Şimdi Ara

Benim için MF mi TM mi?(Abiler acil yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet kafede ve zamanım sınırlı olduğu için konuyu buraya açıyorum.İlerisi için kafamda çok soru işaretleri var.Belki kişiliğim ve düşüncelerim tam yerine oturmadığı içindir.Konu alan ve mesleklerle ilgili.İleriyi bilmediğim için bu konuyu açmak zorunda kaldım.

Şuan 10.sınıf sayısaldayım ama bu aralar eşit ağırlığa geçsem mi diyorum.İnternet, yazılım gibi şeyleri seviyorum.Hatta bu yaz programlama/web sitesi gibi şeylerle uğraşmıştım.Bunun dışında ilerde eğer olursa uçak mühendisliği, elektronik aletlerin yapımda ihtiyaç duyulan bazı mühendislik dallarında çalışabileceğimi, o tür mesleklerin projelerinde veya yazılım projelerine kafa yorabileceğimi ve beni sıkmayacağını düşünüyorum.Ama diğer yandan okulda gösterilen biyoloji, kimya, fizik derslerinin hiçbirine ilgi duymuyorum o derslerin sorularıyla uğraşmak zor geliyor.Belki de gerçek hayatta bir geçerliliği olmadığı içindir.Diğer yandan gerek tarih dersine gerek sosyal yaşamda insan ilişkilerine ilgi duyuyorum.İnek kavramından çok sosyal insan kavramına daha çok uyuyorum.İlerde yurtdışına çıkmayı, farklı kültürler farklı insanlar tanımayı istiyorum.Şimdi çalışanlara bakıyorum günde en az 8-12 saat çalışıyorlar.Eğer benimde gelecekte böyle olacaksa Allah kahretsin hayatımın yarısı işte geçiyor, hayatım boşa geçiyor dememeyi istiyorum.İlerde de internet&yazılım gibi alanlarda çalışmak istiyorum.Şimdi diceksiniz niye eşit ağırlık düşünüyorsun diye.Bi kere dersler ağır gelmeye başladı ilgimde pek yok sosyal şeyler daha çok çekiyor.Bi de birazda finans, ekonomi, siyaset gibi alanlara da ilgim var.Mesela okumaya hiç üşenmem genelde politik kitaplar okurum.

Kendimi en kısa ve öz şekilde anlatmaya çalıştım.Hayatı bilen abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 24 Ekim 2010; 14:26:29 >

• Yeni sınav sistemiyle sözelci adama bile fm öneriyorum, her türlü öndeler. fm ci adam edebiyat yapar ama tm ci adam fizik kimya yapamaz. FM seç.
  • Hangi okuldasın ? Ayrıca yazılım,elektrik elektronik vs diyorsun da onlarda da en kral fizik matematik bilgileri gerekiyor
  • sakın olaki eşit ağırlık yada sözele geçeyim diye bir hata yapma hayatın kayar..gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Hangi okuldasın ? Ayrıca yazılım,elektrik elektronik vs diyorsun da onlarda da en kral fizik matematik bilgileri gerekiyor

Anadolu lisesindeyim.Okuldaki o dersler gerçek hayatta -en azından şimdilik- bi geçerliliği olmadığı için sıkıyor belki.Ama yazın PHP'ye falan uğraşmıştım.Bi de bu yurtdışı, iş olanağı falan canımı sıkıyor.Eşit ağırlığa gitsem sanki hayattaki imkanlarımı daraltacakmışım gibi geliyor.Mesela en ufak bi meslekte özellikle özel sektörde sayısalcılar hep önde gibi.Mesela makine mühendisi ama e-ticaretle uğraşan Amerika'da yaşayan parasını bundan kazanan birini tanıyorum.Onun dışında inşaat mühendisi olup kendini yetiştirmiş şuan yurtdışında çalışan bi yakınım var.İşletme yada hukuk okuyup böyle dünyaya açılmış yada büyük işler yapan pek birine rastlamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

sakın olaki eşit ağırlık yada sözele geçeyim diye bir hata yapma hayatın kayar..gerisi yalan

Benimde içimde öyle bir his var. : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 24 Ekim 2010; 15:27:56 >

• Sayısal en iyisi.Sözelden veya eşit ağırlıktan pek iyi bi meslek sahipimi olamazsın.
  • eşit ağırlık tabiki.güzel bölümler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.