Şimdi Ara

Benim kimliğim ile Trkcell hat almışlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün hat almaya gittiğimde şans eseri üzerime kayıtlı üstelik gençtarife bile yapılmış 2 adet hat olduğunu öğrendim kişiyi aradığımda
    - iyi günler kullandığınız hat benim üzerime
    - ne diosun lan hat benim
    - arkadaşım hat benim üzerime tarifeni bile ben değiştirdim
    - lan a. küu sen benim hattımın tarifesiyle neden oynuyorsun
    - arkadaşım hat benim diorum anlamıyormusun?
    - kapat lan şerefsz

geçen muhabbetten sonra diğer numarayı aradım kapalıydı direk müşteri hizmetlerini aradım ve iki hattıda kapattırdım şimdi ne yapmalıyım? Tcell müşteri hizmetleri bana kimlik fotokopim ile dilekçe yazarsam bana açıldığı bayii falan herşeyi veriyorlarmış öyle dediler ve bu hattı açan bayiye hat başına 50 bin tl ceza kesiliyormuş böyle duyumlar aldım sizce bu mağduriyetim karşısında ne yapmalıyım aman boşver nede olsa kapandı mı diyeyim yoksa bayiyi bulup gidip uyarayım hatta kızayımmı ?

• bence önemli bir konu bu. Forumda mutlaka vardır böyle durumlarda neler yapılıyor yada yapılmalı, sonuçları nelerdir. Geçmiş olsun diyelim, en azından hatları hemen kapatmışsınız, ancak başkasının adına kim nasıl hat çıkarttırıyor? Hakkınızı arayın derim
  • Hocam geçmiş olsun, fatura adresleride senin adresinmi peki , birde onları kontrol etseydin.?
  • arkadaşım bu turkcell bayileri aylık kotalarını doldurmak için millet adına hatları açıp daha sonra ucuza satıyorlar. sonrada turkcell biz bilmem kaç milyon kişiyiz diyor.
    benim arkadaşta bir turkcell bayisinden hat aldı. sonra bu adamlar fotokopiyi çoğaltıp bi kaç tane daha açmışlardı. AMAN DİKKAT EDİN
  • İnternetten üzerime kayıtlı hatları aramanın bir yolu var mı? Nasıl bileceğiz üzerimize alınmış hatları?
  • tabiki tepkisiz kalma arkadasım tepkisiz kalırsan bu tip kurumların sayısı dahada artcaktır. cezayı yesinler akılları bi basına gelsin.
    işe bide su yandan bak eger adına alınmıs hatlar ile çeşitli suclar işlenmis olsaydı ilk alacakları adam sensin.. sürekli farkında olmadıgın bir tehlike içersindemissin yani.. bana kalirsa tekrar söylüyorum olayın üstüne git.
  • BAYİLER DAHA FAZLA OPRATÖR GEÇİŞİ YAPMAK PRİM KAZANMAK İÇİN BU TİP YOLLARA BAŞVURABİLİYORLAAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdikleri ceza güzelmiş. o cezayı biri yese zaten diğerleri bi daha zor yapar!! bence turkcelle görüş üzerine git ve cezasını versinler. zaten turkcell de bu konuda sizden daha istekli davranacaktır. çünkü bi tvye çıkarsa bu olaylar prestiji gider adamların.
  • aslında imza atmadığınız sürece hiç bir sorumluluğunuz olmaz.. diyelim fotokopiyle bir sürü hat aldılar ve suça karıştı hatlar..

eee hani ispatlasınlar benim olduğunu ? imzam yok bişiyim yok ? o nasıl olacak.. var mı öyle dalga dümen.. herifler fotokopiyle hat açıp durcaklar ben suçlu olacağım sonunda...

artık başka işlemde kullanılamaz ibaresi yer alacakmış kimlik fotokopilerinde sanırım.. ama zaten çoğaltan çoğaltır yine.. ıslak imzada şart koşulmalı bence....

