Şimdi Ara

Benimde Söyliyeceklerim Var.(AKP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum donanımın 1 haftadır tt'sinde akparti düşücek ,neden akp gibi konular mevcuttu. Mesajların çoğunu okudum güldüklerim,ve hak verdiğimde bi çok mesaj vardı.Arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim hiçbir partiye karşı sempatizanlığım fanitikliğim yok.Kimin işini iyi yaptığına inanırsam ona oy vermeye gayret gösteriyorum.2004 ve 2011 yılları arasında akpartinin doğru işler yaptığına inanarak akpartiye oy verdim.Fakat yaşanan yolsuzluklar çıkan kavgalar ve ülkenin derebeylikle yönetilmeye çalışması beni akpartiden inanılmaz bir şekilde soğuttu.

Nedenlerime gelecek olursak;

Duble yollar: Arkadaşlar bakın yollar bir ülkenin gelişmişlik sembollerinden biridir.Doğrudur sonuna kadar katılıyorum fakat deprem vergileriyle yapılan duble yollar ülkenin gelişmişliğini göstermez aksine gerilediğini gösterir.Nedenine gelince üzerinde bulunduğumuz fay hattı malum her an Allah'a emanet yaşıyoruz olası bir depremde ne yol kalır nede ülke.

Ayakkabı kutuları:Arkadaşlar burda bir çok forumdaş bana montajdı yalandı diye karşı çıkıcaklar görüşlerine saygı gösteriyorum.Fakat madem montajdı polisleri bizi dinlediniz diye neden içeri aldılar? 2)Çıkan paraları polis yerleştirdi denildi.Fakat paralar faiziyle iade edildi.Kaldıki Egemen Bağış'ın konuşmasına girmiyorum bile.

Ak-saray:En çok üzüldüğüm konuların başında geliyor.Yazık günah be beyler.Gerçekten şu müsrifliğe içiniz acımıyorsa kapatıp gidelim ülkeyi toptan.

Cumhurbaşkanlığı sorunsalı: Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı tarafsız olacağına dair serefi ve namusu üstüne yemin etmiş ve o şekilde o makama getirilmiştir.Hala 400 milletvekilinden bahsedilip açılış adı altında miting düzenleniyor. 850bin euroya seçim otobüsü satın alındı.

Yandaş Medya: Arkadaşlar medya herşeydir.Medya kitleleri istediği gibi sürükler haklıyı haksız,haksızı haklı yapar sanırım bu konuda hemfikiriz.Eskiden sabah ve atv'yi çok sever zevkle takip ederdim.Ama artık adı sabah atv değil aksabah aktv olmuş.Bu kadar taraflı bukadar umarsızca haber yapılmaz.Heleki fuatavni yakalandı diyip twitter DM'lerini manşetten vermeleri var ki gerçekten insanları salak yerine anca bukadar koyabilirlerdi.Bu gazeteleri alıp okuyup hmm diye inanan insanlara gerçekten üzülüyorum bakın aşağılamıyorum ezmiyorum hakaret etmiyorum haddimde değil zaten.

Bacak bacak üstüne attı: Arkadaşlar 16 ülke gezdim dış medyayı da elimden geldiğince takip etmeye çalışırım.En son yunanistan başbakanı Aleksis Çipras'ınhttp://www.haberturk.co...ciprasin-sehir-yuruyusu okadar hoşuma gittiki.Halkla konuşuyor şakalaşıyor,insanlar fikirlerini beyan ediyor.Biz neden böyleyiz diye sormadan da geçemiyor insan. Evet bir ülkenin başbakanın karşısında bacak bacak üstüne atmak hoş olmayabilir katılıyorum ama bu ego neden?

Ak troller: Yahu arkadaş en çok beni uyuz eden şeylerden biride bu.12 senedir yüzde 40-45 bandına çıkmış tek başına iktidar partisisin yeri geliyor gerçekten büyük işlerde başarıyorsun.Sosyal medyana bu kadar umarsız bukadar şuursuz insan seçilirmi. Ben tarafsız bir seçmenim doğal olarak tartışıyorum soru soruyorum bişeyleri merak ediyorum zaten siyasetin ana hattıda tartışmak değilmi. Sorulan sorulara çoğu zaman küfürlü çoğu zamanda oh soktuk oh biz yine 50 alcaz yok geberin yok ezilin gibi ilkokul 5 kıvamında cevaplar geliyor.(istisnaları tenzih ederim) Bu bu şekilde olmaz arkadaşlar bir iş yapıyosanız hakkıyla yapın yapamıyosanız çektirin gidin.

