Şimdi Ara

BenQ RL2455HM 1ms Oyuncu Monitörü İncelemesi (Yakından Bakış) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı:

hayırlı olsun ne kadara mâloldu sana?

teşekkürler bana 660'a geldi hocam. kargo dahil.
  • input lag degerleri nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözler kızardı, uyku bozukluğu var alsammı acaba şimdi
  • Bende aldım. Hepsiburada'dan. Bugün elime ulaştı ve şimdi bağladım. Yukarıda arkadaşın verdiği ayarları yaptım.
    Nette takılıyorum güzel ilk gözlemlerime göre. Oyun için de yarın deneyeceğim inşallah.
  • Bende bugün aldım. Merak ettiğim bir şey var. Hoparlöründen nasıl ses geliyor diye denemek istedim. Fakat nasıl aktif edeceğimi bulamadım. Windowsta ses açma yerinden aygıtı Benq 2455hm olarak seçtim fakat ses bilgisayarıma takılı olan kulaklıktan gelmeye devam etti.
  • Beyler oyun dışında da memnun musunuz monitörünüzden, video ve web performansı iyi mi, asus vn247hm ile bunun arasında kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulu.de

Beyler oyun dışında da memnun musunuz monitörünüzden, video ve web performansı iyi mi, asus vn247hm ile bunun arasında kaldım.

Aynen ya Asusda nişangah özelliği de var cs de awp kullanırken işe yarar. Asus da 24inç olsaydı iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dizzy24

quote:

Beyler oyun dışında da memnun musunuz monitörünüzden, video ve web performansı iyi mi, asus vn247hm ile bunun arasında kaldım.

Aynen ya Asusda nişangah özelliği de var cs de awp kullanırken işe yarar. Asus da 24inç olsaydı iyi olurdu.

Bunu mu alıyoruz asusu mu ? Cs go için sadece alıyorum başka ne oyun oynarım ne film izlerim.youtube ve cs harici pcyi açmam.

Benq mu alalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

quote:

Orijinalden alıntı: Dizzy24

quote:

Bunu mu alıyoruz asusu mu ? Cs go için sadece alıyorum başka ne oyun oynarım ne film izlerim.youtube ve cs harici pcyi açmam.

Benq mu alalım ?

Hocam ben benq nun tasarımını çok sevdim. Asusla hemen hemen aynı özellikleri var. Cs için alacaksanız asus alın bence. Nişangah özelliği işe yarar mı bilmem ama inceleme videolarını izlerseniz karar vermeniz kolaylaşır.

• kaç hdmi girişi mevcut?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.