Şimdi Ara

Benim gibi Vodafone geçmeyi düşünenlere... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    Türkcell faturasızda kalmak çok mantıksız olacaktır doğru düzgün fiyata iyi paketler tanımayacak olduğu gibi faturasız kişilere bir çok yaptırımı vardır.Diğer 2 operatöre geçmeniz yönünde olacaktır.Faturasız devam edin paranız olduğunda yükleyin faturalı olunca tarife fiyatları uçuyor size söylenenden fazla geliyor sizden habersiz herşey yapılabilir ama faturasızda tarifenizin ücreti neyse onu çeker kullanırsınız tabi zengin değilseniz ben 30 tl yüklüyorum 5 tl vergiler 25 tl paketimin ücreti kredi kartım var ihtiyacım olduğunda aydan aya TL atıyorum.Faturalı olmanın bir cezbedici tarafı yok telefon almaya kalkıyorsunuz normal fiyatından 2 kat fazla söylüyorlar 36 ay sizi bağlıyor 39 TL olan paket 69 olarak kampanyadan vermiyorlar.Kısacası faturalının bir kazancı yok ayrıca akıllı fatura sistemi var 3 TL kesiyor ama faturasızda paketiniz bittimi kullanamazsınız boş yere sırf faturalı olduğunuz için 3 tl kesiyorlar sömürü sistemine yazıklar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 21 Mart 2016; 23:04:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler ancak sanırım bir yanlış anlama var, Halen hatlarımız Turkcell FATURALIda. Sizin öneriniz TCELL FATURALIDAN >>> TCELL FATURASIZA geçme yönünde mi?
    Bunun bir avantajı olacağını sanmıyorum. Ayrıca, böyle bir geçiş YENİ MÜŞTERİ olarak da sayılmayacağından tarife avantajı da olmaz.
  • Anlatmak istediğini anlamadınız galiba ben diyorumki başka operatörün faturasız tarifesine geçiniz.Nisanda yeni paketler çıkacak biraz bekleyin isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi anlaşıldı. Aynı şeyi düşünmüştüm. Nisan başında 4,5G tarifeleri operatörler arası sörflerde ciddi bir dalgalanma yapabilir

    Yalnız şu konuda beni aydınlatır mısınız

    1. TCell Faturalı'dan VF veya Telekom Faturasıza geçip 31 gün sonra Tcelle yeni müşteri olarak faturalı mı, faturasız mı dönmemi önerirsiniz?
    2. Faturalıdan faturasıza, faturasızdan faturalıya arasında böyle geçişler yapmanın bir avantaj-dezavantaj var mı?

    Not:
    GSM dünyasına 20 küsur yıl önce Tcellin kuruluşu ile gözünü açmış ve bugüne kadar tabiri caiz ise eline başka operatör eli değmemiş :) birisi olarak sorduğum sorular, size komik hatta aptalca gelebilir
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    Türkcell kullanacaksanız faturalı kullanın ama fatura kabarık geliyor ve pahalı ama müşteri hizmetleri sıkıntısız ve sorunsuz işliyor.Başka operatörden türkcell faturasıza gelirseniz internet hızını kısıtlıyor eskisi gibi değil bazı yerlerde artık çekmemeye başladı ve dakika,mb bazlı faturasızlara 3 sınıf muamelesi yapıyor ki 3 tl vergi alıyor.90 gün şartı var bazı paketlerde ben sizin yerinizde olsam Vodafone ve Avea kullanan arkadaşınız veya komşunuza sorunuz evinizde iyi çeken operatöre geçiniz 4G olaylarına pek güvenmeyin hız verse ne olucak 2 gb paket vericek youtubeden müxik açsan 1080 belkide 4 k otomatik hızına göre indirme yapacak tak paketin bitti.Vodafone yaza kadar sistemlerini yeniliyormuş sorun yaşamamıştım pek avea'da eskisi gibi değil artık feribotta felan bazen kesintiler oluşmuştu hızlar gayet iyi ancak eee türkcell'e verdiğin parayı avea'ya versen adamlar uzaya bile baz istasyonu diker Türkcell bu gidişle çok abone kaybeder.Ben Türkcell,Vodafone,Avea kullanıyorum en iyi hızı Türkcell'de alıyorum evimde ama gel gör ki evimde çok iyi olan başka yerlerde en kötü operatör oluyor şaşmıyorum artık insanları koyun yerine koyuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turkcell e YENİ MÜŞTERİ olabilmek için 30 günden fazla yani 31 gün başka operatörde durmak yeterli.
    Faturalı mı Faturasız mı derseniz ben Faturasız derim. Eskiden faturasız paketler yoktu, konuştukça kontörün giderdi, günümüzde faturalı ile faturasızın tek farkı biri peşin biri sonradan ödeniyor.
    4G ile birlikte yeni çıkacak paketlerden birine faturasız olarak geçmeniz tavsiye olunur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasarum

    Fikirlerinizi açıkça ve taraf olmadan belirtmeniz benim için çok yönlendirici, bunun için teşekkür ederim.

