Şimdi Ara

Benzinci benzin atmamış ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün benzin almak için istasyona girdim. Arabayı çektim pompanın önüne pompacıya ilk ödeyim öyle at kartım çekmeyebilir dedim girdim içeri denedim 20 tllik çekti sonra gittim 20 tllik at dedim. Arkadaşla muhabbete falan daldım normalde hep bakarım doldururken sonra bindim araca. Baktım ibre oynamadı 20 tlden oynamaz herhalde falan dedim gittim falan hemne indi ibre dipteydi zaten.

Bugün 20 tllik aldım benzin ve çok fazla oynadı yani geçen gün hiç atılmadığını anladım. Ama adam pompayı deliğe sokmuştu aklımda öyle kaldı tam hatırlamıyom gerçi arkadaşla muhabebt ederken.

Bu durumda napayım şimdi ? Gidip söyleyimmi böyle böyle diye kamera kayıtlarına bakın şu saate diye. Söylesem bile adam eğer pompayı sokup doldurmamışsa napıcam ?

Yoksa 20 tl için salal boşver mi yapayım kafam karıştı

• size verilen fişte tarih - plaka no - saat - koyulan benzinin litresi ve fiyatı tarzında bilgiler yazıyor olmalı onları göstererek itiraz edebilirisiniz. Ancak aldıgınız benzin az oldugundan dolayı ve birgün geçtiğinden dolayı ne kadar oralı olurlar bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

size verilen fişte tarih - plaka no - saat - koyulan benzinin litresi ve fiyatı tarzında bilgiler yazıyor olmalı onları göstererek itiraz edebilirisiniz. Ancak aldıgınız benzin az oldugundan dolayı ve birgün geçtiğinden dolayı ne kadar oralı olurlar bilemiyorum
    fişide atıyom alır almaz :) en iyisi olan oldu demek .) aslında o gün farkettim ibrenin oynamadığını ama 20 tllik benzin ne kadar oynatırki dedim ve sonradan oynar diye düşündüm bastım gittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

size verilen fişte tarih - plaka no - saat - koyulan benzinin litresi ve fiyatı tarzında bilgiler yazıyor olmalı onları göstererek itiraz edebilirisiniz. Ancak aldıgınız benzin az oldugundan dolayı ve birgün geçtiğinden dolayı ne kadar oralı olurlar bilemiyorum
    20 TL'lik benzin ibreyi oynatmıyor artık.

Ayrıca neden öyle bir şey yapsın ki? Sonuçta adama slibini de veriyorsunuz.
  • Genelde 5 ltrenin altı benzinde ibre oynamaz. Bunun üzerine 20 tl daha koyunca ibrenin baya yukarı çıkması ondan işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira koyunca oynamadı, 20 daha koydun 40 liralık birden oynadı. Bence anormal bi durum yok..

• Eğer ilk 20 tl lik yakıt koyulmamış olsaydı ikinci alışınızda ibre oynamazdi bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Depodan Mazot çekme!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAHMUTCAN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Depo çok boşsa, şamandıra 20 liralık benzin için istifini bozmamıştır. Benzinin 5 lira olduğunu unutmamak gerek, 20 liraya ibre oynamaz artık bu saatten sonra, 20 liralık benzinle istasyondan çıkabilirseniz iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Temmuz 2013; 21:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Depo çok boşsa, şamandıra 20 liralık benzin için istifini bozmamıştır. Benzinin 5 lira olduğunu unutmamak gerek, 20 liraya ibre oynamaz artık bu saatten sonra, 20 liralık benzinle istasyondan çıkabilirseniz iyidir

Alıntıları Göster
    20 lirayla ibre mi oynarmış yahu? :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4 litre
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

4 litre

Alıntıları Göster
    Anlamıyonuz galiba.. İlk aldğımda aşağıdaydı ama dip değil bi çizginin üstündeydi 20 tllik benzini aldım gezdim iyice diplendi alır almaz 20 tllik benzinmi biter 20 km yol yaptım toplasan.

Sonra bida 20 litre aldım bu sefer oynadı demekki ilkinde atmaış 20 tlde oynuyomuş
  • quote:

Anlamıyonuz galiba.. İlk aldğımda aşağıdaydı ama dip değil bi çizginin üstündeydi 20 tllik benzini aldım gezdim iyice diplendi alır almaz 20 tllik benzinmi biter 20 km yol yaptım toplasan.

Sonra bida 20 litre aldım bu sefer oynadı demekki ilkinde atmaış 20 tlde oynuyomuş

Tamam sen bulmuşsun işte nedenini, niye uzatıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Tamam sen bulmuşsun işte nedenini, niye uzatıyorsun.

la anlamıyonmu nedeni yok atmamış işte ? ama gidip söylemicem ... 20 tlde ibre bal gibi oynar salakmıyım ben ilk defamı benzin alıyom ? 20 tlde oynar ibre nerden baksan 2 ufak çubuk depo zaten 200 e doluyo 10 / 1 i oynatmazmı ibreyi alla alla kaç tane çubuk var orda

• quote:

Alıntıları Göster
    aracınızın deposu kaç lt
    20 tl ye 4 lt benzin oluyor
    anolog gösterge depodaki yüzde 8-9 luk oynamayı göstermeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

20 lira koyunca oynamadı, 20 daha koydun 40 liralık birden oynadı. Bence anormal bi durum yok..

Arkadaşa katılıyorum. benim araçta 20 tl lik alınca ibre oynamıyor hatta ışık yanıyorsa sönmüyor bile. Bir 20 tl lik daha aldığımda sanki 40 tl lik almış gibi oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gripin518

quote:

20 lira koyunca oynamadı, 20 daha koydun 40 liralık birden oynadı. Bence anormal bi durum yok..

Arkadaşa katılıyorum. benim araçta 20 tl lik alınca ibre oynamıyor hatta ışık yanıyorsa sönmüyor bile. Bir 20 tl lik daha aldığımda sanki 40 tl lik almış gibi oynuyor.

Alıntıları Göster
    20 tl ye kola şişesi kadar benzin geliyor artık.20 tl ile bişey oynamaz ertesi günde alınca farketmiş biraz adamın günahını alma.sorun yok.

• quote:

Fisini alip bakacaksin kardes. Ne yani adam benzin degil su koysa, veya afedersin cikarsa depoyu bir sulasa ibre oynasa ne olacak sanki? Fis almadan benzin mi alinir?

EDİT: Yanlis alinti yapmisim mobilden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 18 Temmuz 2013; 22:20:53 >
  • quote:

koy dememiş

at demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam günahına girmeyim kimsenin de acaba bazen böyle küçük meblalarda böyle yapıp benzin mi götürüyorlar

• Ben de bi keresinde benzin aldım, ibre oynamadı.. Aracı park edip evime gittim..
    Ertesi sabah bindiğimde ibre yükselmişti..

Demek ki pompacı önce uyanıklık yapıp benzin koymamış.. Sonra pişman olup gece bidonla depoya doldurmuş.. Tevbe edip Hak yolunu seçmiş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.