Şimdi Ara

Benim projem (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
9
Favori
76.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bitsin şu vizelerin artık yahu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: weast60
    peltier in konusu geçmiş.. peltier konusunda çok az bilgim var.. onuda okulda öğrendim zaten.. peltier e elektirik veriyorsunuz bir tarafı -30 ( yanlış hatırlıyor ola bilirim) , diyer yüzü ise 100dereceye kadar çıkıyor.. -30lara düşen yüzünü işlemciyi soğutmak için kullanmışsın , 100 dereceye kadar çıkan yüzünü ise sıvı soğutma ile soğutmuşsun resimlerden anladığım kadarıyla..

TEC peltier ebay da satılıyor çok pahalı bir şey değil ancak doğru şekilde kullanmanız gerekiyor.. biz okulda 3 tane yaktık.. pek birşey olmadı ancak koca sistemi elimize almamak için dikkat diyorum

Ne yaptınız hocam peltierlerin ısınan tarafını soğutmadan elektrik mi verdiniz? Başka türlü yanmaz onlar.

valla hocam voltajdan dolayı yandılar anladığımız kadarıyla.. ilk önce şiştiler sonra tısss diye bir ses geldi ve sınıfın arka tarafını beyaz bir duman kapladı

• Bence senin odanın 3x3 metre olması çok kötü olmuş.
    6x4 olmalı en az. Ve Güzel bir yerleşime ihtiyacın var.
     Benim projem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 6 Nisan 2011; 17:38:07 >
  • kıskanma durumum yok farklı bir çalışma, paranının suyunu çıkararak yapılan bir mod. ama genelde asıl amaç eldeki kısıtlı imkanlarla mümkün oldukça tüm parçaları kendin tasarlayıp üreterek ortaya birşeyler çıkarmak. böyle bir çalışmanın çok fazla manevi bir değeri yok, kolay gelsin yinede güzel resimler...
  • Harika bir proje. Tebrik ederim.
  • modun haricinde yaptığın yardımlardan dolayı teşekkür etmek lazım bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşımıza tr de bulamadığımız parçalarda çok yardımı dokundu. parada gözü olmayan bir arkadaş .

tekrar tekrar teşekkür ederim .
  • Abi kaç basıyo bu ? şaka bir yana gerçekten çok başarılı bir calısma , maddi açı bir yana işçilik çok iyi ve başarılı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

modun haricinde yaptığın yardımlardan dolayı teşekkür etmek lazım bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşımıza tr de bulamadığımız parçalarda çok yardımı dokundu. parada gözü olmayan bir arkadaş .

tekrar tekrar teşekkür ederim .

:) herzaman icin
  • up! nerelerdesin hocam? son halini merak ediyoruz sistemin
  • hem yapması zor hem çok pahalı bişe :D hata yaptığında ve işlemci yandığın zaman kötü olur.
  • Hocam çalışman tek kelimeyle mükemmel tebrikler.
    bir ricam olucaktı, keypad i açma/kapama düğmesi yapma hakkında bir anlatım yapabilirmisin ?
  • normalde böyle pc ler gördüğüm zaman way anasını adamlar yapmış derdim ama sen teksin eline sağlık süper olmuş, oluyor, olacak... :D
  • Merhabalar.
    2. Ekran geldimi ?
    Odanın son şekli nedir ?
    Genel resim alabilirmiyiz ?

Ayrıca bir kasayı sogutmak bu kadar önemlimidir, Niye bunun için savaş veriyorsun ? Ne bileyim kasayı bir buzdolabı içeriisnde çalıştırmak felan ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmirCans -- 24 Nisan 2011; 22:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmirCans

Merhabalar.
    2. Ekran geldimi ?
    Odanın son şekli nedir ?

Ayrıca bir kasayı sogutmak bu kadar önemlimidir, Niye bunun için savaş veriyorsun ? Ne bileyim kasayı bir buzdolabı içeriisnde çalıştırmak felan ??

sakin ol genç :) bir modu yapmak zaman ister ha diyence olacak is değil bunlar... buz dolabı konusu çok döndü dolaştı ama sonuç olarak hiç bir getirisi yok.. ve bileşenlere zarar verme riski çok yüksek...

2. ekran zaten gelmişti..
    odada bir değişiklik olmayacağını hocam zaten söyledi..
    genel resimlerde önceki sayfalarda mevcuttur..

iyi geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmirCans

Merhabalar.
    2. Ekran geldimi ?
    Odanın son şekli nedir ?

su aralar cok mesgulum okul,staj is :) ama sakin cok yakinda update gelecektir :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 28 Nisan 2011; 10:27:23 >
  • bu arada arkadaslar cok yakinda yeni modda basliyacagim :) ondan suanki bilgisayari satiliga cikardim :) komple kasa ve sivi sogutma €4000.- bence cok guzel bir rakkam.
    Yeni moddum bundan 1000 kat daha super olacaktir hehehehehe

Eger ki bilgisayari satamassam hardware i yeni modduma transfer edecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 28 Nisan 2011; 10:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

bu arada arkadaslar cok yakinda yeni modda basliyacagim :) ondan suanki bilgisayari satiliga cikardim :) komple kasa ve sivi sogutma €4000.- bence cok guzel bir rakkam.

Hayırlı işler diyelim şimdiden. Yeni modu düşünemiyorum.

• ustadım tebrık edıyorum keske bende bole bı sıstem topluyabılseydım ama benım yapabılıdıgm ancak 3,2 ghzlık p4 ıslemcıyı 3,83 e cıkaramak ve 512mb x 4 tane ram 512 mb hd 3850 ekran kartı :) senınkının yanında cuce kalıyor dımı :) eee naparsın parasızlık ıste :) helal olsn gercektren de cok guzel bır calısma yalnız sana bır sorum olucak kasanın ustune koydugun su sogutucu radyator dıyım bıraz kaba tabırler onları yan yana koyman yanlıs olmamıs mı onları ust uste koymalıydın cunku yan yana koyarsan bırınden ısnan hava dıgerıne gecer ve dıgerı hıc sogutma yapamaz oyle degıl mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

bu arada arkadaslar cok yakinda yeni modda basliyacagim :) ondan suanki bilgisayari satiliga cikardim :) komple kasa ve sivi sogutma €4000.- bence cok guzel bir rakkam.

bu sefer görüntü olarak ta güzel şeyler bekliyoruz senden. fiyat süper malzemeye göre yurtdışında olsam hiç düşünmeden alırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 29 Nisan 2011; 0:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaphanar

ustadım tebrık edıyorum keske bende bole bı sıstem topluyabılseydım ama benım yapabılıdıgm ancak 3,2 ghzlık p4 ıslemcıyı 3,83 e cıkaramak ve 512mb x 4 tane ram 512 mb hd 3850 ekran kartı :) senınkının yanında cuce kalıyor dımı :) eee naparsın parasızlık ıste :) helal olsn gercektren de cok guzel bır calısma yalnız sana bır sorum olucak kasanın ustune koydugun su sogutucu radyator dıyım bıraz kaba tabırler onları yan yana koyman yanlıs olmamıs mı onları ust uste koymalıydın cunku yan yana koyarsan bırınden ısnan hava dıgerıne gecer ve dıgerı hıc sogutma yapamaz oyle degıl mı ?

tsk ederim.
    ustedeki radiyatorlar disa dogru sogutuyor yani biri birini asla isitmiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.