Şimdi Ara

Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Lise okul değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Meslek lisesi olduğum için 9-10 normaldi,11.sınıfda haftada 2 ders mat,fizik kimya yok.

lys için okul değiştirme kararı almıştım.1 sene geriden başlatıyorlar sınıfta kalmış sayılıp 11 den devam edecektim.1 sene kaybedicem ama sağlıklı bir şekilde gidip lys konularını almış olucam.Kadıköy mustafa saffet anadolu lisesine gideceğim eğer gidersem.

Bugün müdürle konuşunca bir seneni harcama teknik bölüme geç dedi kontenjan varmış.Buradada bilgisayar dersleri var ama ayriyeten fizik kimya mat tam,12 de staj yok yazın yapılıyor.Ama nede olsa meslek lisesi bu dersleri alsamda anadolu kadar kaliteli olacağını düşünmüyorum.Ayrıca 11 den devam edicem bu bölüme geçersem ilk dönemdeki ve bu dönemin yarısını kaybetmiş olucam.Sorumluluk sınavı yapacaklarmış.Yani anlayacağınız 11 i görmemiş gibi olacağım.

11in başından beri düzenli mat çalışıyorum.
    Eğer anadoluya geçersem 11i tekrar okucam ve birde 12 toplam 3 sene çalışmış olurum.Hedefim mf4 60k.Bir yandanda anadoluya geçersem bocalama olayı olur diye korkuyorum.Ygs lys calısmamı engelleyecek kadar zorlarmı acaba dersler?

Lütfen yardımcı olun buna ihtiyacım var gerçekten.Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Torba staj + dershane
  • BlackBurn340 kullanıcısına yanıt
    Hocalar kontrole geliyor stajlarda.Birde böyle işleri sevmem hocam sadece 2 seçeneğim var

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    oku o zaman okulunu değiştirme
  • Lys ygs odaklı çalışacaksan en mantıklısı temel liseye geçmen. Tum 4 yil mufredatini 12.sinif olarak gosteriyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam zaten özel ders aldırıyor babam sağolsun birde ona para veremeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Sağolun hocam zaten özel ders aldırıyor babam sağolsun birde ona para veremeyiz

Ozel dersle olacak işler değil bunlar haberin olsun ama sen bilirsin hakkinda hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.