    VF konusundaki bu olumsuzlukları çevreden epey duymuştum, hem burada sizlerin tarafsız görüşleri, hem de VF forumdaki klasik cevaplar da işin tuzu biberi oldu.
    Daha önce yazdığım gibi her 3 operatörün de 4,5G tarifelerini görüp ona göre karar vereceğim.

    Yalnız şunu tekrar sormak istiyorum, bu olumsuzluklara, Türkiye pazarında liderlik hedefleyen VF Ingiltere neden/nasıl seyirci kalıyor?

    Ben aynı anda 3 operatörü de kullanıyorum. İstanbul'da yaşıyorum, işyerim Beyoğlu-İstiklal Caddesinde evim Beşiktaş'ta. İnsan kalabalığının olduğu bölgelerde yoğun saatlerde Turkcell'in interneti yavaşlıyor. Vodafone interneti Turkcell'e göre daha iyi, yavaşlık yaşamıyorum.

    Avea nam-ı diğer Türk Telekom mobilde altyapısı gayet iyi, fakat bazı yerlerde sıkıntı yaşatıyor.




  • Vodafone en iyi çekim gücüne sahip operatör. Net

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: effect68

    Teknik bir sıkıntı yaşamazsanız Müşteri hizmetlerine işiniz düşmezse Vodafone çekim kalitesi ve internet hızı iyidir amma velakin bir aksilik yaşayıp müşteri hizmetlerine işiniz düşerse allah yardımcınız olsun. :) zamanında çok uğraştığım için biliyorum resmen sinir hastası olursunuz. Hatta daha dün kardeşime paket alrken sorun yaşadık sorun hala çözülemedi. Vodafonla uğaşmaktan illallah etti Yarın hattını başka bir operatöre taşıyacak. Kısaca ücretlendirme olarak uygun bir operatördür fakat müşteri memnuniyeti sıfır ne yazıkki..

    katılıyorum.vodafone mh(müşteri hizmetleri) kadar rezalet bir yer yok.işiniz düşmeye gele.2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyorlar, karşınızda saygısızca cevap vermeleride ayrı bir konu.
    birde üstüne vodafone de mh aramak 46 kuruş! nasıl bi olaysa çözemedim.3 ay zor durdum tekrar avea ya geçtim ama oda tt ile birleşince kalitesini iyicene düşürdü.her ay kendi kendine fatura artmaya başladı.29 tl anlaştığım tarife her ay 1.5 tl yüksele yüksele gidiyor bakalım ne olacak




  • dasarum Ne yaptın.
  • Rica ederim hocam. 4.5G için çok az kaldı bekleyip karar vermek en iyisi. Vodafone merkez neden sessiz kalıyor sorusuna ben cevap veremem. Bende merak ediyorum ama bu sorunun cevabı operatörün merkezinde gizli.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Nisan tarifeerini bekliyorum. Zaten benim taahhüt de Nisan^da bitiyor.
  • Vodafone da sorun var da diğerleri çok süper sanki
    Türkcell zaten iktidar partisinin arka bahçesi olduğu için gidere kalitesiz olmaya başladı.
    Avea desen zaten ne yaptığı belli değil. Tek amacı ucuz fiyat ile müşteri çekmek.

    Şuan türkcell i olmanın o fiyatlar ile bir anlamı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Açıkçası her birinin +/- lerini yan yana koyunca benim için tercih oranları % 40 TCell, % 35 VFone, %25 Tkom geliyor.
    Belirleyici fark 1 Nisan tarifelerinde olacak gibi
  • Öncelikle avea, turkcell, vodafone kullanan biri olarak, görüşlerimi dile getirmek istedim. Müşteri memnuniyeti elbetteki önemli. Fakat sizin yaşadığınız durum, malesef her operatör tarafından başımıza gelebilir. Aynısı turkcell ya da avea da olabilirdi desem sanırım kimse karşı çıkmaz. Tamamen çalışanın bilgisizliğinden bu durum meydana gelmiş.

