Şimdi Ara

Benim hiç sevglim olmadı acaba sorun bende mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 22 yaşımdayım ekimde 23 olacağım. bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Ne bir arkadaşlık teklif eden hatta sosyal medyadan hiç bir kız istek atmadı bana.Büyükler üniversitede olur dediler 3. sınıf oldum ama hala tık yok. Bir kızdan etkilendim o da red etti beni başkasından hoşlandığını söyledi. Ben sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum ama laf da değil gerçekten sevmek yeri geldimi mutluluğumu paylaşacağım yeri geldi mi sarılıp ağlayabileceğim birisini istiyorum bunun için çok dua ediyorum. Ağlıyorum. Psikologa bile gittim. Dışarıda el ele dolaşan çiftleri gördükçe çok özeniyorum çok üzülüyorum ve diyorum ki eksik olmasaydı ben de olurdu hatta bazen ağlayacak gibi oluyorum şuan psikolojim bozuk öz güvenim düştü iyice bunalımdayım yok mu bu boşluğu doldurmanın bir çaresi ?



  • çirkinsindir

    başka açıklaması yok özellikle bu devirde çirkinler dışlanıyor tecrübelerimden ve kendimden biliyorum
  • inşallah zebanisindir. ağlıyorum ne abi ? erkek adamsın sen olmazsa olmaz olursa olur. kovalamıyorsundur yeteri kadar. sosyal çevren genişse er geç olur. ama sen sınıfta oturup kız gelsin teklif etsin diye beklersen olmaz. insanlarla tanış, yollarını araştır. arkadaş çevreni genişlet mis gibi üniversitedesin. sosyal klüplere katıl etkinliklere katıl.
  • aman bırak boşver
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    inşallah zebanisindir. ağlıyorum ne abi ? erkek adamsın sen olmazsa olmaz olursa olur. kovalamıyorsundur yeteri kadar. sosyal çevren genişse er geç olur. ama sen sınıfta oturup kız gelsin teklif etsin diye beklersen olmaz. insanlarla tanış, yollarını araştır. arkadaş çevreni genişlet mis gibi üniversitedesin. sosyal klüplere katıl etkinliklere katıl.

    Erkek adam ağlamaz diye bir şey yok. Ama böyle bir konudan da ağlamak saçma olur. Sevdiği insandan ayrılır veya onu kaybedince ağlayabilir ama ortada bir şey yokken ağlamak cidden saçma.





    Konu sahibi arkadaşımıza gelirsek, hiç mi gelecek planın, hobin vs yok. Zaten kız arkadaş beklemekle olmaz. Sosyalleş, yeni insanlarla tanış. 3. sınıfa kadar naptın da şimdi yok diyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen en azından teklif etmişsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekici bir yanın yoktur yakışıklı biri olsan illaki bu zamana kadar bir kız sana teklif ederdi yada karizman yok kızları heycanlandıracak bir yönün yoktur.
  • İyi akşamlar.Ben 20 yaşındayım ve benimde hiç sevgilim olmadı.Tabi benim isteğim üzerine olmadı.İlk başta sevdiğim kıza platoniklik olarak başladı, tabi sevdiğim olduğu için hiç kimseyle sevgili olmadım.Buda onun sayesinde daha çok işime sarılmama yardımcı oldu.2,5 senelik platoniklikten sonra geçen hafta herşeyi mesaj yoluyla anlattım ilk başta şaşırdı ve baya konuşmaya çalıştı.Sonra özel nedenlerden mesajlaşmayı kesmeye başladım(Halen seviyorum).Birazda rahatlığımı bozamazdım hocam.Yapısal olarak babama saygıdan babam dışında kimseyi dinlemiyorum.İstediğim yere gidiyorum,istediğim gibi gezebiliyorum.Bide kadınlar çekilmez hocam(Kişisel fikrim).Bu sene 3 tane kızdan teklif aldım hepsinide kibarca red ettim.Sadece biriyle kıramıcağım bir arkadaşım yüzünden birkaç gün konuştum bitmek bilmeyen istekleri,tripleri,EGOLARI çekilmez.Bence yazdıklarınıza göre sizde bardağın çoğu boş olsada dolu tarafınada bakmalısınız.Pişman olmazsınız...


