Şimdi Ara

benim gibi bir hayatı olan var mı acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üni üni dediler geldik kimseler yok sınıftaki herkes içine kapanık soru soruyorsun yere bakıyorlar bulundugum sehirde arkadaşımda yok
    kaldım ortada öylece... okul ev ev okul ... 2 ay oldu neredeyse zor dayanıyorum artık

• git bi dışarda hızlı hızlı koş sonra eve gel ve hemen tuzlu ayran iç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben kesin bir ilaç arıyorum artık .
  • Nerede okuyosun, tatillerde evine falan gitmiyor musun ?
  • Sabır. Arkadaş ortamlarına katıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greencher kullanıcısına yanıt
    olsa katılacagım ahhahaa valla sinirden ya
    sessiz bildigin sınıf başka sınıfa geçseydim keşke baştan bilmiyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

olsa katılacagım ahhahaa valla sinirden ya
    sessiz bildigin sınıf başka sınıfa geçseydim keşke baştan bilmiyorum ..

Kardeş böyle sınıflar sucusunu bekler.. Çık ortaya suluk ol sonra herkes çicek gibi açılıp senden su bekleyecektir:) cıvıkol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 17 Kasım 2013; 0:34:53 >
  • herkesin bir yoldaşı var galiba
  • dostum ben de aynı durumdayım merak etme yalnız değilsin ;)
  • Sınıfın ortasında sesli osur, gülmezlerse çık o sınıftan. O sınıftakileri ele geçirmişler demek k
  • Em onları çıkar vur masaya ve patronun kim olduğunu göster

• +1 ben de öyleyim. Arkadaş bulamamak değil aslında arkadaşlığına değcek insan bulamamak

• quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

herkesin bir yoldaşı var galiba

İntihar en iyi çözüm

• Olsa katılacağım diye bir şey yok kendine çeki düzen ver ve etrafta görünmeye çalış daha sonra seni farkederler zaten olmadı Üniversite içerisinde 1-2 tane kız bul Kızı bulduktan sonra zaten anlat her şeyi işte şehir-dışından geldiğini konuşabilecek arkadaşının olmadığını burada yeni olduğunu sana yardım edebileceğini söyleyebilirsin. Kesinlikle sana yardım edecektir ve sen buna ters psikoloji uygulamış olacaksın. Emin ol bunu yaptıktan 2-3 ay sonra her yere girersin ya 2 ay ya da 1.5 ay maksimum. Kız seni her yere tanıştırır, meriç ol derim kız sana bağlansın Daha sonra kızla samimi olursun o seni ortamlara sokaaaar.. Unutma ki kavgadan kaçmak istiyorsan Üniversitedeki sevgilisi olan veya kızın taliplisi olanlarla "yakınlaşma" kurma. Arkadaş, kanka, dost ol ama sakına işte sevgili veya iş atma anlamında yaklaşma. Hem bu ayıp hem de üstüne 2 ton dayak yersin söylemesi.

• hangi üni?
  • Aha benim gibi. Bizim siniftada hocalar soru falan sordugunda herkes bön bön bakiyor. Yani bilseler dahi kalkip iki kelime konusamiyorlar hocalarla. Derste çıt çıkmıyor. Birisiyle konusmak istesem hemen uyariyor dur hoca bakiyor vs. diye. Galiba hocalarim gazabindan korkuyorlar. Donem sonu onlar geçer ben kalirsam herhalde bahar dönemi bende onlar gibi davranacagim.

• İçine kapanık ve asosyaller ise kesin bu forumdan birileridir kaderini değiştirmek senin elinde...

• yanlız olmak her zaman iyidir, kendi işinle ilgilen dostum boşver kanka/kardeş ayaklarını ha 3-5 merhabalaştığın olsun tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: ErtAsL.61

+1 ben de öyleyim. Arkadaş bulamamak değil aslında arkadaşlığına değcek insan bulamamak

Aynen oyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.