Bildirim
benzin istasyonu açmak istiyorum akaryakıt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hangi benzinlik ve adı ne olacak -
önce bir arazi bulman lzm. ve bir şirketle anlaşman lzm.. şartlara göre kredi işinide düşünürsünquote:
Orijinalden alıntı: LsR
hangi benzinlik ve adı ne olacak -
0090 312 446 19 05 numarayi ara bugra yada cem beyi iste benim selamimi sogle Tolga dersin sana yardimci olurlarquote:
Orijinalden alıntı: birahalasoguk
önce bir arazi bulman lzm. ve bir şirketle anlaşman lzm.. şartlara göre kredi işinide düşünürsün
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fubo
0090 312 446 19 05 numarayi ara bugra yada cem beyi iste benim selamimi sogle Tolga dersin sana yardimci olurlar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fubo
0090 312 446 19 05 numarayi ara bugra yada cem beyi iste benim selamimi sogle Tolga dersin sana yardimci olurlar
-
Önce sen cepine 2 milyon doları koy ne diyorum ben yav gayri resmi ciddi olmayan birine cevap veriyorumquote:
Orijinalden alıntı: burak9006
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hamam kapısında kil sat -
quote:
Orijinalden alıntı: stifflersquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: stifflers
quote:
gulunucek ne oldu
-
yüzümüze dönüp bakmaya tenezzil etmeyenquote:
Orijinalden alıntı: fuboquote:
quote:
gulunucek ne oldu
Alıntıları Göster
bi yakın akrabımızın benzin istasyonu var
en az 1.5 2 milyon doların olması lazım
o kadar paran varsa sıter et istasyonu yatını yaşa
-
Ohoooquote:
quote:
gulunucek ne oldu
Alıntıları Göster
onun icin arazi lazım
devletten ruhsat icin izin lazım.
rüsvet icin cok para lazım.
Sermaye lazım
Arkadasın dedigi gibi 2-3 milyon ytl yi bi cebine koy ondan sonra..
-
bir zamanlar herkes doktor mühendis olmak isterdi.ama zamlardan sonra benzincilik eletrikçilik yaygınlaşıyorquote:
Orijinalden alıntı: Dallassimo
Ohooo
onun icin arazi lazım
devletten ruhsat icin izin lazım.
rüsvet icin cok para lazım.
Sermaye lazım
Arkadasın dedigi gibi 2-3 milyon ytl yi bi cebine koy ondan sonra..
Alıntıları Göster -
istanbul gibi bir yerde sağlam bi yerde kurmak istiyorsan anlaşacağın firmaya bağlı olarak 5 milyon ytl yi buluyormuş.başka şehirlerde 1-2 milyon ytl ye kadar düşer.mesela aldın herşeyi hazır ettin, ama başka iş yapmak istiyon...benzinliği kiraya verebilirsin..misal konyada 3 yıl önce aylık kirası 21 milyara vardı...quote:
Orijinalden alıntı: selambaba
bir zamanlar herkes doktor mühendis olmak isterdi.ama zamlardan sonra benzincilik eletrikçilik yaygınlaşıyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 29 Haziran 2008; 16:51:59 > -
mesela antalya ve ilçelerinde düşünüyorum fakat sermaye olarak tamamen kredi kullanıp daha sonra istasyon bunu kendi kendine öder dquote:
Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi
istanbul gibi bir yerde sağlam bi yerde kurmak istiyorsan anlaşacağın firmaya bağlı olarak 5 milyon ytl yi buluyormuş.başka şehirlerde 1-2 milyon ytl ye kadar düşer.mesela aldın herşeyi hazır ettin, ama başka iş yapmak istiyon...benzinliği kiraya verebilirsin..misal konyada 3 yıl önce aylık kirası 21 milyara vardı...
Alıntıları Göster
ye düşünüyorum.Mümkünmü mantıklı mı ama daha detaylı araştırmaadım sadece birfikir. kredi kullanıp daha sonra o kendini ödesin olmazmı
-
quote:
quote:
gulunucek ne oldu
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
gulunucek ne oldu
0090 'ı 900 olarak algılamış olabilir arkadaş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: XanderJR
en az 100bin YTL lazım kolay iş değil.hangi şehirdesin merkezmi ilçemi kuracağın yer işlek bi mekanmı? daha bir sürü şey
ne 100bini 200bini
minimum 500bin
hem bu iş o kadar karlı değil
hiç tavsiye etmem -
quote:
Orijinalden alıntı: salosagquote:
en az 100bin YTL lazım kolay iş değil.hangi şehirdesin merkezmi ilçemi kuracağın yer işlek bi mekanmı? daha bir sürü şey
ne 100bini 200bini
minimum 500bin
hiç tavsiye etmem
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: salosag
quote:
ne 100bini 200bini
minimum 500bin
hiç tavsiye etmem
ya 100 bin olsa herkes bu işi yapardı.en az 600 bin ytl.shell falan açmak istersen 1 milyon ytl yi en az gözden çıkarcan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: salosagquote:
ne 100bini 200bini
minimum 500bin
hiç tavsiye etmem
Alıntıları Gösterquote:
quote:
ne 100bini 200bini
minimum 500bin
hiç tavsiye etmem
nasıl karlı degil ondan mı heryer akaryakıt istasyonu.ben almanyada da yaşadım bu kadar çok istasyon yok orada.ülkemizin maşallahı var açan açana.
