3 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 13 Ağustos 2024; 22:4:22 > |
Benim yaptığım ahlaksızca sayılır mı?

-
-
okumadım
-
kesinlikle etik değil. bazı şeylere sinir olmanız böyle davranışlara yol açmasın. arkadaşlığınızın en başında aklınıza gelmeyen şeyler , biriken sorunlar nedeniyle buna yol açmış anladığım kadarıyla. o bunu pek de sorun etmiyor anladığım kadarıyla. sizin sorun ettiğiniz durumları yani. pek de önemli değil aslında
-
-
"Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" demişler. Arkadaşın çürük bir insan, böyle biriyle arkadaş olman hata. Önce bunu sorgulaman gerekir.
-
Çok güldüm hocam gece gece eğlendik.
-
Hocam maalesef bunun farkındayım pozitif yönleri de var arkadaşımın. Diğer bir sıkıntı zaten sürekli olarak görüştüğüm başka arkadaşım da yok.
-
doğru ama hagimize böyle arkadaş denk gelmedi ki. ve "kan kardeş" gibi arabesk-toksik arkadaşlık sona erdirmeme zihniyeti ile yetişmiş kişileriz. yani çoğu kişi hayatının belli bi döneminde bu tarz arkadaşların pisliğini çekmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ırz düşmanı sait kadar ahlaksız değilsin
-
Bence mantıklı bir ilişki.
O seni kullanıyor, ayak işlerini yaptırıyor, sen karşılığında adamın parasını çalıyorsun. Tertemiz.
-
bankayla inatlaşmak nasıl bir şeydir, arkadaşın sıkıntılı bu arada ya da bunu yapmak için sebebi var hiç sormadın mı ne iş diye
-
"yakın arkadaşım" olduğu için sorun etmiyorum dedikten sonra o yakın arkadaşının 200₺sini çalmak... Nerden baksan...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse boş verelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 28 Haziran 2024; 1:10:43 >
En Beğenilen Yanıtlar

okumadım ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X