizde benim gibi fsi kullanicisiniz sizin arac ne yakiyor asagi yukari acaba merak ettim

9-10 litre şehir içi ,7-7,5 litre şehirler arası .9-10 litre şehir içi ,7-7,5 litre şehirler arası .

Bisey daha sorucam gaza yuklenince hafif zincir singirtisi gibi bi ses duyuyormusunuz

• yeni opel insignia 1.6 170 hp 280 tork manuel cosmo 100 km ortalama 8.3 lt antalya şehir ici

baksana petrolün varili olmus 97 dolar ( 1 varil petrol 114 dolarken dolar kuru 2.14 ken benzin 5.09 tl idi ) adamlar hala benzine indirim yapmıyo mazota bile saka indirim 9 krş 1 varil 34 tl ucuz alınıyo dolar 5 krş arttı die döziz fiyatları yüksek deniyo ama bi warile sadece 7.50 tl fiyat yükseliyo 34-7.50 = 26.50 indirim war hala bize indirim yok bunasıl bi hesap isi anlamdım benzincilerin olayını

saygılar

Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.