Şimdi Ara

Benzinden Sonra Motorinede ZAM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

bıktım şu devletten gitse artık 2007de 70e dolan bidon şimdi yarı bile olmuyor

Allah korusun devlet gitsin değil de hükümet gitsin diyecektiniz herhalde. Ben bir türk olarak devletsiz yaşamayı kaldıramam. Hükümetin de biri gider diğeri gelir demokrasinin keyfi de budur.

Ayrıca nerede 4.12 tl'ye satılan mazot varmış. Kırsal motorinin cilalı hali değil mi o. Haberde yer alan rakam hikaye.Şu anda güncel dizel yakıt 4,24 tl opette mesela.

hükümet yani anla , ama diğerlerininde düzgün yöneteceğinin sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftasonu İstanbuldaydım. Reşitpaşa Mahallesi İMKB tarafı ve 4.levent Sanayi Mahallesi. Trafik yoğun. Araçlar lüx ve lüxe yakın.

Biz ne kadar şikayetçi olsak da bu durumdan, diğerleri halinden memnun.
  • 1 haftadir arabanin koltuguna kicim deymedi kendimi tüy gibi hissediyorum. mecbur olmadigi surecede binmem zaten. devlete sögüşleyecek param yok benim.

• Ülkenin kendi gelir kaynağı yok özelleştirme adı altında her şey satıldı şimdi vergiyle devlet yönetiliyor ama bu bir yerde patlayacak böyle gitmez.

Benzin benzin derken mazot 5 lira oldu kımsenın haberi yok sesini çıkaranda yok kurbağının yavaş yavaş ısınan suda haşlanması gibi...Sesini çıkartsa değişen bir şey olur mu sanmıyorum devlet bu kadar büyük bir gelir kapısını kapatır mı tabi ki hayır
  • Birde şöyle bir kullanıcı kitlesi var.

Adam benzinli araç sahibi motorine zam gelince seviniyor

Dizel araç sahipleri benzine zam geldiğinde seviniyor.

LPG'li araç sahipleri her ikisine zam geldi mi seviniyor.

LPG'ye zam geldi mi hem benzinli araç sahipleri hem dizel araç sahipleri seviniyor,egolarını tatmin ediyor.

Böyle şey olur mu demeyin bu forumda bile böyle mental anlayışa sahip insanlar mevcut

Adam kullandığı akaryakıt tipini futbol takımı gibi benimsemiş diğerine zam geldi mi sanki zam onun cebine girecekmişçesine seviniyor,alay ediyor.

Bu tip anlayışı kıt bir topluma sahip vatandaşlara müstahak sen vermedin ben vermedim nasıl aldı bunlar %50'yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minova

Ülkenin kendi gelir kaynağı yok özelleştirme adı altında her şey satıldı şimdi vergiyle devlet yönetiliyor ama bu bir yerde patlayacak böyle gitmez.

Benzin benzin derken mazot 5 lira oldu kımsenın haberi yok sesini çıkaranda yok kurbağının yavaş yavaş ısınan suda haşlanması gibi...Sesini çıkartsa değişen bir şey olur mu sanmıyorum devlet bu kadar büyük bir gelir kapısını kapatır mı tabi ki hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

2 Gün önce Fulledik şanslıyım.

Kaç lira farketti?
    Bir daha motorin almayacaksın sanırım?

Íş olsun diye yazdım halbuki bi sigara parası bile degil

Hocam bir sigara parası bile değil dediğiniz şey 10 tl :D
  • Bugun bu zam haberını okuduktan sonra şöyle bır resım gördüm
     Benzinden Sonra Motorinede ZAM!

kişi başı gelir Türkiye de 9.890 Norveç te 84.290
    Millet vekili yıllık maaşı Türkiye 120.000 Norveç: 90.000 Bu mudur adalet ?

Buda Dünya da ki en pahalı benzini kullanan ülkeler
    Lider olduğumuz tek konu dünyada !

