Şimdi Ara

Benq xl2420t ve Msi Gt680

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi Gt680 laptopum Nvidia gt460m 1.5Gb ekran karti 3D vision teknolojisine sahip. Ama laptopun monitoru 3d desteklemedigi icin bu ozelliginden faydalanamiyorum. Dolayisiyla uzun zamandir aradigim tatmin edici monitoru Benq Xl2420T'yi buldum. Fakat 3d konusunda bazi endiselerim var...
    Laptop Hdmi ve vga girislerine sahip. 3d icin sanirim dl vgi istiyor.
    Bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim...

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: antyasar

Merhabalar,

Msi Gt680 laptopum Nvidia gt460m 1.5Gb ekran karti 3D vision teknolojisine sahip. Ama laptopun monitoru 3d desteklemedigi icin bu ozelliginden faydalanamiyorum. Dolayisiyla uzun zamandir aradigim tatmin edici monitoru Benq Xl2420T'yi buldum. Fakat 3d konusunda bazi endiselerim var...
    Laptop Hdmi ve vga girislerine sahip. 3d icin sanirim dl vgi istiyor.
    Bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim...

Saygilar

Trde bu monitor yok Mayıs'ta gelecekmiş bugün benqya sordum
  • Ben Dubai de yasiyorum, su anda var burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antyasar

Ben Dubai de yasiyorum, su anda var burada...

Fiyatı nedir hocam 2410t ve 2420tnin cok fark varmi fiyat olarak ,bende burada 2410t modeli gelsin diye bekliyorum o bile yok hala birde bu monitor alınınca 3d icin nvidia 3d kit almak gerekiyor 3d icin 300tl civarı buradaki fiyatı
  • 2420T 800TL'den baslıyor burda su anda.. 2 ay önce 2410 1000 TL idi, su andaki fiyatını bilmiyorum illaki düşmüştür.
  • Dostup laptopunda dual DVI girisi yok ise bu monitorlerin 3Dvision ozelliginde faydalanamazsin.

Malesef bu konuda bir cok insan tam teknolojiyi bilmiyor. Dogaldir.

3Dvision i sadece Dual DVI link olan monitorlerde oynayabilirsin.

Senin alacagin monitorlere laptopunu sadece HDMI ile bagliyabilirsin eger sirf HDMI girisi var ise. HDMI da 3Dvision desteklemiyor, 3Dtvplay destekliyor.

Ikiside Nvidia nin urunu fakat 3Dtvplay de HDMI kisitlamalari yuzunden 60 fps en fazla 720p de oynayabiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.