Şimdi Ara

Benq FP94VW aldım fakat ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün vatan computer'dan monitörümü aldım fakat pc'de hiçbir sorun yokken , xbox'ımı taktım . önce xbox 3kırmızı ışık verdi ( ya makina toptan gidince , yada görüntü vericek yere kablo tam uturmadıysa yada takmadıysan bu hatayı veriyor) neyse sonra bir daha taktım xboxı bu sefer yeşil ton ağırlıklı görüntü verdi ,arada kırmızı , pembe derken bir oyun açtım oyunun menüsünü geçtikden bir süre sonra düzeldi , 5-6 dakkika rahatça oynadım ama yine kırmızı ağırlıklı görüntü vermeye başladım . dedim acaba xbox mı gitti o yüzden tüplü tv'ye taktım orda 1 dakkika felan tuttum , normal görüntü verdi ancak vaktim olmadığı için fazla deniyemedim . sizce sorun niye olabilir , daha çok acemiyim monitörü pc'ye takalı 2 saat geçmedi .











  • quote:

    Orjinalden alıntı: spiritc85

    3 KIRMIZI ışık senin xbox hakkın rahmetine kavuşmaya yakın.
    http://www.merlininkazani.com/aspforum/Yeni_Xbox360'lar_ve_3_Kırmızı_ışık/m_44099/tm.htm

    http://forzaxbox.blogcu.com/3262669/

    http://forum.donanimhaber.com/m_12371202/tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_12069023/mpage_1/key_//tm.htm#12104180

    http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2267

    http://www.techno-labs.com/aspforum/m_96/mpage_1/key_/tm.htm#96


    sağol abide dediğim gibi 3 kırmızı xbox görüntü kablosuyla bağlanmadığındada veriyor , daha öncede bağlamadığım için vermişti bide xbox 09.2006 üretim . bence sorun monitörle uyumsuzluk diye düşünüyorum , o konuda naapabilirim diye sorucaktım ? şuan oynuyorum lotr 1 saattir neyseki normal görüntüler cevap içinde sağol :)




  • BENQ FP94VW de PS3 veya xbox da bir porblem yaşayan hiç görmedim.çok ilginç.xbox'ın bağlantı noktasında bir problem olabilir.umarım sorununu halledebilirsin.
  • sağol şuan sorun yok zaten hatırlarsan monitörü senin tavsiyen üzerine almıştım , şuan çok memnununm . inşallah en kısa zamanda resimleri foruma koyucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.