    Türk Telekom yani namı değer Avea : Gerçekten uygun fiyatlarıyla tam bir öğrenci dostu. İçeriği çok zengin, fakat çekmeme sorunu, internetin yavaşlığı ile kaliteli olarak lanse edilen Turkcell'e geçmemi sağladı.

    Turkcell : Aslında, yaptığı reklamlardan ve Türkiye'ye gelen ilk operatör olması sebebi ile en çok yerde çeken operatör olması gayet normal. Fiyatları da bu kaliteyi sunduğunu iddia ettiği için oldukça pahalı. Arada bir şaşırtarak çok uygun kampanyalar yapabiliyor. Fakat genel itibariyle yaptığı paketlerde de ince dokunuşlar yaparak aslında bizleri kısıtlıyor. Örneğin şu an ki 10 gb + 500 dk + 1000 sms tarifesini 31 liraya satması gibi.. Oldukça güzel değil mi? Fakat 3g de 7.2 mbps sınır koyduğunu bilelim. Gerçi bu hızda gayet iyi. Geçmek isterseniz bu tarifeyi kaçırmayın derim. Fakat ben Turkcelli olduğum zamanlar, oldukça pişman oldum. 1GB ek paket almak için 25 lira verilir mi ya? Sırf bunun için Vodafone a geçmiştim. Çünkü vodafone da 1 GB ek internet 9 Lira idi ve oldukça işime yarıyordu.

    Vodafone: İngiliz menşei bir operatör. Oldukça ilgililer ve hediyeleri ile meşhurlar. Bana her ay 2 gb internet hediye ediyor. Henüz kullanmadım. Çünkü paketimi bitiremiyorum daha. Ayrıca 4.5G konusunda kesinlikle en hazır firmaydı. Çünkü çok önceden aldığım Sim Kart bile 4.5G uyumluymuş. Diğer Operatörler gibi değiştirmekle uğraşmadım. Ayrıca, mobil bankacılık kullanan biri olarak, Bankaları aramam da gerekmedi. Biliyorsunuz ki Kredi kartı güvenliği için, bankaya verdiğimiz telefon numaraları, Sim üzerindeki eşsiz bir kimlikle ilişkilendiriliyor ve Sim kart değişince bloke oluyor. Bu yüzden Vodafone bana hiç zorluk çıkarmadı. Ayrıca internet çekimi hızı yaptığım testlerde en iyi operatördü.(Ankara da yaşayanlar için Vodafone u tek geçerim). Halen Vodafone da bulunmaktayım. Red 2016 Tarifesini kullanmaktayım. Alabileceğim en yüksek hızı kısıtlama bulunmadan alabiliyorum. 6 GB internet (Her ay 2 gb da hediyesi var), 1000 Dk ve 1000 sms tarifemin özelliği. Bana yaptıkları indirimle 51.5 lira ödüyorum herşey dahil.

    Size önerim operatör seçerken, yaşadığınız evde, hangi hattın ne kadar verimli olduğuna bakın, çalışıyorsanız iş yerindekilerin deneyimini sorgulayın, ve size en çok yarayacak olan operatörü seçin.

    Saygılar sunarım




  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Fanboyluk yapıp körü körüne bir ürünü, bir firmayı veya bir markayı SAVUNMAYAN, olumlu olumsuz yanlarını açıkça, tarafsızca yorumlayan sizin gibi değerli insanlar sayesinde
    hem bilgilenenler, hem de forumda kalite artacaktır.

    Verdiğiniz bilgiler için de teşekkürler.
  • acele etmeye gerek yok. 4.5g yi beklemek en doğrusu. Nisan ayı sonuna kadar bekleyip operatörleri tarifeleri tekrar gözden geçirir aklına yatan operatöre geçiş yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dasarum Sana nasıl bir paket uygun olur. Sen paketini bi söyle bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasarum

    Fanboyluk yapıp körü körüne bir ürünü, bir firmayı veya bir markayı SAVUNMAYAN, olumlu olumsuz yanlarını açıkça, tarafsızca yorumlayan sizin gibi değerli insanlar sayesinde
    hem bilgilenenler, hem de forumda kalite artacaktır.

    Verdiğiniz bilgiler için de teşekkürler.

    Teşekkür ederim yorumunuz için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasarum

    Açıkçası her birinin +/- lerini yan yana koyunca benim için tercih oranları % 40 TCell, % 35 VFone, %25 Tkom geliyor.
    Belirleyici fark 1 Nisan tarifelerinde olacak gibi

    Verdiğin oranlar doğru evet.
    1 Nisan sonrası bazı şeyler değişebilir tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.