Şimdi Ara

BENİM XBOX 360 TA GİTTİ BE TÜH HEMDE İKİNCİ ÜRETİM (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: azurik

Sitedede Power supply fazla voltaj veya asiri isinma durumlarinda kendini kapatir diyor.Sen onu bi baska prizde ve ups olmadanda dene bence.

BAŞKA PİRİZDE DEĞİLDE UPS OLMADAN DENEDİM GENE AYNI...BAŞKA PİRİZDE DENEYİM BUGÜN...PEK İNGİLİZCE OLMADIĞI İÇİN OKUYAMIYORUM DAHA FAZLA İPUCU VARMI ORADA
  • Bence bütün bu arızaların sorumlusu koray, aman ne güzel ne sağlam alet, canavar gibi makina, diye diye nazar değdirdi nur topu gibi konsola

Maşallah diycen ki nazar değmesin, bozulmasın, sıcaklardan. Allah göstermesiiiin
    Bi de kurşun döktürün topluca, malum önümüz yaz, havalar ısınıyor...

Maşallah tüm X360'lara, maşallah maaşalahhhh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 22 Mayıs 2006; 15:24:03 >
  • bence bu kırmızı ışık problemleri voltajdan kaynaklanıyor gibi. 110 voltluk ntsc makineleri adaptörle çalıştırınca belkide sorun bundan ortaya çıkıyor. pal lerde bu kırmızı ışık sorunu ortaya çıkıyor mu?
  • YA BEYLER BİR YAŞIMA DAHA GİRDİM...BİRAZ ÖNCE ENDEMLE KONUŞTUM..KENDİLERİNE SIFIR NTSC XBOX360 ADAPTÖR SORAYIM DEDİM...PAL CİHAZA AİT 1 ADET VAR DEDİ...BENMİ ANLAMADIM ACABA DEDİM BENİM CİHAZ NTSC DEDİM FAKAT KENDİSİ XBOX360 LARDA PAL VE NTSC DE ADAPTÖR AYRIMI YOK DEDİ..HER İKİSİNDEDE ÇALIŞIR DEDİ..ŞAŞIRDIM VALLA İÇİNDEN DEVRE FALANMI DEĞİŞTİRDİNİZ DEDİM AMA YOK ÇALIŞIYORMUŞ BÜTÜN ADAPTÖRLER BÖLGE FALAN FARKETMİYORMUŞ...ANLAMDIM GİTTİ..YA BUNU BİLEN VARMI...
  • ÇOK SAĞOLUN BEYLER DURUMU HALLETTİM..ADAPTÖR İÇİNDE BİR TRANSİSTÖR ARIZALI İMİŞ..ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞ SAĞOLSUN DEĞİŞTİRDİ PARA BİLE ALMADI VE DÜZELDİ..AMA BUNDAN SONRA NE KADAR GİDER BİLMİYORUM...BİRDE BİR KONUDA BANA YARDIMCI OLUN..TEKRAR BU ADAPTÖRÜ UPS E BAĞLAMAYA KORKUYORUM...ACABA UPS BOZMUŞ OLABİLİRMİ...

Orjinalden alıntı: turion

bence bu kırmızı ışık problemleri voltajdan kaynaklanıyor gibi. 110 voltluk ntsc makineleri adaptörle çalıştırınca belkide sorun bundan ortaya çıkıyor. pal lerde bu kırmızı ışık sorunu ortaya çıkıyor mu?

Tamda ben bunu soracakdım Hep sorun yaşayan arkadaşların cihazı NTSC mi? PAL cihazda 3 kırmızı ışık sorunu yaşayan oldu mu?

Orjinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orjinalden alıntı: turion

bence bu kırmızı ışık problemleri voltajdan kaynaklanıyor gibi. 110 voltluk ntsc makineleri adaptörle çalıştırınca belkide sorun bundan ortaya çıkıyor. pal lerde bu kırmızı ışık sorunu ortaya çıkıyor mu?

Tamda ben bunu soracakdım Hep sorun yaşayan arkadaşların cihazı NTSC mi? PAL cihazda 3 kırmızı ışık sorunu yaşayan oldu mu?

Tahminimce arkadaşlar haklı belkide NTSC makinalarda adaptör sorunu yaşıyor olabilirler benim makina pal altı ay oldu alalı hala tık yok sorun olan makinalar acaba hepsi NTSC mi ??????
    PS5
    Xbox Series X

• Neyse, Gözünaydın...