Son olarak Bülent Arınç-Melih Gökçek olayı: Biri ülkenin başbakan yardımcısı hükümet sözcüsü diğer şahıs ise 21 yıldır Ankara büyükşehir belediye başkanı. Bülent Arınç'ın şu sözü tam anlamıyla beni benden aldı. Parsel parsel ankara'yı peşkeş çektin. Seçimden sonra 100 konu ile Melih Gökçek .Arkadaşlar okadar acınıcak haldeyiz ki biride çıkıp madem bu adamın 100 tane pisliği var madem parsel parsel peşkeş çekiyor. Böyle bir adamın partide ne işi var demiyor yazık.

Sonuç burda ne konuşursak konuşalım ne dersek diyelim sonuç videoyla aynı olucak muhalefet parti o bu şu değil olay ÖNCE KAFAMIZI DEĞİŞTİRMEMİZ GEREK. kalın sağlıcakla

https://www.youtube.com...Nez51Ao4WaD7SeA&index=2

• güzel değerlendirmişsin ancak torba internet yasası kabul edildi.yazdıklarımızı 10defa kontrol etmeliyiz.

Orijinalden alıntı: ince.hastalik

Forum donanımın 1 haftadır tt'sinde akparti düşücek ,neden akp gibi konular mevcuttu. Mesajların çoğunu okudum güldüklerim,ve hak verdiğimde bi çok mesaj vardı.Arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim hiçbir partiye karşı sempatizanlığım fanitikliğim yok.Kimin işini iyi yaptığına inanırsam ona oy vermeye gayret gösteriyorum.2004 ve 2011 yılları arasında akpartinin doğru işler yaptığına inanarak akpartiye oy verdim.Fakat yaşanan yolsuzluklar çıkan kavgalar ve ülkenin derebeylikle yönetilmeye çalışması beni akpartiden inanılmaz bir şekilde soğuttu.

Nedenlerime gelecek olursak;

Duble yollar: Arkadaşlar bakın yollar bir ülkenin gelişmişlik sembollerinden biridir.Doğrudur sonuna kadar katılıyorum fakat deprem vergileriyle yapılan duble yollar ülkenin gelişmişliğini göstermez aksine gerilediğini gösterir.Nedenine gelince üzerinde bulunduğumuz fay hattı malum her an Allah'a emanet yaşıyoruz olası bir depremde ne yol kalır nede ülke.

Ayakkabı kutuları:Arkadaşlar burda bir çok forumdaş bana montajdı yalandı diye karşı çıkıcaklar görüşlerine saygı gösteriyorum.Fakat madem montajdı polisleri bizi dinlediniz diye neden içeri aldılar? 2)Çıkan paraları polis yerleştirdi denildi.Fakat paralar faiziyle iade edildi.Kaldıki Egemen Bağış'ın konuşmasına girmiyorum bile.

Ak-saray:En çok üzüldüğüm konuların başında geliyor.Yazık günah be beyler.Gerçekten şu müsrifliğe içiniz acımıyorsa kapatıp gidelim ülkeyi toptan.

Cumhurbaşkanlığı sorunsalı: Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı tarafsız olacağına dair serefi ve namusu üstüne yemin etmiş ve o şekilde o makama getirilmiştir.Hala 400 milletvekilinden bahsedilip açılış adı altında miting düzenleniyor. 850bin euroya seçim otobüsü satın alındı.

Yandaş Medya: Arkadaşlar medya herşeydir.Medya kitleleri istediği gibi sürükler haklıyı haksız,haksızı haklı yapar sanırım bu konuda hemfikiriz.Eskiden sabah ve atv'yi çok sever zevkle takip ederdim.Ama artık adı sabah atv değil aksabah aktv olmuş.Bu kadar taraflı bukadar umarsızca haber yapılmaz.Heleki fuatavni yakalandı diyip twitter DM'lerini manşetten vermeleri var ki gerçekten insanları salak yerine anca bukadar koyabilirlerdi.Bu gazeteleri alıp okuyup hmm diye inanan insanlara gerçekten üzülüyorum bakın aşağılamıyorum ezmiyorum hakaret etmiyorum haddimde değil zaten.

Bacak bacak üstüne attı: Arkadaşlar 16 ülke gezdim dış medyayı da elimden geldiğince takip etmeye çalışırım.En son yunanistan başbakanı Aleksis Çipras'ınhttp://www.haberturk.co...ciprasin-sehir-yuruyusu okadar hoşuma gittiki.Halkla konuşuyor şakalaşıyor,insanlar fikirlerini beyan ediyor.Biz neden böyleyiz diye sormadan da geçemiyor insan. Evet bir ülkenin başbakanın karşısında bacak bacak üstüne atmak hoş olmayabilir katılıyorum ama bu ego neden?

