7 MP (3072 x 2304 piksel) Görüntü Çözünürlüğü 2.5" LTPS LCD Ekran 3X Optik, 4X Dijital Zoom Pentax Objektif (37.5-112.5mm) Shake-Free Modu Sesli Video Çekimi 640 x 480 (30fps) Video Kaydı Sırasında Zoom 9 MB Dahili Bellek SD Genişleme Kartı Formatı USB 2.0 Bağlantı 2 x AA Pil PictBridge Desteği
Otomatik netlik, otomatik pozlama, otomatik flaş Merkezi ağırlıklı ve nokta ölçüm 36 bit''lik renk derinliği sayesinde üstün kalitede çekimler 5 Mega Piksel (1/2,5 CCD) SMC PENTAX 3x zoom objektif. (32-96mm zoom''a eşdeğer) 4x dijital zoom 12MB Dahili Hafıza + SD (Secure Digital) Hafıza Kartı JPEG (Exif 2.2), DCF, DPOF 2sn~1/1000sn enstantane hızı Sesli video çekim olanağı – 320x240 piksel (AVI) Ses kayıt özelliği – WAV mono Çok keskin ve parlak 2.5” TFT Renkli Likid Kristal (LCD) ekran Kendi kendine çekim (self timer) olanağı PC ve MAC ile USB bağlantısı 1 adet CR-V3 veya 2 adet AA tip pil 91x63x33mm 190 gr (Pil ve Kart Dahil)
Arkadaşlar bu 3 makinada arasında kaldım diyebilirim, benq 7 mp olması pentax lens kullanmasıyla öne çıkıyor gibi ama diğer tarafta samsung kalitesi duruyor,birde fotoğrafçılık uzmanı olan pentax var ama o çözünürlükle sanki biraz geride kalıyor. Kararsızlık var yine her zaman ki gibi umarım bana seçim yapmam da yardım edersiniz,teşekkürler.