50 liraya benzin ışığı sönmeyenler var

• Zamına koyim yeter artik yalama olduk be

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Birde şöyle bir kullanıcı kitlesi var.

LPG'ye zam geldi mi hem benzinli araç sahipleri hem dizel araç sahipleri seviniyor,egolarını tatmin ediyor.

Böyle şey olur mu demeyin bu forumda bile böyle mental anlayışa sahip insanlar mevcut

Adam kullandığı akaryakıt tipini futbol takımı gibi benimsemiş diğerine zam geldi mi sanki zam onun cebine girecekmişçesine seviniyor,alay ediyor.

Bu tip anlayışı kıt bir topluma sahip vatandaşlara müstahak sen vermedin ben vermedim nasıl aldı bunlar %50'yi ?

Bu kitle azımsanmayacak kadar fazla, çok doğru tespit. En fazla da ;aracına lpg taktırmış kullanıcıların benzin artışına sevinmesi şeklinde oluyor.

• bu ne ya, 2 haftada bi yakıt alıyoz, tüpüydü benziniydi, daha aldığımız yakıtı tüketemeden bida zam geliyo. sıyırmış millet ya..
  • az bile dizele hem benzinden çok kulanılıo hemde daha ucuz 5.5 olması lazım dizelin benzinde 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 5 Şubat 2013; 22:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

1haftaya kalmaz lpg yede gelir

azından yel alsın hocam. gerçi zenit transfer yapmadıysa gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

aman zam gelirse gelsin zaten hep 50 tl lik alıyorum

Bir zamanlar 20 derdik. şimdi 50 diyoruz. Esprideki akaryakıta bile zam gelmiş.

• gece 12 olmadan alırsanız zamsız alıyorsunuz 5 kuruş 40 lt depoda 2 lira eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

aman zam gelirse gelsin zaten hep 50 tl lik alıyorum

Bir zamanlar 20 derdik. şimdi 50 diyoruz. Esprideki akaryakıta bile zam gelmiş.

zuhahaha haklısın valla artık esprilere bile zam yapar olduk ,zamlara o kadar alıştık ki devlet koymasa biz koyuyuoruz .

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: Minova

Bugun bu zam haberını okuduktan sonra şöyle bır resım gördüm

kişi başı gelir Türkiye de 9.890 Norveç te 84.290
    Millet vekili yıllık maaşı Türkiye 120.000 Norveç: 90.000 Bu mudur adalet ?

Buda Dünya da ki en pahalı benzini kullanan ülkeler
    Lider olduğumuz tek konu dünyada !

50 liraya benzin ışığı sönmeyenler var

Türkiyede kişi başına gelirin 9800 dolar olması aynı enflasyonun yüzde 6 olması gibi devletin ve akpnin uydurduğu bir palavradır.

Olabilir.Bir de şöyle bir durum var özelleştirlen yani satılan yerlerin vergileri güzel bir kar oluşturacakmış gibi düşünülüyor Fakat bu adamlar o vergileri öderler mi ?

Şöyle örnek vereyim yıllık geliri 100.000 tl olan şirketler bile gelen vergileri ödememek için şirketin arabalarını yeniliyor işçilerinin yediği yemeğin bile fişini saklayıp vergiden düşürmeye çalışıyorlar peki geliri 100.000 tl den çok çok fazla olan şirketler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Birde şöyle bir kullanıcı kitlesi var.

geçen vergileri protesto edelim diye bir başlık vardı. protesto edelim dedik, hem vergileri hem akaryakıt fiyatlarını.
    millet hayatından memnun üstüne laflar yedik.

duymadığımız laf kalmadı. orak çekiç den girdik angus'tan çıktık. o gün sinirden uyuyamamıştım. birlik olmadan protesto etmeden olmaz düzelmez bu işler.

vergiyi protesto edelim demiştik o gün bu ay otomobil %20 artmış

• Aman beyler heryerde elestirmeyin yoksa sizi fislerler dimdizlak orrada kalirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.