ben turkcell den hat aldım kontörlü bir iki defa hiç bir zaman ıslak imza atmadım.. vodafone da atmıştım ama !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 28 Kasım 2010; 7:01:11 >
  • benim arkadaşa 3 ayrı hattan dolayı icra geldi. kimlik potokopisi doğru. ama adres için alınan ikamet yanlış, imza yanlış. turkcell ile mahkemelik. turkcell sen parayı öde olayı kapat sonra araştırırız diyor. arkadaş da hiçbir şekilde ödemedi. karşılıklı yazışıp duruyorlar. en sonunda sanırım turkcell e de ceza gelecek bu olaydan dolayı, mahkeme öyle demiş. bir kişi adına alınacak hatlar kaç tane olabilir ki? turkcell bunu kontrol etmek zorunda zaten. aileden fazla almak şirkete girer ki zaten bu amaçla her operatörün kurumsalı var. bir tanıdık da sürekli başkalarının adına faturalı hat alıp dibine kadar kullanıp çöpe atıyor Ş E R E F XXXXXXX. bunu asıl operatörler takip etmeli. sizin adınıza kaç adet telefon var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlord -- 28 Kasım 2010; 12:19:39 >
  • Benimde vodafone hattım vardı kullanmadığım.Lira yüklememezlikten kapanmış.Gidip açtırayım dedim.Bayi çalışanı dedi ki hat taşınmış.Ben taşımadım dedim.İmkansız taşınmış git hattını bul hangi operatöre taşındısa ordan açtı dedi.Gittim türkcelldemiş buldum açtırdım.Tekrar vodafone a gittim taşıdım.Taşıma uzun sürdü diye aradım müşteri hizmetlerini bi 10 gün sonra ve mail attım vodafonea.telefonumu arıyan ve kendini müşteri hizmeti diye tanıtan adam bugün kaydınız alındı taşıncak hattınız dedi.Hat açılmayınca bi 5 6 gün sonra tekrar aradım dedim bendeki sim kart açılmadı ne iş. Dedi iki kere taşıma işlemi yapılmış 2. kez verilen sim kart açık dedim ben 2 kere taşıma işlemi yapmadım 2. kez kart da almadım.Hiç gitmediğim konyanın dolayısıyla hiç gitmediğim bi ilçesinden bir vodafone bayii ismi söyledilerburdan işlem yaptırmışsınız diye.anlattım yaptırmadığımı ancak telefonla birinin beni arayıp müşteri hizmetiyim hattının işlemi bugün yapıldı açılcak dediğini.Öyle böyle derken 1 2 hafta kadar daha açılmayınca hat tekrar mail attım sonra tekrar vodafone beni aradı.5tl karşılığında hattı çıkarttırabilirsin dedi.Olur görürsem söylerim ben o parayı zaten bi kere verdim dedim.Ondan bi 5 gün sonra tekarar vodafone aradı sorun çözüldümü diye dedim böyle böyle parayla açtırcakmışım hattı bide yaptırmıyorum dedim.Döncem ben size dedi.Sonra bozuk şiveli kaba bi adam ( sanırım benim yerime tekrar numara taşıma işlemi yapan benim gidip görmediğim bayinin çalışanı ki konyadamış bu yer yuh izmirde oturuyorum konyaya hiç gitmedim) dedi numaranı yaz bi kenara git türkcelle taşı.Ee dedim sonra? sonrası hat eline geçmiş olcak dedi.Saol hiç akıl edemedim ben bunu dedim.Sonra istersen vodafone a taşırsın dedi.Eyvallah dedim kapattım.Özeti bile bukadar uzun sürüyo gerisini siz düşünün...Kısaca bizim kimliklerle hatta kimlik olmadan telefon konuşmasıyla bayiler kafalarına göre numara taşıyor hat çıkarıyor vs vs.hattı aldığım yerde baya orjinal vodafone bayii di.turkcelle kim numaramı taşıdı onu hala bilmiyorum.Onu halledeyim derken vodafone kendi içinde 2 kere numaramı kendilerine taşımış onu hiç anlamadımbuna yeni önlemlerin alınması lazım

• kapat hatları
  • Vayy arkadaş yaa ne hale gelmiş millet... İlk mesajdaki arkadaş derhal savcılığa suç duyurusunda bulunup sorumluları buldurması gerekir...
  • bence de herkes kendi adına kaç hattı var öğrenebilmeli gerektiğinde
  • Benimde evime sürekli turkcellden fatura geliyordu. Adres olarak benim ev yazıyor ama isim farklı bende önemsemiyordum okumadan çöpe atıyordum. Baktım bir sabah kapıda icra memurları ve avukat ödenmemiş fatura borcunuzdn dolayı haciz yapıcaz dediler. Kimliği falan gösterip zor gönderdim adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caldere

Benimde evime sürekli turkcellden fatura geliyordu. Adres olarak benim ev yazıyor ama isim farklı bende önemsemiyordum okumadan çöpe atıyordum. Baktım bir sabah kapıda icra memurları ve avukat ödenmemiş fatura borcunuzdn dolayı haciz yapıcaz dediler. Kimliği falan gösterip zor gönderdim adamları.

oha icra mı bizede geliyo bi tane yanlış fatura her ay
  • Hakkını ara hocam, hatta tava bile aç bence tanıdık avukat falan varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.