Şimdi Ara

BenQ1640 Dvd Writer Sahiplerii...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EveeeT sonunda bende aldıım ve ilk denemelerimde mukemmele yakın sonuclar aldim istedimki bu topc altinda toplanalim ve bu degerli Dvd Writeri en iyi sekilde kullanabilmek icin Medya,Firmware Gibi bilgilerimizi paylasalim Bu arada
    http://support.benq.com/front/BenqMain.asp?MenuHead=128&ShowType=program&FileURL=service/driverlist.asp&Dataid=18367&downloadclass=Driver&product=3731&langu=null&ops=null&GenMenu=&RootId=undefined
    Adresten Dvd writerinizin firmware sini cok kolay bi sekilde upgrade edebilirsiniz.. Ben son firmwarei kullaniyorum vede Benq 1640 dvd writer kullanicilarinin yasadiklari tecrubeleri bekliyorum...!







  • Arkadaslar bu benq1640 firmware upgrade ile plextor 740 olabiliyomus,yabancı forumlardan edindigim bilgilere gore? varmı bunun asli varmi deneyen? ben plextor firmware ini indirdim drive not found dio?
  • Kardeş onun için başka bi flash programı kullanacaksın. Ben denedim Plextor'a flashlamayı. Yazma kalitesi düştü bence writerın. BenQ firmwareına geri döndüm.
  • o zaman bizim yazicimiz plextor dan daha iyi diyebilir miyis?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

    Kardeş onun için başka bi flash programı kullanacaksın. Ben denedim Plextor'a flashlamayı. Yazma kalitesi düştü bence writerın. BenQ firmwareına geri döndüm.

    Birde o baska flash programini nerden bulabnilirim dostum bana bi sekilde yollarmisin selim84@gmail.com a bide ben deneyeyim plextor yaziliminin extra kazandirdigi bisey oluyo mu peki Benqya?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selimahishalilar

    o zaman bizim yazicimiz plextor dan daha iyi diyebilir miyis?


    kesinlikle diyebiliriz.
  • yeni firmware i kullananlar var mı?
  • beraberinde gelen bshb firmware i kullanıyordum
    kalite testinde okumada arada bir yavaşlama (spin down) oluyordu
    bslb ye yükselttim şimdi sorunsuz.

    bsnb yle ilgili yorumları okuyup denemek lazım
  • selam arkadaşlar...
    Ben de ASUS P5GD1-VM anakart var.Harddiskim de şu anda Seagate 160gb Sata.Ama çok sesli çalışıyor.Ben de bunu Samsung 160gb Sata2 ile değiştirmeyi düşünüyorum.Ama anakartın özelliklerine baktığımda Sata2 den bahsetmiyor.Ama saedece Sata diyor.Sizce Sata2 alırsam çalışır mı Çalışırsa da Sata1 olarak çalışacaktır heralde....
    Mesajlarınızı bekliyorum.Acil YArdım.....
  • Yeni bir firmware daha çıkmış;

    Firmware (BSOB)
    Release Date:
    23-Dec-2005
    English 948 KB

    Release Reason:

    1. Fixed DVD-DL PTP format disc cannot be played issue in BSNB.
    http://support.benq.com/files/storage/Firmware/DVDRW/DW1640/BSOB.zip
  • Arkadaşlar Benq in okuması nasıl.Ben Nec kullandım bir arkadaşta okuma performansı baya kötüydü.
  • ben hiç güncelleme yapmadım hissedilebilir bi fark oluyosa yapalım?
    güncelleyen arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
  • Ya arkadaslar bu Benq dan memnunmusunuz hepiniz? ben nec alırım diyodum ama bicok yerde okudum hemen hemen hepsinde editorun secimi olmus.
  • BenQ 1640 çok iyi bir writer. Plextordan çıkma olduğu için öyle diyorum Plextordan daha iyi diyemeyiz. Çünkü plextorun kullandığı bazı ufak komponentler bile farklı olabilir. O yüzden onun firmware'ı sorun çıkarmıştır. Ben zamanında cd writerlar yeniyken daha 12x Plextor CD-RW almıştım baya kazık bir fiyata. Çok memnundum aletten. Şimdi de kalitesini bozduğunu sanmıyorum. Ama BenQ 1640'ta çok güzel bir writer. Editor's Choice olmayı hakediyor. Teknolojik olarak birsürü özelliği var. (Yazma kalitesini artıran)




  • benim problemim şu ki iki aydır kullanıyorum benq dq 1640'ı, nero oem ile cdcd yazdırırken birçok medyada 2.4x hızla yazıyor.. anlamadım gitti. genelde multisession dvd lerin devamında nero otomatikman "this media cannot be written at 8x, changing speed to 2.4x" diyor. bazen de 8x yazdığını söylüyor ki o yazma hızının 2.4x'e çok yakın bişey olduğu apaçık. firmware yi güncelledim(BNSB).

    Denediğim ve sorun yaşadığım medyalar:

    philips dvd+rw (4x)
    hp 8x dvd+r
    benq 8x dvd-r
    hatta birkaç daha dandik medya daha...

    bozulan elektronik aletimi servise götürmekten nefret ediyorum, birincisinde sorun yok diye geri geliyor, ikincisinde sorun düzeltildi diye geri geliyor ama sorun düzelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.