Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu fullflash yedeği de bitmedi gitti
  • bir ssate yakın sürdüğünü yazmıştı ustalar.
  • o kadar sürmedi de 30dk. yakın sürede nihayet bitti.şu an yedekleme işlemlerini tamaladım ve FW36 uyumlu 4 adet patchı uyguladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

o kadar sürmedi de 30dk. yakın sürede nihayet bitti.şu an yedekleme işlemlerini tamaladım ve FW36 uyumlu 4 adet patchı uyguladım.

ısıyı gösteren patchı yapabildinmi
  • maalesef o patch FW36 da yok.tuş hızlandırma patchlarını uyguladım ve sonuç çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 22 Temmuz 2007; 21:34:12 >
  • quote:

nihayet dca-110 kablom hazır.gönderdiği soketler için @ahmetasla ' ya teşekkürü borç bilirim.bugün kargodan 2.soketi aldım ve hemen olaya giriştim.20dk. da dca-510, oldu bizim dca-110
    şimdi şöyle bir sorunum var, data kablom olmadığı için şu an FW36 kullanıyorum ve hazırlamış olduğum bu kablo ile FW45 yüklemem mümkün mü

Benq-Siemens EL 71
     Benq-Siemens EL 71
     Benq-Siemens EL 71

hayırlı olsun cmert...

bu kablo ile winswup kullanabilirsin. fw45 winswup henüz olmadığı için 45 yükleyemezsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: ressam0768

collezione ve adigehalil ustalar şu elf olayını ve menü yükleme işlemini
    sıralı bir şekilde yazabilirmisiniz acaba.
    dca 100 kablo yaptık collezionenin yardımı ile hatta o zamanında hazırlayacaktı ama :-(
    düğün telaşesinde unuttu sanırım. biz gibi garibanlara bi yardımcı olasanız bizde menülerimizi değiştirsek artık diyorum.
    yardımlarınızı bekliyoruz.
    eminim ben gibi hazırda bekleyen başka arkadaşlarda vardır. açıkçası cesaret edip yapamadım tek başıma

inşallah sizlerin yardımı ile bu işi başaracağız.

ressam seni hangi rüzgar attı buraya

şimdi;

menu olayının elf ile alakası yok. bi kaç sayfa önce adigehalil üstadın anlattığı şekilde papua ile tele skey gönderip gizli diskleri açacaksın..
    yine bi kaç sayfa önce benim verdiğim linkten menu dosyalarını indirip data kablosu ile config/japp/flexmenu klasörüne atıp teli aç kapa tamamdır..

tele orjinal yazılım yükleyip yeniden patch yaptım ama elf pack sorun çıkarıyor bende..ama şöyle olacak;

http://www.zshare.net/download/2730507cea8977/

linkten zbin klasörünü indirip unrar yapıp mmc ye at.

http://forum.modopo.com/patches/t-17066-png-grafiken-fuer-elfpack-v2x-e71-el71.html

buradan indirdiğin png dosyalarınıda zbin/img klasörüne atıp teli aç kapa olay tamamdır..

• png'leri okuması için gerekli bir patch var; onu uygulaması lazım...
  • sağol ama winswup (FW41) az önce denedim "couldn't ping mobile" hatasından öte gidemedim

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

hayırlı olsun cmert...

bu kablo ile winswup kullanabilirsin. fw45 winswup henüz olmadığı için 45 yükleyemezsin...
  • precheck'teki tiki kaldır ve "start" dedikten sonra açma-kapama tuşuna kısaca birkaç sefer bas...
  • neyse yarın denerim artık sağol.şarjım durumu kurtaracak seviyede değilde
  • bağlantı ayarlarınıda unutma...
  • 115200
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

png'leri okuması için gerekli bir patch var; onu uygulaması lazım...

picture add on
  • tşk collezione akşama yapmaya çalışırım.
    ben yazılanların tamamını takip ediyorum
    ama telefonla uğraşmaya fırsatım olmadığı için
    bir yorum yapamadım
    bu arada yukarıda bir yerde bir arkadaş şarj süresi hakkında 1 gün
    diye yazmıştı. tuş ışıkları kapalı vaziyette günde 30 dakika konuşmak süreti ile
    benim şarjım 5 gün (24 saat açık) gitmekte. telefonu telefon olarak kullandığım zaman.
    oyun, mp3 dinlersem süre kısalıyor tabii ki.
  • birde unuttum sormaya
    bu ELF ler ne işe yarıyor acaba
    yani ne gibi faydası oalacak bizlere.
    yanlış anlamayın heryerde elf diye geçiyor fakat ne işe yaradığını
    yazmıyor.
    bunun bir açıklamasını rica ederim ustalardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-420572C5F -- 18 Temmuz 2007; 9:28:56 >
  • ressam elf olayının kalbi mmc deki zbin klasörü, bu klasörün ve içindeki dosyaların işlevlerliğini sağlıyor..
  • bugünde şöyle bir hata aldım " Update not supported with plugged cable "
    tekrarındaki denemelerimde de bataryam full olduğu halde " Battery power is too low. Please charge fully! " diyor
    quote:

neyse yarın denerim artık sağol.şarjım durumu kurtaracak seviyede değilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 18 Temmuz 2007; 11:27:22 >

• cmert netten xbz uzantılı fw45 indir, onuda winswup 4.18 ile yükle , yada data kablon varsa forumda fw45 çok kez verildi 5 dk da update yapabilirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah

Kablo ile FW45 yapmak için aşağıdaki dosyayı indirin.

FW45 İNDİR>>>>

r a p i d + s h a r e deki + yı kaldırın.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.