Şimdi Ara

BenQ EW2740L 27' 4ms Full HD Led Monitör (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
24
Favori
18.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bundan sonra izleyeceğimiz yol nedir sizce?

Daha önce, ereyon hakkında açtığım şikayet de lehime sonuçlanmıştı. İlgili kararda da aynı ifade kullanılmıştı, bu yüzden de ereyon karara uymadı.

Bu gibi durumlarda ne yapılabilir diye araştırdım ama somut bir bilgiye ulaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Bundan sonra izleyeceğimiz yol nedir sizce?

Daha önce, ereyon hakkında açtığım şikayet de lehime sonuçlanmıştı. İlgili kararda da aynı ifade kullanılmıştı, bu yüzden de ereyon karara uymadı.

Bu gibi durumlarda ne yapılabilir diye araştırdım ama somut bir bilgiye ulaşamadım.

Hakem heyetine başvurun ve düzeltme kararı almalarını isteyin. Siz para iadesi değil muadil ürün istemişsiniz. Talebinizi kabul edeceklerse alacakları karar da o yönde olmalı. Yalnız düzeltme için süre vardı hemen yapın başvurunuzu. Hatta vaktiniz varsa Hakem heyetleri hakkında yönetmelik&kanun hükümlerini inceleyin. Sizi ciddiye almıyorlarsa kaymakamın odasını basın ve karar metnini okutturun. Sonra ne anladığını sorun.

Ben benzer bir yöntemi bulunduğum ilçede uygulamıştım. Hep red çıkan kararlar sonradan lehime çıkmaya başlamıştı. Ancak heyet değişince memurlar yine kendi kafalarına göre iş yapmaya başladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Bundan sonra izleyeceğimiz yol nedir sizce?

hemen kararın cıktığı heyete gidip durumu anlatın. sizden bir dilekçe ile durumu belirtip verin diyecekler . istemezlersede sizin dilekçe ile düzeltme kararı taleb ettiğinizi söyleyin. itirazla karıştırmayın itirazı yaparsa karşısı yapar. bu yeni kararda 1 aya kadar çıkıyor. çünkü tekrar toplanıyorlar. benim kararda aynısı oldu dilekçe ile düzeltme kararı çıkartırdım. 2. kararda nası olduğu şöyleydi. düzeltme kararı eline ulaşınca pm den ulaşın yardımcı olurum.

• Arkadaşlar hakem heyeti lehine sonuçlandıktan sonra nasıl hareket edeceğim hakkında bilgi verebilir misiniz.
    Hatta hepsiburada'dan monitörü almayı başaran var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Arkadaşlar hakem heyeti lehine sonuçlandıktan sonra nasıl hareket edeceğim hakkında bilgi verebilir misiniz.
    Hatta hepsiburada'dan monitörü almayı başaran var mı?

Hocam hepsiburadayi ara yardımcı oluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rynell kullanıcısına yanıt
    Size tebliğ edilen kararı Hepsiburada'ya bildirin. Gerisini onlar halleder.
  • 20.04.2015 de başvurumun cevabın 08.11.2016 tarihinde olumsuz olarak cevaplamışlar.
    Gidip ne itiraz ederim ne de başka bir şey .
    Ne billur yerse yesin bitler.
  • Olumlu kararı olup da, paylaşabilecek arkadaşlar varsa minnettar olurum. Geç de olsa başvurayım diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.