Şimdi Ara

Benim gibi Vodafone geçmeyi düşünenlere... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Böyle rahatça senli benli, forumun dayısı modunda konuştuğunuza göre, ya İlkokul arkadaşıyız, ya askerden beni tanıyorsunuz. Ben sizi pek çıkaramadım da...

    Binbaşı da olsanız, forumun eskisi de olsanız, daha önce hiç muhatap olmadığınız birine "de bakalım hemşehrim ne istiyon" tarzında konuşma hakkı vermez sanırım.

    İyi günler,
  • dasarum Benim yazımda bi samimiyet olayı yok. Seni tanımamda. Sen istediğin paketi yazsaydın ona göre bi paket bakalım demişim ne var bunda. Burası forum herkes yardım ve paylaşım yapmak için burda. Burda eski yeni ayrımı olmaz. Başka yerede yazmışsın bende yardımcı olmak adına yazdım. Yanlış anlaşıldım. Neyse fazla yazmayada gerek yok. İyi akşamlar.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Murat bey,

    Ben de konuyu uzatmak istemiyorum ama varsa da bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.

    Sen bi paketini söyle bakalım ifadesi bence 2 anlama gelir.
    1. Sen mevcut tarifeni söyle, ona göre alternatif bakalım
    2. Sen hele elindeki tarifeyi de bana

    Yukarıdaki ifadeden önce bir de; "dasarum sana nasıl bir paket uygun olur" diye bir soru olursa, haliyle ikinci anlam daha ağır basar sanırım. En azından benim için öyle.

    Yıllardır forumdan feyz alan, paylaşan biri olarak ilk kez böyle direkt ifade ile karşılaştığım için belki bana ters geldi. Yine de yardım isteğiniz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    türkcell, avea ve vodafon hepsini kullandım.. halihazırda aktif 2 hattım var bir avea birde vodafone.. avea hattım kontörlü çok fazla ihtiyaç olmuyor. yıllar önce almıştım numarası sıralı rakamlar ve güzel bir kombinsyon diye 6 ayda bir kontör yükleyip açık tutuyorum... vodafon hattım faturalı.. aktif kullanıyorum. tüm banka işlemlerim, mailler, görüşme, internet, sosyal medya dahil, izmir'de sıkıntı yaşamıyorum, sizde yaşadığınız yere göre değerlendirip karar vermelisiniz. çevrenizde kullananlardan görüş alın derim.. izmir için vodafonu öneririm.. fiyatları makul, çekim gücü gayet iyi internet hızlı...
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    Ben İstanbul'da yaşıyorum, ama bir İzmir sever olarak sizi kıskandım :)

    Hele şu 4,5G başlasın tarifeleri, iletim hızlarını, kalitelerini test edeyim, ona göre Nisan ayı sonuna doğru karar vereceğim. Yorumlarınız için teşekkürler,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoldagezen

    quote:

    Orijinalden alıntı: effect68

    Teknik bir sıkıntı yaşamazsanız Müşteri hizmetlerine işiniz düşmezse Vodafone çekim kalitesi ve internet hızı iyidir amma velakin bir aksilik yaşayıp müşteri hizmetlerine işiniz düşerse allah yardımcınız olsun. :) zamanında çok uğraştığım için biliyorum resmen sinir hastası olursunuz. Hatta daha dün kardeşime paket alrken sorun yaşadık sorun hala çözülemedi. Vodafonla uğaşmaktan illallah etti Yarın hattını başka bir operatöre taşıyacak. Kısaca ücretlendirme olarak uygun bir operatördür fakat müşteri memnuniyeti sıfır ne yazıkki..

    katılıyorum.vodafone mh(müşteri hizmetleri) kadar rezalet bir yer yok.işiniz düşmeye gele.2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyorlar, karşınızda saygısızca cevap vermeleride ayrı bir konu.
    birde üstüne vodafone de mh aramak 46 kuruş! nasıl bi olaysa çözemedim.3 ay zor durdum tekrar avea ya geçtim ama oda tt ile birleşince kalitesini iyicene düşürdü.her ay kendi kendine fatura artmaya başladı.29 tl anlaştığım tarife her ay 1.5 tl yüksele yüksele gidiyor bakalım ne olacak

    Genelde bütün şirketlerin çağrı merkezleri personele belli bir kalıp dahilinde nasıl cevap verileceği söylenir.

    Ayrıca müşterileri robot operatöre yönlendirebilmek için müşteri hizmetlerinde insanların cevap verdiği kısım ücretli. Bu durum yani robot operatör kullanmak aynı zamanda mh'de çalışan personelin iş yükünü azaltabilmek için yapılan bir şey.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    bu olay böyle değil hocam.verdikleri cevap aldıkları eğitimden veya kalıp ile alakası yok.sen birşey soruyorsun sesini yükseltiyorlar sana ve bununla kaç kere karşılaştım utanmasa dövecek ,iş ahlakı denilen birşey var,bide emin olun bunu bayanlar daha çok yapıyor,
  • Operatorlerin ile gore farklilik gosterdigi kesin.suan evde turkcell,avea ve vodafone kullaniyoruz.vodafone cekim gucu cok kotu.internet 2g arasira 3g olsada nafile.arada mesaj geliyor arayanlar diye halbuki telefon surekli acik.bu arada baz istasyonu 500mt ilerde.turkcell iyi fakat 7.2mbps gecmiyor nette.cekim gucu gayet iyi.avea beklentilerimin cok uzerinde.24 mbps ile internet kullaniyorum.cekim gucu gayet iyi.sonuc olarak bulundugunuz yere gore cok farklilik gosteriyor.1 nisandan sonra gosterecekleri performansa gore hatlari bende tasiyabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakın vodafone'a gecmeyin ,paket için söz verdikleri aylık ücretten 15 tl daha fazla istiyorlar ,sözünde durmayan bir firma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.