Şimdi Ara

benim mesaj sayım nie artmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızın üzerine RAHMETLİDE BANLARDI yazmışsın o yüzden sordum

kız ölmedi ki o benim aşkım yulia

• SIKIYORSA BANLASINLAR İKİ LEŞİM VAR İKİSİDE MOD

Orjinalden alıntı: eggy13

ORTAK DEĞİLMİYİZ CANIM NE OLCAK SIRA SIRA NEYSE TOPİCİN SUYU ÇIKTI ŞİMDİ KİTLERLER (ŞENER ŞEN) ÜSTAD

sıraylamı yav okdarda geniş olma beyau ne sırası neyse harbi suyunu çıkardık kapatmdan biz konuyu kapatalımda bi güzellik yapalım mod a

• kim tutar seni

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

sen yenisin galiba

(iyi he her yerde de bunu yazar oldum)

Biz burada yenileri sevmeyyyyyiiiiiiiizzzzz...

--WE ARE THE BEST--
    ***GALATASARAY***
  • gelen milleti soğutuyosunuz. adam bidaha bişi sormaz

____gRuP AnKaRa____
  • Sana öksüz muamelesi etmişler emrah.bmp

____gRuP AnKaRa____
  • bence 4 gereksiz mesaj atanın 1 doğru mesajı silinsin

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

TAM ÜSTÜNE BASTIN EZDİN GÜZELİM KIZI

my BABY

benim mesaj sayım nie artmıyor

YULİA

bu kız ne kadar iğrenç
  • kısa saçlı kızları severim ayrıca bende tatun' nun bi videoları var dehşet ötesi öteki kızı daha çok seviorum ben

yanlız bu yulia bi ara antalyada bi otel sahibiyle çıkıodu

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı?
  • 3 yıl önce Tatu kızları canlı seyretmiştim.
     benim mesaj sayım nie artmıyor
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankurt1987

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum da genede yaklaşık 15 tane falan mesaj attım fakat sol tarafta mesaj yazan yerde hala 0 yazıyor.ben üvey evlatmıyım benimki nie artmıyor

kimsiiinnnn sennnnnnn???

• quote:

ahanda sonuda arttı mesaj sayım.buğünleri bana gösteren rabbim sana şükürler olsun

ahanda sonuda arttı mesaj sayım.buğünleri bana gösteren rabbim sana şükürler olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.