"Her şey güzel olacak"
  • ÇOK SAĞOLUN BEYLER..İSTERİMKİ BU TÜR ARIZALAR KİMSENİN BAŞINA GELMESİN...BU ARADA ŞUNU BELİRTEYİM BENİM XBOX360 TAKİ 3 KIRMIZI IŞIK HATASI TAMAMEN ADAPTÖRÜN İÇİNDE BOZULAN BİR TRANSİSTÖR NEDENİYLE KONSOLA AKIM VEREMEDİĞİNDEN KAYNAKLANDI..YANİ BU ENDEMİN 100$ A HALLETTİĞİ ARIZA DEĞİL...ÇEVREMDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BU YAPISAL ARIZA (ENDEMİN DEDİĞİ) ÇOĞUNLUKLA PAL CİHAZLARDA OLUYOR...EN SON MEROBOY ARKADAŞIN MAKİNASIDA BÖYLE OLDU ŞİMDİ ENDEMDE...İNŞALLAH SORUNSUZ HALLEDİLİR..ENDEME SORDUM SADECE 1 TANE NTSC CİHAZ GELMİŞ 3 TANE KADARDA PAL GELMİŞ BU ARIZADAN..NTSC LERDE OLAN ARIZADA DEDİĞİM GİBİ BENDEKİ GİBİ BASİT ADAPTÖR ARIZASI..ODA NORMALDİR..ÇÜNKÜ 110V OLAN BİŞEYİ SONUÇTA 220V KULLANIYORUZ..

Orjinalden alıntı: azurik

Gozun aydin daynight.Allahtan sorun guc kaynagindnmis.Tahminlerimde yanilmadim.Bence diger ariza da bole basit bir nedenden kaynaklanmakta.Peki diger arizalilarda overheat problemi mi gosteriyor?

VALLA DİĞER BENİM ARIZADA NASIL HATA KODU 0001 İSE ONLARDA ÇOK FARKLI İMİŞ..HATTA AÇIKLAMASINA BAKTIĞIMIZ SİTEDE BİLE O ARIZA YOK...BENDE ANLAMADIM..MEROBOYLA GÖRÜŞTÜĞÜM KADARI İLE ONUN ADAPTÖR NORMAL BİR ŞEKİLDE IŞIĞI YEŞİL YANARAK ÇALIŞIYOR FAKAT MAKİNA HATA VERİYOR YANİ ADAPTÖRLE ALAKASI YOK..TAHMİNİMCE ODA ÇOK BASİT BİR ARIZADIR...ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞ (TV TAMİRCİSİ) DÜN BAYAĞI UĞRAŞIP YOLLARI TAKİP EDEREK,ÖLÇEREK ARIZAYI BULDU...HERHALDE KONSOLUDA ENDEM BU ŞEKİLDE HALLEDİYOR..(VEYAHUT HİÇ DONANIMSAL DEĞİLDE YAZILIMLA HALLEDİYORDUR..BİOS UPDATE FALAN YAPIYORDUR NE BİLİYİM...)BAKALIM GÖRCEZ MERBOY BUGÜN-YARIN MAKİNASINA KAVUŞUR..SONUCU HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ...

• Insallah diger hatalarda giderilir ve herkes rahat bi nefes alir.
  • En iyisi konsolu yan yatırıp çalıştırmak dik dururken bir sürü soruna neden oluyor şahsen ilk oyunum kardeşimin itip xbox 360ın yere kapaklanması sayesinde çizildi ödüm patladı gitti diye konsol ama birşey olmamış bide pal olduğu için adaptör sorunuda olmuyor Amerikadan getirdiğim ve adaptöre bağlayarak çalıştırdığım her alet bozuldu.
  • aslında kosolu direk yerle temas ettirmeden de,ayaklarla yerden yükseltip,alt tarafınında açık kalacağı,dört taraftan da hava akımının alacağı bir sehpa gibi birşey düşünülebilir vede yaptırılabilir,çok farkedermi bilemiyorum tabi ısı yönünden,ama genede bir nebze yerden kesilirse iyi olur gibime geliyor.
  • Yok yook en iyisi konsolu klima, vantilatör gibi harici serinlik yaratan aletlerin dibine oturmak ya da en iyisi mi sen konsolu buzdolabına koy, oradan çalıştır. O da olmazsa evi değiştir bodrum katında bir daireye taşın, bodrum katları serin olur bilirsiniz arkadaşlar,...

Allah X360'ınıza zeval vermesin, Amiiiiiin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.