Bildirim
benim mesaj sayım nie artmıyor (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
SIKIYORSA BANLASINLAR İKİ LEŞİM VAR İKİSİDE MOD _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
ORTAK DEĞİLMİYİZ CANIM NE OLCAK SIRA SIRA NEYSE TOPİCİN SUYU ÇIKTI ŞİMDİ KİTLERLER(ŞENER ŞEN) ÜSTAD
sıraylamı yav okdarda geniş olma beyau ne sırası neyse harbi suyunu çıkardıkkapatmdan biz konuyu kapatalımda bi güzellik yapalım mod a
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE
sen yenisin galiba
(iyi he her yerde de bunu yazar oldum)
Biz burada yenileri sevmeyyyyyiiiiiiiizzzzz..._____________________________ -
Şu başlıktan iki günde bir görmesem huzursuz oluyorum
Ulan kapatılana kadar konuşursunuz geyik iyi sardı dimi _____________________________
____gRuP AnKaRa____ -
Sana öksüz muamelesi etmişler emrah.bmp _____________________________ Gerçek olan nedir ?? -
mesela ben buraya 3 mesaj attım 3'ünü 1 bile saymadılar bence şöyle olsun gereksiz 5 mesaj 1 tane mesaj yerine geçsin _____________________________
____gRuP AnKaRa____ -
bence 4 gereksiz mesaj atanın 1 doğru mesajı silinsin _____________________________
Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
TAM ÜSTÜNE BASTIN EZDİN GÜZELİM KIZI
my BABY
YULİA
bu kız ne kadar iğrenç -
kısa saçlı kızları severim ayrıca bende tatun' nun bi videoları var dehşet ötesi öteki kızı daha çok seviorum ben
yanlız bu yulia bi ara antalyada bi otel sahibiyle çıkıodu_____________________________
Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? -
3 yıl önce Tatu kızları canlı seyretmiştim. _____________________________ -
yulia ve o havuç lezbiyen değil mi Değillerse yulia yı istemeye gidicem haftaya moskovaya
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
quote:
Orjinalden alıntı: serkankurt1987
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum da genede yaklaşık 15 tane falan mesaj attım fakat sol tarafta mesaj yazan yerde hala 0 yazıyor.ben üvey evlatmıyım benimki nie artmıyor
kimsiiinnnn sennnnnnn???
_____________________________ gittikçe azalıyor hayat... -
ahanda sonuda arttı mesaj sayım.buğünleri bana gösteren rabbim sana şükürler olsun _____________________________ -
quote:
ahanda sonuda arttı mesaj sayım.buğünleri bana gösteren rabbim sana şükürler olsun
_____________________________ -
quote:
ahanda sonuda arttı mesaj sayım.buğünleri bana gösteren rabbim sana şükürler olsun
_____________________________ スポンサーと自分のサイトにwww.picraw.com and picnear.comアイラブユーdhの好きなチームガラタサライ
Türkçesini bulan bana ÖM atsın :Pp
TIKLA HERYERİNE TIKLAYIN..... -
BEN DE ÖÖLE _____________________________ teknolog35 :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X