Şimdi Ara

Benzamycin krem kullananlar bi baksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler asiri sivilceden dolayi doktor bu kremi verdi.ilk kutuyu yaptim fakat puturlu oldu icim rahat etmedi ikinciyi yaptim alkolu tozun icine doktum 5 dk boyunca karistirdim daha sonra kremin icine onuda 5 dk karistirdim ama puturlu oldu bu sekilde krem etkisini gostermezmi,daha once acnemix isimli kremdede ayni muhabbet olmustu eczaci bisey olmaz demisti sizin fikriniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Benzamycin Krem Kullananlar İçin Bilgiler

Benzamycin krem, sivilce tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. İçeriğinde benzoil peroksit ve eritromisin antibiyotiği bulunur. Benzamycin krem kullanan bazı kişiler, kremde pütür pütür bir yapı oluştuğunu gözlemleyebilirler.

Benzamycin Krem Pütür Pütür Olduysa Ne Yapmalısın?

Benzamycin kremin pütür pütür olması, kremin bozulduğunu göstermeyebilir. Bunun birkaç nedeni olabilir:

• Serin Bir Ortamda Saklanması: Benzamycin krem serin bir ortamda saklanmalıdır. Kremi oda sıcaklığında saklamak pütür pütür olmasına neden olabilir.
    • Etkileşimler: Benzamycin krem, diğer ilaçlarla veya cilt bakım ürünleriyle etkileşime girebilir ve pütür pütür olmasına neden olabilir.
    • Hassasiyet: Bazı kişiler Benzamycin kreme hassas olabilir ve bu da pütür pütür bir yapıya yol açabilir.

Önerilen Çözümler:

• Kremi serin ve kuru bir yerde sakla.
    • Kremi diğer ilaçlar veya cilt bakım ürünleriyle birlikte kullanmaktan kaçın.
    • Benzamycin kreme karşı hassasiyetin varsa, kremi kullanmayı bırak ve bir dermatoloğa danış.

Benzaderm Kullananlar için Ek İpuçları:

• Benzamycin krem ve Benzaderm krem aynı etken maddelere sahiptir. Bu nedenle, Benzaderm kullanan kişiler de benzer pütür pütür sorunlar yaşayabilirler.
    • Benzamycin veya Benzaderm krem kullanırken cildini nazikçe temizle ve nemlendir.
    • Kremi düzenli olarak kullan ve doktorun önerdiği talimatlara uy.
    • Cildinde kızarıklık, kaşıntı veya şişme gibi yan etkiler yaşarsan, kremi kullanmayı bırak ve bir dermatoloğa danış.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3 yil once kullandim. Hicbir ise yaramaz.palavradir. tek care raouccutane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 5 dakika önce sürdüm pütürlu olacak zaten . Yarında yenisini alıcam

• O krem hiçbir zaman tam pürüzsüz olmuyor ama en pürüzsüz halini alkolü elinde biraz ısıttıktan sonra karıştırırsan elde ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

O krem hiçbir zaman tam pürüzsüz olmuyor ama en pürüzsüz halini alkolü elinde biraz ısıttıktan sonra karıştırırsan elde ediyorsun

Hocam onuda yaptim alkolku 2 dk boyunca sac kurutma makinesine tuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuyuz

3 yil once kullandim. Hicbir ise yaramaz.palavradir. tek care raouccutane.

Bende işe yarıyor yanlış yönlendirmeyin milleti bünyeden bünyede değişebilir.

• Windows NT kullanıcısına yanıt
    Pürüz az ise takma fazla ama çok varsa eczaneye götür bazı seriler bozuk çıkabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş azeltin antibiyotik kullan 500 mg doktora sor inanki benzamycinin yaptığı etkinin daha iyisini hapla yapıyor reçeteye gerek yok 10 lira ama sen yinede doktora sor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.