Şimdi Ara

Benim hayatımın da bir kavisi olması lazım değil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluktan beri aynı geldim aynı gidiyorum. Az önce facebook'ta dolanırken lisedeki kızların şimdiki hallerine baktım. 5 sene oldu liseyi bitireli, sanki o kızlar bana o kadar uzak ki. Onlarla çıkmayı bile hayal edemiyorum. Aslında mesela bir tanesinin sevgilisini, kız daha çıkmadan tanıyordum. Çocuk malın tekiydi, onla bile çıktı yani ama ne bileyim kafam karışık bu konularda. Bir eziklik psikolojisi var üzerimde, herkesle iyi geçinmeye herkese iyi davranmaya çalışıyorum. Fazla kilolarım var, ve ağır bir depresyon geçirdim, belki bunlarla alakalıdır bilemiyorum. Şuan o kadar uzak geliyorlar ki, aslında hayalim ilk kız arkadaşımla evlenmekti ve onun da ilk erkek arkadaşı olmaktı, ama bu yaşta kimseyle çıkmamış güzel, ahlaklı vs. kız yok. Hiç erkek arkadaşı olmamış kız bulmaya kalksam ben onu değil o beni şey yapar herhalde artık bu yaşta. İşte böyle dostlar, bir de geçen gün facebook'ta üniversitenin itiraf grubunda yorum vardı da, orada şey yazıyordu, işte ilk birkaç kız arkadaşında şunları şunları öğreneceksin, ilişkinin nasıl yürüyeceğini vsvs. anlatmış. Yani ilk birkaç kız arkadaşında tecrübe edinip en sonuncusuyla evleneceksin felan yazmış. Tecrübeden kastı sex değil onu da belirteyim, yani hani bir ilişkide neler yapılır vs. onu öğreneceksin yazmış kısaca. Ben ise o satırları okurken kendimi aşırı tecrübesiz hissettim. Daha hiçbir kıza teklif etmedim, hiçbir kız eline de elim değmedi. İşte az önce yine en sevdiğim, bağımlısı olduğum diziyi izlerken bu gerçekleri birden gözümün önünde gördüm sanki. O dizi bana çok şey kattı, ve katmaya da devam ediyor galiba. Bunun yanında bir de aklıma gelen şu ki, şuan bölümünü okuduğum alanda hedeflerim var, ama bu hedefler uğruna da çalışmıyorum. Yani ne kariyer ne de eş hedefim için birşeyler yapmıyorum şuan. Bunu farkettim diziyi izlerken, ne kilo veriyorum, ne sosyalleşiyorum kız arkadaş edinebilmek için, ne de kariyer hayallerim uğruna 10 dakika bakmam gereken online derslere bakıyorum.

İçimi çok özetle döktüm dostlarım.

• O itirafı yollasana bi ara dh de faydalansın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor yap hocam. sabah erken kalk git stadyuma yada yürüyüş yolu olan yerlerde koş. kız konusunda yardım edemiyeceğim malesef bende pek tecrübeli eğilim
  • ayniyiz yas kac ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kizlarla cikmak o kadar da havali bisey degil be emin olabilirsin hic aci cekmemissin iste ne guzel evlenecek kiz almaya bakacaksin sen mecbur,kilolarin icinde hemen git fitnessa yazil guzel bir vucut yaptiginda emin ol ozguveninde yerine gelir
  • Evet bunu.ben de dusundum de genelde o kavis degil de ucurum.oluyor dostum, dusen bir daha geri donemiyor en iyisi kendin olmak akisina birakmak..sen nasil mutluysan oyle yasamak her an istesigin gibi davranmak..o disaridan bakinca cok ozguvemli tipler hayatlarini benim senin kadar ozgur yasiyorlar mi..? Emin ol hayat herkes icin ayni degil ve insan her zaman en iyi yoku kendi bulur, zaman a birakmak en onemli ilactir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R Corwin kullanıcısına yanıt
    hayatında beklediğin kavis oturduğun yerden seni bulmaz dostum, öncelikle bunun farkında olman lazım

sonrasında şunu bilmek lazım ki insan için öncelikle kendisi vardır, senin kendine yatırım yapman lazım, biraz ağır olacak kusura bakma kardeşim ama yata yata karpuz büyür anca, sen kendin için çabalamazsan kimsenin sana faydası olmaz

tahminen aynı yaştaymışız, sana şunu diyim, facebooktan ona buna bakıp da başkalarının hayatıyla kendini çok kıyaslama, herkesin yaşadığı hayat kendinedir

peki ne yapacaksın,
    hangi diziyi izliyorsun bilmiyorum ama izleme artık onu, diziler insanın beynini uyuşturur, benim de bir dönem öyle bir asosyal zamanlarım oldu bıraktıktan bir süre sonra farkına varıyorsun bunun, hangi diziyi izlediğini de merak ettim ama bu kadar bağımlılık yapacak neyi var ki
    diziyi bırakıyorsun kült sinema filmlerini izlemeye başlıyorsun, imdb top 250 den başla mesela
    ve de kitap okumaya başla, ama öyle populist kaygıyla çıkmış kitapları değil, dünya ve türk klasiklerini oku, her gece mutlaka oku, aksatma

kendine bakmaya başlıyorsun, bir fitness a yazıl hemen, kişisel bakım konusunda internette arama yap, saç kesimi olsun parfümdü giyim tarzıydı bunlara dikkat et

bu konularda (genel olarak) en büyük sıkıntı tembelliktir, irade meselesidir, yapmak istersin ama harekete geçmezsin, tembelliği bırakacaksın, birkere kendini zorladığında eminol sonraki adımlar tekrarlar daha kolay olacak

ve de biranda ya da kısa sürede değişim bekleme bu konularda, bi adaptasyo ve değişim süreci olur, herşeyin yerli yerine oturacağı bir zaman diliminden sonra değiştiğinin farkına varırsın

unutma dostum, o hayatın kavisleri sana gelmez, senin ona yürümen lazım, gerekiyorsa koşman lazım, hatta ve hatta ciğerlerin iflas edercesine ona koşman lazım, uğraşmadan olmaz, başkası için değil kendin içi birşeyler yapacaksın unutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.