Bildirim
Benim gibi bir an önce okulu bitirmek isteyen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok -
demek ki cok arkadasin fln yok qnq
veya para konusu sikinti
veya uni dandik
dusunsene qnq ailen para yolluyor, bir suru arkadasin var ortam super, okudugun bolum ve uni de turkiye sartlarinsa cok iyi. niye birakasin ki bu sorumluluksuz hayati uzatirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken bitirip napcam allah aşkına. Bizim yaşlılar gibi para kazanmaya başlayınca hemen iş kur, evlen, çocuk yap diye gidecek. Hayatımın en mükemmel zamanını geleceği düşünerek heba edemem. Geleceği gelecekte düşünürüz. Üni bitmese keşke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İğrenç bir üni hayatım var.Yarın yeni dönem başlayacak.Son 4 dönem kaldı.Bir an önce bitse benim için pratik olur.
Bende bir an once bitsin istiyordum ancak bununla ilgili birsey yapmadım calismadim 2 senelik okulu 3.5 senede bitirdim hayatimin en bos 3.5 yili oldu
doru diyosun knk da ne bilim sefillik çekiyoruz mq
Ben unideyken okulum ve cevrem iyiydi, ortam guzeldi, ama yine de son senemde artik derslere gidip gelmek cekilmez hale gelmisti, ben de bir an once pratik isler yapmak istiyordum artik. Cogu arkadasim mastera gitti cesitli ulkelere, ben ise ise basladim ve halimden memnunum. Benim gibi olanlar da var, tam tersim sekilde olabildigince okuyup bu hayatlarini surdurmek isteyenler de. Bunun basariyla, okudugun okulla, ortaminla alakasi yok, bazilarini sikiyor bu ortam, artik icin daraliyor, istemiyorsun.
Okul sadece meslek egitimi degil, bana cok sey katti, dusunce tarzimi degistirdi ve bunun icin minnettarim, ama yine de ne sosyal anlamda ne is hayatinda ise yaramayacak, genel kultur katmayacak ve sadece enerji+para israfi bir suru sey oldugu dogru, suni, gercek olmayan gibi hissettiren bazi seyler icin bos bos caba harcadigimizda dogru, is en azindan boyle hissettirmiyor, dogrudan somut bir sey yapiyorsun, yaptigin bir ise yariyor, ustune para aliyorsun.
Sonuc olarak kendini yalniz hissetme, hic anormal degil bu dusunduklerin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne bitsin istiyorum nede devam etsin istiyorum.İş hayatının zorluklarını tahmin edebiliyorum bundan devam etmesini istiyorum.Bir yandanda koca okulda hic arkadasım yok hergün tek basıma geziyorum cok sıkılıyorum bu yuzdende bitmesini istiyorum.
hocam okulda pek ortamım olduğu söylenemez sigara muhabbeti dışında, okuldaki hocalarımız da sağ olsunlar bizi okuldan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. geçen dönem 3 4 defa olan şey bugün yine oldu, hoca hazretleri haber verme gereği duymadan derse gelmedi. mal gibi bekledik 1 saat.bir de gidiş geliş 2 saati koy üstüne 3 saatimi yedi boşu boşuna. maddi durumum da sıkıntılı. bölümüm de meslek garantisi olan bir bölüm değil.bunları böyle uçuca ekleyince bir an önce bitsin de para kazanayım diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
Ben unideyken okulum ve cevrem iyiydi, ortam guzeldi, ama yine de son senemde artik derslere gidip gelmek cekilmez hale gelmisti, ben de bir an once pratik isler yapmak istiyordum artik. Cogu arkadasim mastera gitti cesitli ulkelere, ben ise ise basladim ve halimden memnunum. Benim gibi olanlar da var, tam tersim sekilde olabildigince okuyup bu hayatlarini surdurmek isteyenler de. Bunun basariyla, okudugun okulla, ortaminla alakasi yok, bazilarini sikiyor bu ortam, artik icin daraliyor, istemiyorsun.
Okul sadece meslek egitimi degil, bana cok sey katti, dusunce tarzimi degistirdi ve bunun icin minnettarim, ama yine de ne sosyal anlamda ne is hayatinda ise yaramayacak, genel kultur katmayacak ve sadece enerji+para israfi bir suru sey oldugu dogru, suni, gercek olmayan gibi hissettiren bazi seyler icin bos bos caba harcadigimizda dogru, is en azindan boyle hissettirmiyor, dogrudan somut bir sey yapiyorsun, yaptigin bir ise yariyor, ustune para aliyorsun.
Sonuc olarak kendini yalniz hissetme, hic anormal degil bu dusunduklerin.
çoğu kişi ''ortamımı'' yaparsam sorun olmayacağını söylüyor ama bulamadım tam kafa dengim birilerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme06 -- 11 Şubat 2019; 23:8:3 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X