-
Çünkü bu ülkede dünyanın en pahalı benzini satılıyor. %70 i vergi olarak devlete gidiyor safsatasına inanın siz hala. Asıl kar Prekandecileri elinde tutan büyük şirketlere akıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ALPEREN A.quote:
quote:
ne 100bini 200bini
minimum 500bin
hiç tavsiye etmem
nasıl karlı degil ondan mı heryer akaryakıt istasyonu.ben almanyada da yaşadım bu kadar çok istasyon yok orada.ülkemizin maşallahı var açan açana.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: alional
mesela antalya ve ilçelerinde düşünüyorum fakat sermaye olarak tamamen kredi kullanıp daha sonra istasyon bunu kendi kendine öder d
ye düşünüyorum.Mümkünmü mantıklı mı ama daha detaylı araştırmaadım sadece birfikir. kredi kullanıp daha sonra o kendini ödesin olmazmı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alional
mesela antalya ve ilçelerinde düşünüyorum fakat sermaye olarak tamamen kredi kullanıp daha sonra istasyon bunu kendi kendine öder d
normal bir ülkede risk alan bir müteşebbus olsan evet şu kadar para ile olur bu iş derim ama istanbul da az cok bildiğim kadarı 4-5 milyon dolardan başlıyor ve rant o kadar buyukki işi doğru yoldan yapacam desen bile cok zor ...herhangi bi yerdeki araziyi kiralaman insanı bezdiren aşamaları sahip--hazine arazisi--
bu işe girmek için milyon dolar lazım derim en azından ve o kadar krediyi nasıl alacaksın ...alma gucun varsa başka iş düşün derim ..kaçak akaryakıt satıcan mı satamayacan mı ? bu kısmı seni bayağı zorlar!
-
türkiyenin EN ÇOK KAZANDIRAN ŞİRKETİ TÜPRAŞ İLK 6 AYDA 7 MİLYAR DOLAR NET SATIŞquote:
Orijinalden alıntı: istanbuliquote:
Orjinalden alıntı: alional
normal bir ülkede risk alan bir müteşebbus olsan evet şu kadar para ile olur bu iş derim ama istanbul da az cok bildiğim kadarı 4-5 milyon dolardan başlıyor ve rant o kadar buyukki işi doğru yoldan yapacam desen bile cok zor ...herhangi bi yerdeki araziyi kiralaman insanı bezdiren aşamaları sahip--hazine arazisi--
bu işe girmek için milyon dolar lazım derim en azından ve o kadar krediyi nasıl alacaksın ...alma gucun varsa başka iş düşün derim ..kaçak akaryakıt satıcan mı satamayacan mı ? bu kısmı seni bayağı zorlar!
Alıntıları Göster
-
istanbulda bu isi yapmak icin en az 5 milyon dolar olmasi lazim ruhsat islerimleri nerdeyse 2 milyon tutuyor herkesin asmayacagi brokrasi var onuda bulman lazim bunu asman icin ise sadece para lazim degil dayin enisten bisey olmasi lazim :) yer bulucaksin sonra lisans anlasmlari var teminatlari var sistemi kurmak var petrol istasyonu acanlar zaten onca baska islerden zengin olmuslar sonra istasyon acmislar benim o kadar para var riske atarim diyorsan alacagi zaman ise 1 ile 2 yil arasinda olacaktir .quote:
Orijinalden alıntı: axix
türkiyenin EN ÇOK KAZANDIRAN ŞİRKETİ TÜPRAŞ İLK 6 AYDA 7 MİLYAR DOLAR NET SATIŞ
Alıntıları Göster
gayrimenkul e yatir parani buyut buyut buyut sonra yatirim icin ac derim ben ilk isin gelir kaynagin olarak bunu gorursen batarsin para ziyan olur . tabi daha soylenecek daha cok sey var ama uzun uzun konusulacak seyler 100 - 200 milyar bu isler icin para degil .
Benzer içerikler
- ankara"da bedava kalacak yer
- endoskopi zor mu
- vücutta uzun siyah kıl çıkması
- garanti bankası kart aidatı ödemek istemiyorum
- tabiyeti ne demek
- ince belli çay bardağı emojisi
- zara indirim ne zaman 2025
- samsung projeksiyonlu telefon
- huawei boykot mu
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X