Ak troller: Yahu arkadaş en çok beni uyuz eden şeylerden biride bu.12 senedir yüzde 40-45 bandına çıkmış tek başına iktidar partisisin yeri geliyor gerçekten büyük işlerde başarıyorsun.Sosyal medyana bu kadar umarsız bukadar şuursuz insan seçilirmi. Ben tarafsız bir seçmenim doğal olarak tartışıyorum soru soruyorum bişeyleri merak ediyorum zaten siyasetin ana hattıda tartışmak değilmi. Sorulan sorulara çoğu zaman küfürlü çoğu zamanda oh soktuk oh biz yine 50 alcaz yok geberin yok ezilin gibi ilkokul 5 kıvamında cevaplar geliyor.(istisnaları tenzih ederim) Bu bu şekilde olmaz arkadaşlar bir iş yapıyosanız hakkıyla yapın yapamıyosanız çektirin gidin.

Son olarak Bülent Arınç-Melih Gökçek olayı: Biri ülkenin başbakan yardımcısı hükümet sözcüsü diğer şahıs ise 21 yıldır Ankara büyükşehir belediye başkanı. Bülent Arınç'ın şu sözü tam anlamıyla beni benden aldı. Parsel parsel ankara'yı peşkeş çektin. Seçimden sonra 100 konu ile Melih Gökçek .Arkadaşlar okadar acınıcak haldeyiz ki biride çıkıp madem bu adamın 100 tane pisliği var madem parsel parsel peşkeş çekiyor. Böyle bir adamın partide ne işi var demiyor yazık.

Sonuç burda ne konuşursak konuşalım ne dersek diyelim sonuç videoyla aynı olucak muhalefet parti o bu şu değil olay ÖNCE KAFAMIZI DEĞİŞTİRMEMİZ GEREK. kalın sağlıcakla

https://www.youtube.com...Nez51Ao4WaD7SeA&index=2

Bu yorum + verilmekten çık daha fazlasını hak ediyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• montevo kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki haklısın.
  • Tarafsız ve objektif olduğuna eminim çok güzel bir değerlendirme olmuş. Ama bunlar sadece yüzeysel bilinen şeyler. Her şeyi geçtim bugün bir haber gördüm ve içim gitti. İntihar etmek isteyen adam polise sen manavın önünden geçerken çocuklarının canı çekmesin diye cekedinle gözlerini kapattın mı? Diye sormuş. Bu kimin eseri?

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • gerçekten büyük işler başarıyorsun cümlesini görünce okumayı bıraktım
    Yurttaşlarım,toplum olarak bende dahil çok kirlendik.Aciz ve tek başıma yetersiz kalmış bir birey olarak hepinizi bu iğrenç,berbat,kötü düzeni yıkmaya davet ediyorum.Bu saçmalık artık son bulmalı ve kapitalist-emperyalist düzen yıkılmalıdır.Bu düzenin bize yararı olduğu görülmediği gibi aynı zamanda da zehirlidir.Hepimiz bu sömürü düzeninde zehirlendik ve yozlaştık.Farkındalık ve devrim tek kişiyle değil tüm toplumla yapılır.
    Ben dahil her bilinçli Türk gencinin yegane üç gayesi:Tam ve mutlak bağımsızlığımız,Turan birliği ve son olarak Ural-Altay Birliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olacak benim garibanlık
    2 ay önce açıldı
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derinsel yazılcak daha çok konu var fakat onları bu ortamda tartışmayı uygun bulmadım.Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. O haberi bende okudum malesef.Çok üzüldüm zaten ülkede eskiden 3 sınıf vardı. Zengin sınıf,orta sınıf,fakir sınıf artık orta sınıf kalktı ya zenginsiniz yada fakir.
  • ince.hastalik kullanıcısına yanıt
    Boş verin hocam yazmayın zaten. Yazınca kabahatli oluyoruz. Onlar küfür edince alkış biz küfür edince hapis. Onlar ssk batırdı deyince alkış biz devleti batırdı deyince hapis. Zaten anlayacak kapasiteleride yok. En iyisi boş vermek. Her şey olacağına varır

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • Aslında böyle giderse yapılabilecek en güzel şey huzur ve refah seviyesi yüksek olan bir ülkeye göç etmek.Fakat bu seçenekte de amalar çoğalıyor.O yüzden hakkımızda hayırlısı.

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Bu kadar yolsuzluk var ve cumhurbaşkanı tek kelime etmiyor.Bir kişi çıkar doğruları söyler ya paralel ya da vatan haini ilan edilir işte Türkiye'deki adalet
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.