Şimdi Ara

Benq mp 522 st

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana takas ile (2 el olarak) gelen ve kullanmadığım Benq marka MP 522 ST model projeksiyon cihazını satmak istiyorum.

RESİMLERE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ:
    https://yadi.sk/d/hbRCaAz1iGqWK

Tabi lamba ömrünü soracaksınız haklı olarak; "quivalent lamp hour 36hr". Yani ortalama 2000 ila 4000 saat daha kullanım ömrü var. Benden önceki sahibi de az kullandığını söyledi. Yine de lambanın bir kere değiştiğini varsayıyorum (Sadece varsayım, emin değilim). Ben 5 dakika ya kullandım ya kullanmadım. İhtiyacım olmadığı için de satıyorum.

Ürünün kumandası kutusu vs yok. Sadece cihaz var. Bir de vga kablo ve power kablosu hediye edebilirim. Aldığınız gibi kullanabilirsiniz.

Ürün için detaylı bilgiyi linkte bulabilirsiniz.
    http://www.projectorcentral.com/pdf/projector_spec_4486.pdf

Elden almak isteyen olursa; Burdur, Denizli ve Antalya dan bir vesaitle Yeşilova'ya gelip görüp isterseniz deneyip alabilirsiniz. Gelecek olan olursa gidiş-dönüş saatlerini sormalı. Çünkü öğlen 12:00 ile 13:30 arasında müsait oluyorum.

Önce havale sonra kargo şeklinde; 350 lira ve takas düşünmüyorum.

Sanalpazar ilanı isterseniz komisyon karşılığında açabilirim.

Gündüz iş yerimde internet kullanmıyorum. Onun için özel mesajları ya öğle tatilinde ya da akşam saatlerinde cevaplayabilirim. Anında cevap beklemeyin.
     Benq mp 522 st Benq mp 522 st Benq mp 522 st
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 1 Eylül 2015; 13:11:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.