    Edit:Önceki konunuzda resminizi gördüm o kadar kötü değil.Sadece biraz kilo verseniz çok daha iyi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 27 Temmuz 2017; 0:57:51 >




  • yine 80/20 kuralını bilmeyen bir arkadaş. bu kural dünyada geçerli olan, tr'de ise 95/5 diyelim biz ona.
    dostum erkekler içinde tip + para + laf-yapma konularında %5'lik dilimde değilsen kızlar sana gelmez. 500 tane kıza teklif etmen lazımki 2/10'luk bir kız senin gibi 5-6/10'luk bir elemanla takılsın. takılsan ne olacak, hayatınımı kolaylaştıracak, yok öyle bir dünya, git sayısal oyna şansın daha yüksek...
  • Sevgilim yok diye ağlamak



    Çıldırıyorum







    Ben 21im bana çok kız yavşadı çirkindi hepsi. Ben napayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dedikleriniz doğru ama bir kız dönüp bile bakmadı 1 saatliğine bile olsa razıyım ben sosyal değilim fazla toplum içinde konuşamıyorum öz güvenim eksildi bu olaydan sonra çekingenim kızlara karşı umutsuzluğa düştüm artık tipimde orta halli şuan kilo veriyom 10 kg verdim ramazandan beri
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    var elbet gelecek planım hobim şuan yüzme ve fitnesse gidiyorum
  • Benim hiç sevglim olmadı acaba sorun bende mi ?
    10 kg verdim şuan
  • Uzun zaman önce emekli olduğum için (evlenip, çocuk sahibi olduğum için) size altın kuralları öğretme zamanım gelmiş demektir.

    - Gençler, tüm dünyada ama özellikle bizim toplumumuz gibi erkek-kadın ayrımının çok fazla olduğu toplumlarda, kadınların ihtiyaç duydukları şeylerin başında "İnsan yerine konulmak" gelir. Bu sözüme cevap olarak "Yahu zaten canımızı vermeye hazırız; daha ne yapalım!" cümlesini kurmayın, çünkü kastettiğim davranış bu değil.

    Burada bahsettiğim şey, bir kadın sizinle konuşurken, onu gerçekten dinleyin. Garip gelebilir, ama kadınların büyük bir kısmının en büyük sıkıntısı, kendilerini dinlermiş gibi yapan ama aklı bambaşka yerlerde olan ya da onların söylediklerine, onların söylediklerinden farklı anlamlar yükleyen erkeklerdir. Siz onları gerçekten dinlemediğiniz sürece, aranızda gerçek bir iletişim kurulmuyor ve bunu onlar sizden çok daha önce fark edip uzaklaşıyorlar.

    - Bir diğer konu ise, kendinizi sevdirmek adına yaptığınız/yapacağınız fedakarlıkların sınırını doğru ayarlayın. Eğer ki fedakarlıkların suyunu çıkarırsanız, karşınızdaki kadın sizden daha iyi bir dost bulamayacağını düşünüp, dostluğunuzu kaybetmemek adına sizinle değil başkası ile ilişki yaşar ve siz de bu ilişkinin dert dinleyen yancısı olursunuz.

    - Türkiye gibi bir ülkede kadın olmak gerçekten zordur. Sokakta yürüyen kadınlara dikkat edin; geneli yürürken ya yere bakıyordur ya da insanların yüzlerine bakmamak için farklı yerlere bakarak yürüyorlardır. Bunun nedeni, erkeklerin her kadındaki cinselliği ölçme çabalarıdır. Sokakta, işyerinde ya da gittikleri herhangi bir ortamda karşılaştıkları erkeklerin genelinin yüzlerini değil de kalçalarını ezberlediklerini bildiklerinden, onlar da erkeklerin geneline karşı ördükleri duvarın arkasından bakarlar.

    - "Armutun iyisini ayılar yer" sözünün çıkma noktası, kadınlara yaklaşımınızdır. Eğer bir kadının çok güzel olduğunu ve bu yüzden size bakmayacağını düşünüyorsanız, 2 hata birden yapıyorsunuzdur. Bunlardan birincisi, o kadının ulaşılmaz olmasını bedensel özelliklerine bağlamanız; ikincisi ise, meydanı ayılara bırakmanızdır. Siz olmazsanız, bir başkası olacaktır. Siz olmadığınıza göre, medeni cesareti yüksek olan ilk aday yarışmayı kazanır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freakk

    yine 80/20 kuralını bilmeyen bir arkadaş. bu kural dünyada geçerli olan, tr'de ise 95/5 diyelim biz ona.
    dostum erkekler içinde tip + para + laf-yapma konularında %5'lik dilimde değilsen kızlar sana gelmez. 500 tane kıza teklif etmen lazımki 2/10'luk bir kız senin gibi 5-6/10'luk bir elemanla takılsın. takılsan ne olacak, hayatınımı kolaylaştıracak, yok öyle bir dünya, git sayısal oyna şansın daha yüksek...

    Hocam yurtdışında bu oranı düşürebiliriz bence trde 10/6lık adamlar 10/3 lük kızlara talim oluyor bu onların hakkı değil yurtdışına çıksa özgüven tarzı sorun yaşamayacağından 10/7lik birisini rahatlıkla götürebilir.

    Çözüm yurtdışı olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.