Şimdi Ara

Benzine yine zam(19.03.2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24:00 dan itibaren 95 oktana 8 kuruş. 97 oktana 10 kuruş zam gelmiş, ne güzel memleket , ölelim en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 19 Mart 2012; 16:13:16 >

• kaynak?

geçende bi başlık açıldı ama aslı çıkmadı...
  • şaka mı bu ? !!!
  • Kaynak cnbc e, altyazı verdiler .
  • ben hep 50 tl lik alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 19 Mart 2012; 16:18:04 >
  • Ciddi misiniz diyeceğim ama bu konuda hiç şaka yapana ı görmedim..Hazır şu konu kapanrmadan yorum yaptım ya ölsem de gam yemem

Artık zammı takip edemiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

ben hep 50 tl lik alıyorum

Eskiden de 20 TL'lik aliyordun(k) ne olacak şimdi ?
  • Şaka felan ama bir ay içinde üçüncü zam oldu hamdolsun.
    Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 19 Mart 2012; 16:32:38 >
  • Haram zıkkım olsun bu zammı getirenlere. Çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah.
  • ellinizi korkak alıştırmayın, litresi düz 20 tl olsun :D :D :D
  • Benzinin litresi 10 TL olsun artık yeter!
  • Suriyelileri beslemek için kaynak da yaratılıyor böylelikle... Bize hamdolsun demek düşer...
  • Çaresizlik bu olsa gerek, ne söylense boş...
  • yav dostlarım ben sizler gibi yanı şeyler yazmayacağım buraya..bunun yerine bir taneniz cevap versin bana..

Son benzin zamlarından bu yana E-5 TEM fark etmez, trafikte bir azalma gördünüz mü? Şahsen ben görmedim..SS bile koyabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

yav dostlarım ben sizler gibi yanı şeyler yazmayacağım buraya..bunun yerine bir taneniz cevap versin bana..

Son benzin zamlarından bu yana E-5 TEM fark etmez, trafikte bir azalma gördünüz mü? Şahsen ben görmedim..SS bile koyabilirim..

Güzel kardeşim sen arabayı ne olarak görüyorsun ? Lüks bir eşya olarak mı görüyorsun ? Otomobil lüks değildir, elektrik gibi, su gibi bir ihtiyaçtır. Otomobil olmadan 40 kilometrelik yolu yürüyebilir misin sen ? Toplu taşımanın hali zaten ortada. İnsanlar arabaları bırakıp metrobüslere, otobüslere binmek isteseler sen o duraklarda oluşabilecek izdihamı düşündün mü hiç ?
  • Yüzde elli acıdan zevk alıyor yapcak birşey yok...
  • Terbiye sınırlarını aşmadan yorum yapmak gerçekten zor .....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.