Şimdi Ara

Benim yaptığım ahlaksızca sayılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 13 Ağustos 2024; 22:4:22 >

• okumadım

Benim yaptığım ahlaksızca sayılır mı?
  • kesinlikle etik değil. bazı şeylere sinir olmanız böyle davranışlara yol açmasın. arkadaşlığınızın en başında aklınıza gelmeyen şeyler , biriken sorunlar nedeniyle buna yol açmış anladığım kadarıyla. o bunu pek de sorun etmiyor anladığım kadarıyla. sizin sorun ettiğiniz durumları yani. pek de önemli değil aslında

• Benim yaptığım ahlaksızca sayılır mı?
  • "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" demişler. Arkadaşın çürük bir insan, böyle biriyle arkadaş olman hata. Önce bunu sorgulaman gerekir.

• Çok güldüm hocam gece gece eğlendik.

• Hocam maalesef bunun farkındayım pozitif yönleri de var arkadaşımın. Diğer bir sıkıntı zaten sürekli olarak görüştüğüm başka arkadaşım da yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru ama hagimize böyle arkadaş denk gelmedi ki. ve "kan kardeş" gibi arabesk-toksik arkadaşlık sona erdirmeme zihniyeti ile yetişmiş kişileriz. yani çoğu kişi hayatının belli bi döneminde bu tarz arkadaşların pisliğini çekmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ırz düşmanı sait kadar ahlaksız değilsin

• Bence mantıklı bir ilişki.

O seni kullanıyor, ayak işlerini yaptırıyor, sen karşılığında adamın parasını çalıyorsun. Tertemiz.

• bankayla inatlaşmak nasıl bir şeydir, arkadaşın sıkıntılı bu arada ya da bunu yapmak için sebebi var hiç sormadın mı ne iş diye

• "yakın arkadaşım" olduğu için sorun etmiyorum dedikten sonra o yakın arkadaşının 200₺sini çalmak... Nerden baksan...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muRTah kullanıcısına yanıt

Neyse boş verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 28 Haziran 2024; 1:10:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.