Bildirim
BenQ RL2240H
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahg53
BenQ RL2240H bu monitör hakkında yorum alabilirmiyim? bide pinti.net güvenilir bi site mi? orda 400 liraya buldum diğer sitelerde daha pahalı
http://www.ucuzcity.com/asp/product/18957/SAMSUNG-21-5-LED-Siyah-Monitor
Tavsiye edebilirim. Görüntüler gerçekten çok iyi, 2ms, Fiyatı daha iyi, site güvenilir. -
pinti güvenilir yerdir istanbul firması asıl telefon işi yaparlardı e-ticarete sonradan girdiler kart oranları ve fiyatları başarılı oluyor. Paralel Iphone da çok iddalı bir firmadı piyasanın yarısını neredeyse bu firma karşılıyor.
memnun kalırsınız. -
aynı monitörü bende düşünüyorum hocam bu 120 hz olayı nedir acaba bu monitörde varmı bir bilginiz ? -
Pinti güvenilir bir sitedir. Oyun için doğru monitör tercih etmişsin yani RL2240H modeli için yazdım.
120 Hz değil bu monitör ama illa 120 Hz olsun diyorsan Xl2420T modeline bakacaksın. Alabileceğin en iyi oyun monitörü XL2420T şuan için.
Ama Benq 2240H modelide fazlasıyla yetecektir. Fiyat farkı büyük Rl2240H ile XL2420T arasında. Bence RL2240H al derim. -
Güzel monitör, alırsanız pişman olmazsınız... -
monitörü aldım arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ahg53
monitörü aldım arkadaşlar
bir inceleme patlat hocam bende xl2450 alicam yakin zamanda yardimci olursan ona gore bizde yolumuzu cizelim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel bir ürün aldınız bence güle güle kullanın, yorumlarınızı bekleriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X