Şimdi Ara

Benim gibi ailesi sorumsuz olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın benim üzerimdeki haklarını inkâr etmiyorum ama sanki her şeyi benim kötülüğüm için yapıyorlar ve her şeyde kendilerini düşünüyorlar. Beni her daim zora sokuyorlar, onlara gizli bir şey söylediğimde hemen başkasına konuşuyorlar. Bu yaşıma gelmişim hâlâ annem ve babam benim için şunu yaptı diyemiyorum. Maddi durumumuz da çok iyi, normal bir aileye göre zengin sayılırız ama ailem çok cimri. Babam sırf tamirci çağırmamak için makineleri - arabayı tamir etmeyi kendisi öğrendi. Her pazar günü eskici pazarına gidiyor, oradan çok ucuz fiyata elektronik alet alıp eve gelip kendisi tamir ediyor. (Airties 5650 modemini internette en az 300 TL'ye bulabilirsiniz ama kendisi eskiciden 1 TL'ye alıp tamir etti. Çok güzel çalışıyor.) Bu huyu güzel ama bizden de para sakınıyor. Arabamız var ama tüm hayatım neredeyse tramvayda veya otobüslerde geçti diyebilirim. Kardeşlerimin hayatını mahvettiler, bana verdikleri tek şey bilgisayar oldu, onun sayesinde kendimi geliştirdim. Kendim kitap okumasaydım ve her şey üzerine düşünmese idim büyük ihtimalle şu YouTube yorumlarında gördüğünüz geri zekâlılardan biri olurdum büyük ihtimalle. Bir tanesi bizi yerlerde süründürdü. Kitap parası istedim kendisinden, beni şikâyet ede ede verdi. Bölümümdeki arkadaşlarımın ebeveyni direkt vermiş, benimki ise 1 kitabın parasını zor verdi. Onun yüzünden pdf sürümünü bulmam gerekti kitabın, ve İngilizcesini bulabildim bir tek, ondan çalışıyorum şu ânda.

Not: turbolinea veya Kayra değilim
    Not2: ebeveynlerimin ikisi de 5 vakit namaz kılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yazdığın yazıyı ailene okut.
  • benim ailem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim en azından ailenin durumu iyi yarın oburgun sana kalicak butun mal varliklari.

Ben lise2 den beri kuruş istemedim ailemden, durumlarida kötü, çok şükür üniversite 2.sinifdayim ama bubdurum beni kendi ayaklarım üzerinde durmaya zorladı ve şuan evdeki internet telefon faturasını bile ben ödüyorum.

Kısacası çok ta kötü durumda değilsin, bunu bir fırsat olarak görüp kendi ayakların üzerinde durmaya çalışmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.